Vajon a hand-ek számát és ezzel párhuzamosan a rakeback-et is figyelembe veszed?
Neked valami személyes konfliktusod van vele? :D ha rakebackkel veri a tétet, akkor ki nem szarja le, h honnan van pénze? :D Vagy azt már el se fogadják a boltban? :)
Kit érdekel a rakeback? Aki oktat az verje már a limitjét legalább minimálisan.
Neked valami személyes konfliktusod van vele? :D ha rakebackkel veri a tétet, akkor ki nem szarja le, h honnan van pénze? :D Vagy azt már el se fogadják a boltban? :)
Kit érdekel honnan van pénze?! Nem is erről volt szó.
Kit érdekel a rakeback? Aki oktat az verje már a limitjét legalább minimálisan.
Ez az orosz oldal pont annyira pontos, hogy az utolsó bő fél millió handemből trackelt 512db-ot és 2hónapja látott utoljára online:)
Nem tudom miért forgatjátok ki OldRknight szavait. Szerintem van benne igazság. Ha egy csoport úgy hirdeti magát, hogy "Tanulj a világ legjobbjaitól!", akkor nem nl200-as rb prot várna az ember oktatónak. Ráadásul ha pontosak az infók, akkor ez alatt a 3 hónap alatt fél SNE-t meg kellett volna csinálnia, hogy a rb visszahozza pluszba...
Persze a $/h a legfontosabb, illetve azt sem kétlem, hogy képzett játékos (főleg, hogy nem is tudom kiről van szó :) ), még mielőtt ezt is kiforgatnátok :P
PPB-nél már rakeback pro oktatás is van :D Lassan tényleg minden szegmenst lefednek.
Frici se tudja verni a mezőnyt 170k sng után, mégis oktató. Nem kell csodálkozni ha valaki RB pro és oktat, kell egy kis RB kiegészítés;)