Sziasztok,
Engedjétek meg, hogy mint a PPB-t belülről ismerő valaki megosszak néhány információt a felmerült kérdésekkel kapcsolatban. Mivel véleményből nyilván csak elfogultat tudnék írni, ezúttal inkább száraz tényekre szorítkoznék.
- A PPB egyáltalán nem tűnt el, a csoport játékosszáma dinamikusan növekszik, jelen pillanatban több játékosnak nyújtja szolgáltatásait, mint valaha.
- Az, hogy a vállalt együttműködési időszak lejárta után a játékosok több, mint 95%-a úgy dönt, hogy a PPB-nél marad, arra utal, hogy a játékosok elégedettek az oktatással és a PPB egyéb szolgáltatásaival. A csoport vezetésének deklarált célja, hogy a játékosok többet keressenek a csoport tagjaként, mint amennyit egyedül keresnének. A folytatás mellett döntő játékosok kiemelkedően magas aránya alapján arra lehet következtetni, hogy ez az esetek döntő többségében sikeresen teljesül.
- A PPB soraiban jelenleg tizen rendelkeznek Supernova Elite státusszal a PS-en, és arra számítunk, hogy év végére ez a szám nagyjából 16-ra emelkedik. Nem tudunk olyan - akár hazai, akár külföldi - backing csoportról, amely hasonló számokat tudna felmutatni.
- Bár a Cash Game részleg indulásával kapcsolatban valóban felmerültek apróbb nehézségek (amelyek azóta korrigálásra kerültek), ezt a részleget is egy kiemelkedő eredményekkel és egyben komoly edzői tapasztalattal rendelkező, mellesleg Supernova Elite státusszal bíró játékos vezeti.
-A PPB a csoportba felvételt nyárt játékosok mindegyikének egy hónapos próbaidőt biztosít, amely alatt a játékos teljesen szabadon, kötelezettségektől és következményektől mentesen eldöntheti, hogy szeretné-e vállalni a hosszabb idejű együttműködést. A próbahónap alatt az együttműködés megszakítása mellett döntő játékosok aránya a csoport indulásától a mai napig számított teljes időszakra fél százalék, azaza 0.5% alatt van.
További felmerülő kérdésekre szívesen válaszolok.
GL,
sawweee
Frici se tudja verni a mezőnyt 170k sng után, mégis oktató. Nem kell csodálkozni ha valaki RB pro és oktat, kell egy kis RB kiegészítés;)
Frici se tudja verni a mezőnyt 170k sng után, mégis oktató. Nem kell csodálkozni ha valaki RB pro és oktat, kell egy kis RB kiegészítés;)
PPB-nél már rakeback pro oktatás is van :D Lassan tényleg minden szegmenst lefednek.
Jaja, szánalmas az a 250K, amit tavaly a játékkal keresett, mi is mondtuk neki, hogy összeszedhetné magát végre.
Edit: Most nézem a sharkscope-ot, lehet, hogy mégis megfogadta a tanácsunkat, az utolsó 10K játék alatt $20/játékot hoz.
1. A sok zseninek üzenem hogy kizárólag CG-ről beszéltem! Nyílván más játékokban vastagon megéri csak RB-vel plusszosnak lenni.
2. Amennyit bukott az illető azt még RB-vel sem hozza plusszba.
3. Akinek megfelel hogy CG-ben egy miuszos (RB-vel is) játékos oktatja az engem nem érdekel csupán jószándékból felhívtam a figyelmet. Arról meg nem tehetek hogy itt nem lehet normálisan fórumozni mert a sok zseni elkezd tök másról írogatni meg kötözködni.
Kiemeltem a lényeget a gyengébbek kedvéért.
Kiegészítésnek meg annyit hogy -100k-val 200-on ne legyen már valaki coach, meg biztos félre van trackelve 4-millió hand és valójában nyerő.
Nekem lenne egy kérdésem sawwee! Lehetne róla szó,hogy kb 500K-t kapjak??? Én is szívesen eltologatnám az 500 és 1000es 6 max sng-ket! Így év végére lehet,hogy 17 SNE lenne a csoportban:-)
Légyszi,légyszi,légyszi!!!!!!
Én leszarom ezt az egészet, csak kiverte a biztosítékot az, hogy ebben az arrogáns stílusban beszélsz a fórum olvasóihoz. Fricinek a legnagyobb respectem, ez a post egyáltalán nem ellene szólt, de azt hiszem, hogy ez a mondanivalóból lejött.