Póker Fórum Archívum > Pletykasarok > Ki , hogy kezeli a magánéletében a pókeres "foglalkozását"?

Sziszko0313
Válasz Dj69k kommentjére
2013. szept. 8. 8:50

Én kb azt szoktam mondtani, hogy befektetek, és statisztikai elemzéseket végzek.
Ez gyakorlatilag igaz, és mégsem úgy megy át, hogy "hülye szerencsejátékos"

Persze mamámnak tök mind1.Ha nem olyan munkát végzek ami elfogadott az országban, akkor mindig azzal van, hogy "Csak el ne bukd a pénzed, Kisfiam!"

dr.drogba
Válasz lecso10 kommentjére
2013. szept. 8. 8:51

Csajoknak mindig azt mondom,hogy befektetésekkel foglalkozom,teljesen kötetlen munkaidöben.
Ennyi elég nekik ...:)

Sogron22
Válasz danfiu kommentjére
2013. szept. 8. 8:56

En mindig azt szoktam mondani h foallasu fitnesz edzo vagyok es elhiszik^^

Csak az a baj, h leér a lábad a lóról...:))

Sai
Válasz Dj69k kommentjére
2013. szept. 8. 9:17

Én amikor azt mondtam, hogy tőzsdén befektetek, akkor kaptam meg, hogy az nagyon veszélyes :)

Egyébként két lehetőség van:
A) Közelebbi ismerős kérdez, akivel lehetek "őszinte"
- Mivel foglalkozol?
- Online póker
- És nyersz?
- Dehogy nyerek, lassan eladjuk a lakást

Itt kb nincs is több kérdés.

B) eset, frissen megismert ember, vagy olyan, akivel ritkábban találkozok:
- Mivel foglalkozol?
- Otthon vagyok, mosok-főzök-takarítok

smithi
Válasz Dj69k kommentjére
2013. szept. 8. 9:33

Egy szerencsejátékkal foglalkozó cégnél végzek számítógépes távmunkát, de nem mondhatok róla bővebbet...

anspro
Válasz Dj69k kommentjére
2013. szept. 8. 10:01

Sokkal erdekesebb kerdes, hogy a 10 ev alatti gyerekeidnek mit mondasz? Akiknek peldat akarsz mutatni, tanulasra akarod osztonozni es ertekteremto, sikeres embert akarsz faragni beloluk?

Lev729
Válasz Dj69k kommentjére
2013. szept. 8. 10:22

MB2-es labdarúgó, de a román-magyar óta nem szívesen büszkélkedsz vele.

Dj69k
Válasz Dj69k kommentjére
2013. szept. 8. 12:23

Érdekes egy téma ez én úgy gondolom, tök jókat írtok :)
Ha elbagatellizálásra kerül a sor akkor én azt szoktam mondani, hogy vakvezető kutyákat képzek ki vagy pedig amit már korábban valakit említett külföldön hullamosó. Ajánlom mindenkinek, hogy próbálja ki elég vicces reakciókat kap az ember csajoktól vagy régi ismerősöktől mindkettő hallatán :))
Sajnos nekem hiteles és komoly fedősztori még nem jutott eszembe, de majd merítek az itt elhangzottakból.

danfiu
Válasz Dj69k kommentjére
2013. szept. 8. 12:44

En oszinten elmondom mindenkinek, aki nem random es bajom nem lehet belole.Ha meg kerdezik h hogy megy, akkor azt szoktam mondani h soso es lekopogom mindig vhova:D

BelaKecske
Válasz Dj69k kommentjére
2013. szept. 8. 12:49

én is megszoktam mondani, mondjuk tanulok, szal nekem könnyű, mert az emberek csak ilyen mellékes izének gondolják a tanulás mellett, szoktam néha újságírónak hazudni magam. ismerkedésben pl nem rossz szerintem, lányoknak is bejönnek az extrém munkák.

Élő ügyfélszolgálat