rosszabb szériák alatt pedig együtt is szokott velem élvezni.:)
Erezni helyett mast olvastam^^
Ha értelmes a csaj...magabiztosan, büszkén, mutasd, hogy sikeres vagy ebben...de kb 3 mondat után...azért több anál.
Poker-boom elott vagy utan... Ez miert szamit ebben a kerdesben?
Hogy lehet maskeppen jo valaszt adni a gyereknek?
Titcar, mindket szitura erdekene a valasz a gyereknek!
Kulonbozo koru gyerekek vannak, nem tudom mikorra datalodik a "nagy poker-boom", lehet, hogy a ket oldalara esnek... :)
Ha nem akarod elmondani a gyerekednek, de látja, hogy sokat vagy a gép előtt és dolgozol, akkor nem olyan nehéz azt hazudni, hogy programozol. Ha meg nagy, akkor kezdheted is coacholni...
Titcar, mindket szitura erdekene a valasz a gyereknek!
Kulonbozo koru gyerekek vannak, nem tudom mikorra datalodik a "nagy poker-boom", lehet, hogy a ket oldalara esnek... :)
ezen a topikon behaltam...
"norvégiában targoncás"
"hullamosó"
"vakvezető kutyákat képzek ki"
"strici"
:)):)):))
többiek arról kezdtek el írni, hogy mit mondasz egy random csajnak akit <2 hete ismersz mondjuk, vagy egy távoli ismerősnek, akit nagyon ritkán látsz.
ha nagyobb gyerekeid vannak, akkor az asszonynak valószínűleg nem kell elmagyarázni, mi hány méter, erre írtam, hogy más szitu.
gyerekeknek meg nincsenek olyan társadalmi előítéleteik mint a felnőtteknek. apa otthon dolgozik és ennyi.
Ha nem akarod elmondani a gyerekednek, de látja, hogy sokat vagy a gép előtt és dolgozol, akkor nem olyan nehéz azt hazudni, hogy programozol.
Csajoknak: "Woodman-nél vagyok casting manager"
Másoknak: "Az EDS Hungary EMEA North-Central HUB Központjának az ABN AMRO Team-hez tartozó Workplace Services - Service Deskjén vagyok Chat Support Agent"
vagy: "Ács"
Azért ez nem ilyen egyszerű... 5-6 éves korig persze nem számít, de mondjuk 10-14 éves kortól, amikor már kezded orientálni a gyereket, terelgeted vmelyik jobb gimnázum, majd egyetem felé, ill. látni akarja tőled a példát, akkor kezdhet kínossá válni a történet... (hacsak nem pókerezésre akarod eleve nevelni, de gondolom, nyilván nem).
De mindegy, nem feszegetem tovább... csak gondoltam ez inkább az érdekesebb kérdés, mert az, hogy egy idegennek mit mondasz... bármit, ami épp eszedbe jut, fenti ötletek bármelyiket tökéletes.