Nyilván egy személy nem fog ennyit fizetni egy meggondolatlan fogadásért. Kérdés, hogy a ppb-t tudod-e így zsarolni. Ha az ő működésük lenne a tét, akkor talán megegyeztek ma. De leginkább azzal a 25-30 emberrel cseszel ki, akik "csaltak". (mint minden backing csoport és reg világszerte)
Tehát nem a ppb-t zsarolod, de velük cseszel ki, ha nincs pénz... ráadásul gondolom benne vannak a haverjaid is abban a 30 főben...
Nem érzem úgy, hogy én cseszek ki velük.... Én Sawwee val cseszik ki, őt kell utálni, nem engem, nem én voltam a menő aki 100K$ ban fogadtam, és utána hátráltam ki belőle. Én oda mentem hatvanba, oda vittem a pénzt, a leosztásokat. Te mit tennél a helyemben, hogy hülyét csináltak belőled?
Odavitted a pénzt, arra számítottál, hogy lesz nála 30 milla önkénteskedés közben? Vagy felveszi a 60-i atm-ből? Ha jogilag ez támadható, akkor úgy próbálkoznék, de nagyon irreális az összeg. Ex-spinfőnök fogadott veled. Talán tényleg a spinre gondolt, ahol elvileg nincs is handmegosztás. Nem biztos, hogy egy olyan embert taposnék a sárba, aki egyik "élete művét" védi és hobbiból beteg gyerekeken segít. Persze nem is vagyok olyan sikeres üzletember, mint te. Jogilag lenne fair sztem, nem másoknak keresztbe tenni. Egyébként a fogadást, amit megkötöttetek, te nyerted szerintem is. (ha tud róla a ppb-s vezetőség)
Nincs jogi út, becsület van. Ő döntése, hogy eldobja e.
Persze, hogy én nyertem, ez egyértelmű, még annak a 39 egyénnek is aki arra szavazott, hogy nincsennek meg a leosztások. Gondolom 5 troll volt 8 regisztrációról.
Hát ez az, hogy becsület. Kettőtök biznisze az egész. Az is becsületes, hogy ezeket a titkos (gondolom nem közkincsnek szánták a handmegosztók) fájlokat kiadták neked a haverok, hátbaszúrva ezzel a másik 25-28 másikat vagy akár az egész ppb-t.
Csakhogy ez a reszemrol nem derult volna ki soha, mert nem adtam volna ki soha, ha nincs ez a visszautasithatatlan ajanlat.
Megbeszéltétek, hogy ennyiért kiadhatod? Vagy ekkora összegnél már nem számít semmi?
Megbeszéltétek, hogy ennyiért kiadhatod? Vagy ekkora összegnél már nem számít semmi?
Szándékosan terelsz...csak a hülye nem veszi észre b+