Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Pletykasarok > Licitálj az Ármány karóra!

ÁrpiCsótány
Válasz Kamanduk kommentjére
2016. júl. 12. 7:28

Barcsak ertenem mi a sztory....

Krejdül
Válasz Mac Hine kommentjére
2016. júl. 12. 7:32

Te mit tennél a helyemben, hogy hülyét csináltak belőled?

100K-ban fogadok rá, hogy nem Sawwee csinált belőled hülyét, hanem te magad.

kispászti
2016. júl. 12. 9:14

....

differentborder
Válasz Krejdül kommentjére
2016. júl. 12. 9:37

100K-ban fogadok rá, hogy nem Sawwee csinált belőled hülyét, hanem te magad.

Messze túlszárnyaltad Mac Hine legrosszabb hozzászólásait, ráadásul több ízben, persze ezzel nem vagy egyedül. Nem Sawee vagy Mac nyerné a hülyét csináltam magamból versenyt ;)

rockett
Válasz differentborder kommentjére
2016. júl. 12. 10:21

Kedd van srácok, készíthetem a popcornt? :)

RegGeri
Válasz rockett kommentjére
2016. júl. 12. 10:27

Kedd van srácok, készíthetem a popcornt? :)

Ennek a pólónak a módosított változatára gondoltam. Felvirradt az igazság napja!

ÁrpiCsótány
2016. júl. 12. 11:15

Irja mar le valaki precizen mirol folyik itten a diszkurzus. Olvasom de semmit nem ertek:(
Volt valami fogadas 100k$ba?

Rico Clandestino
2016. júl. 12. 11:16
High_TT
Válasz ÁrpiCsótány kommentjére
2016. júl. 12. 11:19

Irja mar le valaki precizen mirol folyik itten a diszkurzus. Olvasom de semmit nem ertek:(
Volt valami fogadas 100k$ba?

74 oldal elég precíz lesz :D

https://poker-akademia.com/vBulletin/sportfogadas/33703-sawwee-100k-os-ppb-hh-megosztos-fogadas-74.html#post690183

Kihagyhatatlan mondjuk a lényeg a találka mindenki várakozásait alulmúlta azt szerintem mindenki legszívesebben újra forgatná :(

Gagalo
Válasz Mac Hine kommentjére
2016. júl. 12. 12:45

Sawwee úgy néz ki kihátrál a fogadásból így ez lesz a történet vége. Megadott egy teljesen egyértelmű fogadást, aztán azt módosította egy 2. verzióra, aztán amikor egyértelművé vált számára, hogy nálam vannak a leosztások, és, hogy melyik mappa módosította egy 3. ra. Holott a 2. ra vissza írt, hogy igen erre gondoltam....

Azt hiszik, hogy a PS nem fog ezzel a dologgal foglalkozni. De igen fog vele, mert a PST nem az hatja meg, hogy mennyi raket termelnek, hanem, hogy mennyi pénzt fizetnek ki a fishektől, akik később úgyis elrakelnék a pénzt.

Egy jó file megosztó oldalt valaki ajánljon, amit kezelni is egyszerű. 1.3GB amit fel akarok tölteni. Lehet 2X re is és akkor minden akadémiás és mind a 39 ember aki szerint én hazudtam, láthatja, hogy nem hazudtam egy percig sem.

Én tudom hogy nem hazudsz. Beszéltem erről már én is. Szét lettem savazva a kiskatonák által, amin én csak röhögtem, mert pontosan tudtam hogy csak a "kutyáik" lettek rám uszítva. De ha valaki szerint jó az, hogy teszem azt egy FT-n, a félig képzett kispista helyét egy Sawweee tudású ember veszi át, és ellene kell játszani, akkor ahhoz nincs mit hozzáfűznöm. A többiről már nem is beszélve, pl a konkrét hand megosztásos eset.

Élő ügyfélszolgálat