LOOOL kikkel? Láttad a teammeetingekről a képeket anno? Állítom ha én Gerwen meg Hajnii összeállnák 3vs 10be se vallanánk szégyent. Egyedül Fricirics ütőképes de őt meg kenyérre lehet kenni annyira jóarc.
Állítom ha én Gerwen meg Hajnii összeállnák 3vs 10be se vallanánk szégyent.
UP!
Mac Hine 07.13.-tól nem járt az akadémián... A másik fél győzött? Vagy mi történt?
Aggódom : ) : )
UP!
Mac Hine 07.13.-tól nem járt az akadémián... A másik fél győzött? Vagy mi történt?
UP!
Idáig én is eljutottam az oknyomozásban. Mivel kedd 12-ére esett, így feltételezhetjük, hogy túlélte az ominózus találkozót. (Már ha azt az előzetes terveknek megfelelően kedden tartották meg.)
Szerintem nem győzött itt senki, hanem MH egyszerűen elveszítette az érdeklődését a téma iránt. A telefonszáma megvan. Mindjárt rácsörgök, hogy miért nem tájékoztatta a PA olvasóközönségét a találkozó fejleményeiről. :)
UP!
UP!
Ez ennyi volt?
Ez ennyi volt?