Póker Fórum Archívum > Pletykasarok > Licitálj az Ármány karóra!

WINAMAXDONK
Válasz Kamanduk kommentjére
2016. júl. 15. 21:31

LOOOL kikkel? Láttad a teammeetingekről a képeket anno? Állítom ha én Gerwen meg Hajnii összeállnák 3vs 10be se vallanánk szégyent. Egyedül Fricirics ütőképes de őt meg kenyérre lehet kenni annyira jóarc.

möster
Válasz WINAMAXDONK kommentjére
2016. júl. 16. 13:37

Állítom ha én Gerwen meg Hajnii összeállnák 3vs 10be se vallanánk szégyent.

öcsém, ezen sírtam...

KIT
2016. júl. 19. 16:28

UP!

Mac Hine 07.13.-tól nem járt az akadémián... A másik fél győzött? Vagy mi történt?

Aggódom : ) : )

Masters800
Válasz KIT kommentjére
2016. júl. 19. 16:36

UP!

Mac Hine 07.13.-tól nem járt az akadémián... A másik fél győzött? Vagy mi történt?

Lehet hogy az történt amit az előző oldalon írtam:)).

RegGeri
Válasz KIT kommentjére
2016. júl. 19. 16:39

UP!

Idáig én is eljutottam az oknyomozásban. Mivel kedd 12-ére esett, így feltételezhetjük, hogy túlélte az ominózus találkozót. (Már ha azt az előzetes terveknek megfelelően kedden tartották meg.)
Szerintem nem győzött itt senki, hanem MH egyszerűen elveszítette az érdeklődését a téma iránt. A telefonszáma megvan. Mindjárt rácsörgök, hogy miért nem tájékoztatta a PA olvasóközönségét a találkozó fejleményeiről. :)

rockett
Válasz RegGeri kommentjére
2016. júl. 19. 17:09

Idáig én is eljutottam az oknyomozásban. Mivel kedd 12-ére esett, így feltételezhetjük, hogy túlélte az ominózus találkozót. (Már ha azt az előzetes terveknek megfelelően kedden tartották meg.)
Szerintem nem győzött itt senki, hanem MH egyszerűen elveszítette az érdeklődését a téma iránt. A telefonszáma megvan. Mindjárt rácsörgök, hogy miért nem tájékoztatta a PA olvasóközönségét a találkozó fejleményeiről. :)

Úgyse hívod fel! :D

luckyb555
Válasz KIT kommentjére
2016. júl. 19. 18:05

UP!

Az erdőben nincs net..., és a 100 ember elég sokáig tart...

Piroslapos
Válasz KIT kommentjére
2016. júl. 28. 9:21

UP!

És azóta sem jelentkezett :( Eltűnt mint Petőfi a ködben:)):)):)) Lehet a nagy duma kevésnek bizonyult egy nagyobb hal ellen.

kispászti
2016. aug. 7. 19:08

Ez ennyi volt?

Piroslapos
Válasz kispászti kommentjére
2016. aug. 8. 9:58

Ez ennyi volt?

Vagy adtak neki 100$-t hogy csöndben legyen vagy megfenyítették a nagy "maffiózót" :)):)):))

Élő ügyfélszolgálat