Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Pletykasarok > Londoni magyarok!

pobyka
Válasz Gevagyok kommentjére
2015. ápr. 1. 16:23

Hello Londoni magyarok!
A segítségeteket szeretném kérni. Április 17-19 között Londonban fogok tartózkodni. A Londoni árakra lennék kiváncsi (kaja, pia, tömegközlekedés, stb.). A választ előre is köszi :)

Draga. Travel card egy napda 13 font korul vagy 12, kaja pl szendvicseket 3 4 5 font alatt nem talalsz inkabb 4 alatt nem, ettermei kajak 7 8 font korul, persze nem mindegy hogy de ez atlagba igaz. Piak dragak pint sor 4 5 font

TooBigJoe
Válasz pobyka kommentjére
2015. ápr. 1. 18:10

Sziasztok! Valamikor valamiben én is benne vagyok :)

sakkos000
2015. ápr. 2. 5:37

Draga. Travel card egy napda 13 font korul vagy 12, kaja pl szendvicseket 3 4 5 font alatt nem talalsz inkabb 4 alatt nem, ettermei kajak 7 8 font korul, persze nem mindegy hogy de ez atlagba igaz. Piak dragak pint sor 4 5 font

Aki sokat pókerezik az megtudja oldani hogy nagyrészt ingyen egyen. :) Leszámítva az Asperst mert ott pénzért csak száraz hideg szemetet adnak

pobyka
2015. ápr. 2. 11:01

Mi a velemenyetek Empire rol leicester squaren? Gondolkozok hogy beulok a 2 orai 50£ freezoutra, valakinek valami info, jo-e a hely?

Krejdül
2015. ápr. 2. 11:37

Mi a velemenyetek Empire rol leicester squaren? Gondolkozok hogy beulok a 2 orai 50£ freezoutra, valakinek valami info, jo-e a hely?

Én nagyon szerettem azt a helyet, hétköznap általában törzsközönség van, kifejezetten könnyen verhető ellenfelek, még a regulároktól sem nagyon kell tartani, ugyanakkor hozzáteszem, hogy tornát még nem játszottam ott, csak cg. A hétvége viszont kifejezetten aranybánya, ugyanis a Soho-ban bezárnak a pubok fél1-1 körül, aki nem akar egy klubba lemenni 20 fontért, hogy ott méregdrágán szeszelhessen tovább, az beül a kaszinóba, és mivel félrészegen már mindenki pókerprofi, így lapátolják a pénzt az asztalra. Egy-két ilyen egyén jóllakat egy egész asztalt.

pobyka
2015. ápr. 2. 11:41

Én nagyon szerettem azt a helyet, hétköznap általában törzsközönség van, kifejezetten könnyen verhető ellenfelek, még a regulároktól sem nagyon kell tartani, ugyanakkor hozzáteszem, hogy tornát még nem játszottam ott, csak cg. A hétvége viszont kifejezetten aranybánya, ugyanis a Soho-ban bezárnak a pubok fél1-1 körül, aki nem akar egy klubba lemenni 20 fontért, hogy ott méregdrágán szeszelhessen tovább, az beül a kaszinóba, és mivel félrészegen már mindenki pókerprofi, így lapátolják a pénzt az asztalra. Egy-két ilyen egyén jóllakat egy egész asztalt.

Koszi, ha lesznek tobben beulok CG re es meglatom, hogy maradok e versenyre :)

Krejdül
2015. ápr. 2. 11:53

Koszi, ha lesznek tobben beulok CG re es meglatom, hogy maradok e versenyre :)

GL!!!

(Jó tanács: vigyázz a fuxos ázsiaiakkal, nem biztos, hogy átutazó üzletemberek... :) )

Gevagyok
2015. ápr. 2. 12:52

En ma 5 korul fogok indulni az Aspesre, de nem leszek sokaig mert holnap melo. Jatszok meg megvarom a 10 oras superdrawt hatha kihuzak a nevem :).

Kedden buktam 1 beulot: 4en voltunk az asztalnal mindenki limpelt en emeltem buttonrol egyszinu J8-al mindenki tart flop 88K mindenki passz en hivtam 3/4 kasszat erre ket allin. Sokat agyaltam es arra jutottam beteszem a maradek 110et, mivel rengetetget bloffoltek es mutattak ordenare baromsagokat, most is egy ilyen szitura tettem oket. Szoval mutatas KK Q8 J8 :)))) Azthittem beesek az asztal ala :)) turn Q, hogy meg izgibb legyen....:(

Gevagyok
Válasz robbancs214 kommentjére
2015. ápr. 2. 13:01

Hello Londoni magyarok!
A segítségeteket szeretném kérni. Április 17-19 között Londonban fogok tartózkodni. A Londoni árakra lennék kiváncsi (kaja, pia, tömegközlekedés, stb.). A választ előre is köszi :)

HA csak buszt hasznalsz 4.50 a napi limit amit levonhat plusz egyszer ugye meg kell venni az oyster kartyat mivel csak ezzel lehet utazni. Ne probalj penzel megvesztegetni busz soforoket nem fog menni, nem fogadnak el penzt.
A busz elososonyebb az ara miatt is meg nincs zonahoz kotve es tobbet is latsz a varosbol ha felmesz az emeletre.

Kaja az igen, draga ha nem szendvicsezni akarsz. fish and chips 4-5-6 font az adag meretenek fugvenyeben. vannak fake KFC-k (HFC,LFC,MFC,THC :), PFC STB) ezekben egy ,menut mar tudsz venni 2 fontol nem veszes. mcdonalds annyi mint otthon. ket napig ugyis sztem max ezekben fogsz enni :)

PIA boltokban sor 1 fontol, szorakozohelyeken vagy pubbokban 3 fontol 1pint,
SHOTok 2 fontol

pobyka
2015. ápr. 2. 13:01

Nekem elvitte egy kinai fish az 50BB-met 10 5 off al..

Élő ügyfélszolgálat