Hello Londoni magyarok!
A segítségeteket szeretném kérni. Április 17-19 között Londonban fogok tartózkodni. A Londoni árakra lennék kiváncsi (kaja, pia, tömegközlekedés, stb.). A választ előre is köszi :)
Sziasztok! Valamikor valamiben én is benne vagyok :)
Draga. Travel card egy napda 13 font korul vagy 12, kaja pl szendvicseket 3 4 5 font alatt nem talalsz inkabb 4 alatt nem, ettermei kajak 7 8 font korul, persze nem mindegy hogy de ez atlagba igaz. Piak dragak pint sor 4 5 font
Mi a velemenyetek Empire rol leicester squaren? Gondolkozok hogy beulok a 2 orai 50£ freezoutra, valakinek valami info, jo-e a hely?
Mi a velemenyetek Empire rol leicester squaren? Gondolkozok hogy beulok a 2 orai 50£ freezoutra, valakinek valami info, jo-e a hely?
Én nagyon szerettem azt a helyet, hétköznap általában törzsközönség van, kifejezetten könnyen verhető ellenfelek, még a regulároktól sem nagyon kell tartani, ugyanakkor hozzáteszem, hogy tornát még nem játszottam ott, csak cg. A hétvége viszont kifejezetten aranybánya, ugyanis a Soho-ban bezárnak a pubok fél1-1 körül, aki nem akar egy klubba lemenni 20 fontért, hogy ott méregdrágán szeszelhessen tovább, az beül a kaszinóba, és mivel félrészegen már mindenki pókerprofi, így lapátolják a pénzt az asztalra. Egy-két ilyen egyén jóllakat egy egész asztalt.
Koszi, ha lesznek tobben beulok CG re es meglatom, hogy maradok e versenyre :)
En ma 5 korul fogok indulni az Aspesre, de nem leszek sokaig mert holnap melo. Jatszok meg megvarom a 10 oras superdrawt hatha kihuzak a nevem :).
Kedden buktam 1 beulot: 4en voltunk az asztalnal mindenki limpelt en emeltem buttonrol egyszinu J8-al mindenki tart flop 88K mindenki passz en hivtam 3/4 kasszat erre ket allin. Sokat agyaltam es arra jutottam beteszem a maradek 110et, mivel rengetetget bloffoltek es mutattak ordenare baromsagokat, most is egy ilyen szitura tettem oket. Szoval mutatas KK Q8 J8 :)))) Azthittem beesek az asztal ala :)) turn Q, hogy meg izgibb legyen....:(
Hello Londoni magyarok!
A segítségeteket szeretném kérni. Április 17-19 között Londonban fogok tartózkodni. A Londoni árakra lennék kiváncsi (kaja, pia, tömegközlekedés, stb.). A választ előre is köszi :)
Nekem elvitte egy kinai fish az 50BB-met 10 5 off al..