Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Pletykasarok > Londoni magyarok!

sakkos000
Válasz Süni13 kommentjére
2016. febr. 23. 2:38

Köszönöm a részletes tájékoztatást.Azt hiszem az Aspers-t fogom meglátogatni,bár talán ez van hozzám a legmesszebb.De ez ilyenkor nem számít.Ha esetleg valaki megy oda péntek v szombat este (nekem a munkátol függ mikor)és ha van kedve találkozni akkor várom jelentkezését.
Mégegyszer köszönöm Sakkos!

Süni

Péntek este van egyébként a legjobb regulár verseny az Aspersban 50+5 10k garantált re-entry. Annyi ehhez hogy ez a legnagyobb terem sajnos millió románnal, de sok magyar osztóval. Valószínü pénteken Aspersban vagyok, akkor parádés a mezőny. Osztók ismernek egy NY baseball sapkában játszok. "Lázló"-ként ismernek :)

Süni13
Válasz Gevagyok kommentjére
2016. febr. 23. 21:37

Megpróbálok pénteken elmenni,és ha sikerül keresni foglak.:)

TooBigJoe
Válasz sakkos000 kommentjére
2016. febr. 25. 19:44

Péntek este van egyébként a legjobb regulár verseny az Aspersban 50+5 10k garantált re-entry. Annyi ehhez hogy ez a legnagyobb terem sajnos millió románnal, de sok magyar osztóval. Valószínü pénteken Aspersban vagyok, akkor parádés a mezőny. Osztók ismernek egy NY baseball sapkában játszok. "Lázló"-ként ismernek :)

Lehet lenézek én is holnap :)

rockett
Válasz TooBigJoe kommentjére
2016. ápr. 4. 14:37

Asztalitenisz versenyt szervezek Londonban, ha van kedve valakinek jönni a környékről, dobjatok egy privátot. :)

rockett
Válasz rockett kommentjére
2016. júl. 20. 11:10

Szombat este beer pong, ha valakinek van kedve jönni írjon! :)

csipapumpa
Válasz Gevagyok kommentjére
2016. szept. 5. 0:15

Lakik valaki Stradford közelében és esetleg lenne kedve eljárni az Aspersbe ? Egyedül nem sok kedvem van :D

Élő ügyfélszolgálat