Póker Fórum Archívum > Pletykasarok > Rulett stratégia

rockett
Válasz crazy3317 kommentjére
2015. jan. 28. 14:03

Rulett Stratégiák - Tanulj meg nyerni online ruletten! :D :D :D

http://www.eletjelmentocsoport.hu/news.php Ezt az oldalt meg azért, ha nem egy online kaszinónál szeretnéd elszórni a pénzed, akár jótékonykodhatsz is. Ha egy szegény grinder életét tennéd jobbá, akár adhatok nicket is... :D :D

Wildcatfish
Válasz KKaroly kommentjére
2015. jan. 28. 14:32

Einstein szerint az egyetlen nyerő stratégia ha zsetont lopsz az asztalról amikor a krupié nem figyel

d-_-b
Válasz crazy3317 kommentjére
2015. jan. 28. 14:40

dupla nulla az amerikai ruletten van.

amúgy meg, csak színre, érzés után.

Hopp, ok.

ferkocse
2015. jan. 28. 15:06

hiánypótló topik

trixilw
2015. jan. 28. 15:57

szegény einstein, fele annyi mindent mondott volna mint amennyit a legendák neki tulajdonítanak, már úgy is megtöltött volna egy idézetes könyvet.

Gab0rG
2015. jan. 28. 16:02

A fekete az tuti nyerő, tapasztalatból mondom, ugyanis én egymásután 10-ből 10-szer a pirosra tettem és egyszer sem esett, ezek után inkább úgy döntöttem, gazdagodjon meg rajta más...:D

Azért az érdekelne, hogy ugyanaz a véletlen szám generátor van itt is mint a pókerben, vagy pedig egy picit belepiszkálnak manuálisan, hogy a Ház mindig pluszos legyen?

balu999
Válasz Gab0rG kommentjére
2015. jan. 28. 16:18

A fekete az tuti nyerő, tapasztalatból mondom, ugyanis én egymásután 10-ből 10-szer a pirosra tettem és egyszer sem esett, ezek után inkább úgy döntöttem, gazdagodjon meg rajta más...:D

Azért az érdekelne, hogy ugyanaz a véletlen szám generátor van itt is mint a pókerben, vagy pedig egy picit belepiszkálnak manuálisan, hogy a Ház mindig pluszos legyen?

Mivel úgy van kitalálva hogy van 36 szám + 0 és te egy szám telibe találása esetén csak 36-szoros pénzt kapsz, ezért hosszú távon a ház nyer.

Marcow
Válasz Gab0rG kommentjére
2015. jan. 28. 16:21

Hullámzás, taps! Megvan a 30. komment! :D

Bakfity
2015. jan. 28. 17:04

14-17-20 mocskosul megpakolva kötésben.

lawabidingcitizen
2015. jan. 29. 7:25

mindig csak az orff-ot rakd! :)
és 17 után 17 jön, mindig. Majdnem mindig, néha a 20. Vagy valami más szám. :)

Élő ügyfélszolgálat