Rulett Stratégiák - Tanulj meg nyerni online ruletten! :D :D :D
http://www.eletjelmentocsoport.hu/news.php Ezt az oldalt meg azért, ha nem egy online kaszinónál szeretnéd elszórni a pénzed, akár jótékonykodhatsz is. Ha egy szegény grinder életét tennéd jobbá, akár adhatok nicket is... :D :D
Einstein szerint az egyetlen nyerő stratégia ha zsetont lopsz az asztalról amikor a krupié nem figyel
dupla nulla az amerikai ruletten van.
amúgy meg, csak színre, érzés után.
hiánypótló topik
szegény einstein, fele annyi mindent mondott volna mint amennyit a legendák neki tulajdonítanak, már úgy is megtöltött volna egy idézetes könyvet.
A fekete az tuti nyerő, tapasztalatból mondom, ugyanis én egymásután 10-ből 10-szer a pirosra tettem és egyszer sem esett, ezek után inkább úgy döntöttem, gazdagodjon meg rajta más...:D
Azért az érdekelne, hogy ugyanaz a véletlen szám generátor van itt is mint a pókerben, vagy pedig egy picit belepiszkálnak manuálisan, hogy a Ház mindig pluszos legyen?
A fekete az tuti nyerő, tapasztalatból mondom, ugyanis én egymásután 10-ből 10-szer a pirosra tettem és egyszer sem esett, ezek után inkább úgy döntöttem, gazdagodjon meg rajta más...:D
Azért az érdekelne, hogy ugyanaz a véletlen szám generátor van itt is mint a pókerben, vagy pedig egy picit belepiszkálnak manuálisan, hogy a Ház mindig pluszos legyen?
14-17-20 mocskosul megpakolva kötésben.
mindig csak az orff-ot rakd! :)
és 17 után 17 jön, mindig. Majdnem mindig, néha a 20. Vagy valami más szám. :)