Én dolgoztam kaszinóban egy évig és nem volt olyan amit ne láttam volna. Volt egy ****i aki 1,2 milliót bukott a kisszériával a 8-as fullra pakolva, miután kiesett négyszer dobott 8-ast egymás után! A gép bármire képes! Én fogtam meg 17-est háromszor egymás után, úgy hogy fullra volt pakolva és csak azt az egy számot raktam! Tehát a nyerő stratégia az ha a megérzésedre hallgatsz és raksz amit gondolsz aztán vagy jön vagy nem!
Pokolba pörgette a rulett
az igazi rulettet Oroszországban játsszák ;)
Bakker Ez a csávó!! :D Amíg kaszinóztam Ő adta a fizetésem 2/3 adát ha bejött játszani!! Imádtuk, annnyit jattolt! Kész csoda, hogy abba tudta hagyni.
Hullámzás, taps! Megvan a 30. komment! :D
A "duplázós" rulett játéknál amúgy teljesen mindegy, hogy mekkora a limit, mert ha elérted, átmehetsz más kaszinóba nagyobb tétre folytatni.
A problémát a "stratégiával" szerintem az szemlélteti leginkább, ha megpróbálod megérteni, mindegy a fogadások sorrendje. Össze lehet őket katyvasztani, az eredmény akkor is ugyanaz marad. Kezdheted a játékot úgy is, hogy egyből az összes vagyonod felteszed dupla vagy semmire. Utána csak a felét, majd annak is a felét stb.
A "duplázós" rulett játéknál amúgy teljesen mindegy, hogy mekkora a limit, mert ha elérted, átmehetsz más kaszinóba nagyobb tétre folytatni.
A problémát a "stratégiával" szerintem az szemlélteti leginkább, ha megpróbálod megérteni, mindegy a fogadások sorrendje. Össze lehet őket katyvasztani, az eredmény akkor is ugyanaz marad. Kezdheted a játékot úgy is, hogy egyből az összes vagyonod felteszed dupla vagy semmire. Utána csak a felét, majd annak is a felét stb.