Póker Fórum Archívum > Pletykasarok > Rulett stratégia

Netrol
Válasz KKaroly kommentjére
2015. jan. 29. 8:19

Én dolgoztam kaszinóban egy évig és nem volt olyan amit ne láttam volna. Volt egy ****i aki 1,2 milliót bukott a kisszériával a 8-as fullra pakolva, miután kiesett négyszer dobott 8-ast egymás után! A gép bármire képes! Én fogtam meg 17-est háromszor egymás után, úgy hogy fullra volt pakolva és csak azt az egy számot raktam! Tehát a nyerő stratégia az ha a megérzésedre hallgatsz és raksz amit gondolsz aztán vagy jön vagy nem!

benzema
2015. jan. 29. 11:15
Riddler1988
Válasz benzema kommentjére
2015. jan. 29. 15:46

Pokolba pörgette a rulett

Bakker Ez a csávó!! :D Amíg kaszinóztam Ő adta a fizetésem 2/3 adát ha bejött játszani!! Imádtuk, annnyit jattolt! Kész csoda, hogy abba tudta hagyni.

Wasserstein
Válasz benzema kommentjére
2015. jan. 29. 16:05
Masters800
2015. jan. 29. 16:16

az igazi rulettet Oroszországban játsszák ;)

VTomi24
Válasz Riddler1988 kommentjére
2015. jan. 29. 17:15

Bakker Ez a csávó!! :D Amíg kaszinóztam Ő adta a fizetésem 2/3 adát ha bejött játszani!! Imádtuk, annnyit jattolt! Kész csoda, hogy abba tudta hagyni.

Akkor most azért vannak tarozásai, mert a fizetésedre költötte?:p

Gab0rG
Válasz Marcow kommentjére
2015. jan. 31. 9:07

Hullámzás, taps! Megvan a 30. komment! :D

Hurrráá, köszi mester :D

R1per2
Válasz crazy3317 kommentjére
2015. jan. 31. 10:01

A "duplázós" rulett játéknál amúgy teljesen mindegy, hogy mekkora a limit, mert ha elérted, átmehetsz más kaszinóba nagyobb tétre folytatni.
A problémát a "stratégiával" szerintem az szemlélteti leginkább, ha megpróbálod megérteni, mindegy a fogadások sorrendje. Össze lehet őket katyvasztani, az eredmény akkor is ugyanaz marad. Kezdheted a játékot úgy is, hogy egyből az összes vagyonod felteszed dupla vagy semmire. Utána csak a felét, majd annak is a felét stb.

titcar
Válasz R1per2 kommentjére
2015. jan. 31. 10:53

A "duplázós" rulett játéknál amúgy teljesen mindegy, hogy mekkora a limit, mert ha elérted, átmehetsz más kaszinóba nagyobb tétre folytatni.

csak nehogy ott is ugyanannyi legyen a limit :)

Tir-X
Válasz R1per2 kommentjére
2015. jan. 31. 11:04

A problémát a "stratégiával" szerintem az szemlélteti leginkább, ha megpróbálod megérteni, mindegy a fogadások sorrendje. Össze lehet őket katyvasztani, az eredmény akkor is ugyanaz marad. Kezdheted a játékot úgy is, hogy egyből az összes vagyonod felteszed dupla vagy semmire. Utána csak a felét, majd annak is a felét stb.

Valóban teljesen mindegy, mert nincs az a bankroll, amivel biztonságosan játszható a duplázós stratégia :) Aki ezt nem érti, az pillantson rá a kettes szám hatványainak sorozatára, plusz emellett persze azt a banálisan egyszerű tényt is el kell fogadnia, hogy bármikor jöhet bármilyen hosszú rossz széria is, amikor is a másik szín nyer. Így már el is értük a csilliós bankroll szükségességét a stratégiához :)

Élő ügyfélszolgálat