Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > A partypoker diszkvalifikálta a WPT500-bajnokot

Ibiza
Válasz Pokeradmin kommentjére
2021. jún. 11. 0:42

Az nem lenne rossz, ha partynak mindent bizonyitania kellene egy kitiltas elott, mert akkor vigan botozhatnek 20 asztalon.

Gizdalord
Válasz Ibiza kommentjére
2021. jún. 11. 1:02

Az nem lenne rossz, ha partynak mindent bizonyitania kellene egy kitiltas elott, mert akkor vigan botozhatnek 20 asztalon.

Nagy különbség van a bizonyíték teljes hiánya és a mindent tökéletesen bizonyítás között.

"To a reasonable degree" volna az ideillő legális szöveg.

De érted nem kell nagydobra verni, de keressék már fel az embert előtte, hogy valamit mondhasson. Anno a Party ha valakit botosnak vélt felhívták és keresztkérdéseket tettek fel az embernek a range meg a játékával kapcsolatba meg olyan pédákat, hogy "mit csinálnál ha" amire cask akkor tudott válaszolni ha fullra vágta mi a szitu és indokolnia is kellett.

Ibiza
2021. jún. 11. 2:14

Ha van naponta csomo verseny, es tobb ev alatt alig van ilyen eset, mint ami a cikkben szerepel, akkor valoszinuleg a security team joggal erzi ugy, hogy itt valami nagyon gyanus, es nyilvanvaloan kivizsgaltak, ahogy a botozokat is kivizsgaljak.

Ettol persze meg tevedhetnek, korabban is tevedtek mar nem egyszer botozoknal, de igazabol meg mindig jobb ez a rendszer nehany hibaval, mintha nem tortenne semmi.
Nem tokeletes, de ha mindent tokeletesen bizonyitani kellene, akkor tenyleg csak botozok lennenek ott.

Ha a srac teljesen artatlan, nem is jatszott profin, es ennyi az egesz, hogy van 1 pokeres lakotarsa, akkor tenyleg elmehet a picsaba, aki ezt a dontest meghozta.

Gizdalord
Válasz Ibiza kommentjére
2021. jún. 11. 4:03

Ha van naponta csomo verseny, es tobb ev alatt alig van ilyen eset, mint ami a cikkben szerepel, akkor valoszinuleg a security team joggal erzi ugy, hogy itt valami nagyon gyanus, es nyilvanvaloan kivizsgaltak, ahogy a botozokat is kivizsgaljak.

Ettol persze meg tevedhetnek, korabban is tevedtek mar nem egyszer botozoknal, de igazabol meg mindig jobb ez a rendszer nehany hibaval, mintha nem tortenne semmi.
Nem tokeletes, de ha mindent tokeletesen bizonyitani kellene, akkor tenyleg csak botozok lennenek ott.

Ha a srac teljesen artatlan, nem is jatszott profin, es ennyi az egesz, hogy van 1 pokeres lakotarsa, akkor tenyleg elmehet a picsaba, aki ezt a dontest meghozta.

Hát igen és pont ez a baj. Hogy van két fél, különbözőt állítanak, és a vádló (és elítélő) semmi mást nem tesz csak végrehajt. Legalább valami minimális dolgot mutathatott volna. És az a baj, hogy valamiért az emberek szemébe Nagy multi cég=biztos igaza van evolúciós zsákutcába torkollik a gondolkodási szintjuk.
A precedens amit felállítanak ha ennyire nincs transzparencia vagy számonkérés az az, hogy "bármikor bármit megtehetünk"
És én kérek elnézést, hogy ezt nem tudom jó szájízzel nézegetni
A cucc is csak azért derült ki mert sikerült nagydobra vernie a fickónak (ha jol ertelmezem)

Rudi8
2021. jún. 11. 6:56

Amit nem vertek nagy dobra, ott valószínűleg kussol a pénzétől megfosztott csaló. És ezek szerintem többen vannak.

Ibiza
Válasz Gizdalord kommentjére
2021. jún. 11. 7:54

És az a baj, hogy valamiért az emberek szemébe Nagy multi cég=biztos igaza van evolúciós zsákutcába torkollik a gondolkodási szintjuk.
A precedens amit felállítanak ha ennyire nincs transzparencia vagy számonkérés az az, hogy "bármikor bármit megtehetünk"
És én kérek elnézést, hogy ezt nem tudom jó szájízzel nézegetni
A cucc is csak azért derült ki mert sikerült nagydobra vernie a fickónak (ha jol ertelmezem)

Nem kell multizni meg altalanos dolgokkal jonni, eleg konkret az eset: egy nagy pokeres oldalrol beszelunk.
Ha a PokerStars vagy partypoker kitilt valakit, akkor a jatekosok joggal gondolhatjak azt, hogy "biztos igazuk van". Ahogy a GG-nel joggal gyanakodnak.

Ennek az az oka, hogy a PS pl remekul szorta ki a botozokat anno. Ha jol tudom, partypoker valami hasonlot csinal/csinalt, persze nem tudom mi a helyzet most ott HUSNG/spin vonalon.

Alapvetoen igazad van, tenyleg nem tul szep dolog ilyet csinalni demokratikus orszagokban, ugyanakkor kivetelesen pont lehetne "jo szajized" a dologgal kapcsolatban. Jelen pillanatban csak ilyen onkenyes modon lehet harcolni a csalok ellen, hidd el nem akarod te azt a vilagot, ami 5 perc alatt lenne, ha nem tudnanak az oldalak onkenyesen bannolni embereket, bankrolljukat megtartva.

Élő ügyfélszolgálat