Érdekes interjú volt, az biztos.
Mondjuk nekem ez a siránkozás 30 millió behúzása után nagyon szánalmas.
Hányan vannak akik ugyanúgy pörgetig a jackpot sng-kat és soha nem jön ki nekik a nagy szorzó? Vagy egy közepes szorzónál is egyből egy coolerrel búcsúznak?
Szerintem nagyon is boldog lehetnél, de nem vagy az és ez túlságosan "magyaros".
További sok sikert mindenkinek, és könyörgöm örüljünk már, ha van minek.
Én pl. örülök a Te sikerednek is.
üdv
Ez a Bostef Gizda egymásra találás eddig 2021 sztorija. Mit összeszakmázhat a 2 nagygondolkodó privátban.
Szeretlek Ratyilord! Ezt már el kellet mondanom!
Hányan vannak akik ugyanúgy pörgetig a jackpot sng-kat és soha nem jön ki nekik a nagy szorzó? Vagy egy közepes szorzónál is egyből egy coolerrel búcsúznak?
Szerintem nagyon is boldog lehetnél, de nem vagy az és ez túlságosan "magyaros".
További sok sikert mindenkinek, és könyörgöm örüljünk már, ha van minek.
Én pl. örülök a Te sikerednek is.
üdv
Ez nekem is epic volt. Gyakorlatilag napokkal azután, hogy ilyen téten magyar viszonylatban már félig-meddig life-changing jackpotot behúz. 400-450 ezres négyzetméterenkénti árral számolva megyeszékhelyben egy teljesen jó lakás ára vagy hasonlók.
Pár évnyi keresetét megnyeri az ember, ami lehetőség is egyben, hogyha tényleg ennyire utálja, akkor valami máshoz kezdjen. "Nyugdíjba" nem fog menni belőle a szó szoros értelmében (volt nagy hurrogás a topikban a kérdés láttán), de pl átnyergelhetne egy kevésbé varianciadús formátumra (mégha ott kisebb a nyereség is a kisebb rizikó mellett), vagy kereshetne valamilyen egészen más dolgot mondjuk a covid mini poker-boom után. Bár bevallom, nem tudtam végighallgatni az egészet-még nekem is nagyon negatív ez a hozzáállás-, szóval lehet tévedek most is.
Tök jó interjú volt. Meglepően őszinte és elgondolkodtató. Fényévekre az előző akadémiás podcasttől. Köszönöm.
Csigát nem úgy kell elképzelni, mint egy napszámos, aki a napi betevőért 4 órákat alszik, és kuporgat, hogy kijöjjön a hó végén. Inkább mint egy menedzsert egy multinál, aki utálja az egészet, de túl jól keres ahhoz, hogy kiszálljon a mókuskerékből. Azért annyira nem sajnálom. :D
Engem nem is kell sajnálnia senkinek,hisz nincs is miért! Van egy jól fizető állásom,amit nem szeretek. Van egy csinos,szép feleségem és 3 gyönyörű lányom. Inkább irigykedni kellene sokaknak. Az infarktusom miatt sem kell,mert elmondtam,hogy mindent megtettem,hogy megtörténjen,csak magamat okolhatom. Egyedül a sportnál maradt jócskán adósom a sors talán.
Most komolyan az ment át,hogy milyen nyomorúságos életem van?:D
egyfajta byroni spleen lengte körbe az interjú auráját....