Aki 3 műszakozik minimál körüli bérért, ahol soha nem fog olyan szellemi melót végezni, mint a póker.
Sőt a nagy többség semmilyen szellemi melót nem fog soha csinálni.
Aki 3 műszakozik minimál körüli bérért, ahol soha nem fog olyan szellemi melót végezni, mint a póker.
Sőt a nagy többség semmilyen szellemi melót nem fog soha csinálni.
Felállítasz előre pár célt, vagy pár limittel lejjebb mész, tolsz mellé pár versenyt, esetleg csinálsz fogadást. Nem úgy kell rá gondolni hogy ezt te pénzért csinálod, élvezd a játékot és arra fókuszálj hogy ez egy szellemi párbaj és felül akarsz kerekedni az ellenfelek gondolkodásán.
"Élvezd a játékot, szellemi párbaj, mtt vagy fogadj, etc."
Pont ezt mondom, hogy x év meg több millió elcseszett hand után ez már rohadtul semmi újat nem fog neked adni, nincs élvezeti faktor csak unalom és belefásulás, kiégés. Vajon miért hagyják abba örökre top nyerő playerek, olvasni rengetegszer kiégésről, depresszióról,stb? Tudnék mesélni jómagam is személyes példáról.
Szellemi párbaj.. Főleg ha bot ellen tolod igaz? :D Vagy buta aggroállat orosz-ukrán-belarusz állatfajok ellen.. Akiket ha előtted lennének személyesen, gyilkos ösztönök törnének fel belőled. Komplett népcsoportokat gyűlöltem meg póker által, nem alaptalanul. Persze van baj nálam valszeg mentál téren, de belőlem ezt hozta ki, ez van. Egyszer beszéltem egy mental coachal, kb kiröhögtem. Legtöbbjüknek fingja sincs mi az h megélhetési póker, csak lehúznak, tolják a bullshitet
Gamblerkedés.. Tehát csesszem el az idegörlő pókeren nehezen megkeresett pénz egy részét ezen a vonalon. Sportfogadás meg Mtt sem sokkal kevésbé idegörlő egyébként.
Ami nálam bejött, és ezt tudom tanácsolni, hogy poker előtt mindig sportoljatok, futás-kocogás nagyon jó nekem. Nyugottabb lesz az ember, jobban viseli ha adott esetben szétszopatja az rng.
+ Napi max 4-5 óra játék, inkább 4. Ennél több játéktól hosszútávon agy****t kapok, és már sport sem segít előtte
Embere válogatja, én 8 év pénzes póker után sem untam meg, tavaly meg is lett az eredménye, mert az lett az eddigi legjobb évem. Mozgás és jó barátok(párkapcsolat nélkül) mindenképp segít. Azért az a legelkeserítőbb, ha már a hobbijátékosokon kívül a megélhetésiek is abbahagyják pusztán a monotonitás miatt.
Embere válogatja, én 8 év pénzes póker után sem untam meg, tavaly meg is lett az eredménye, mert az lett az eddigi legjobb évem. Mozgás és jó barátok(párkapcsolat nélkül) mindenképp segít. Azért az a legelkeserítőbb, ha már a hobbijátékosokon kívül a megélhetésiek is abbahagyják pusztán a monotonitás miatt.
Azért mentális terhelés/igénybevétel tekintetében nagyon nem mindegy milyen téteken játszik az ember, a "vicces user id" topik alapján nl25 környékén grindolsz 8 éves rutinnal az egy teljesen más igénybevétel mint low/mid+ stakesen grindolni éveket.
Az időközönkénti kiégés szerintem is a játékosok többségénél jelentkezni fog. És nem maga a játék miatt égnek ki az emberek hanem amiatt ami a pókerrel jár, korrekt winrate mellett is jönni fognak a 70-100k handes breakeven/kis vesztő időszakok(igen a sport pl. sokat segít, ilyenkor futkározhatsz vagy püfölheted a boxzsákot, de a játékosok többségének mégis ezen fog járni az esze és ki fog készülni)
Megélhetési pókernél azt is elég nehéz megmondani, hogy csak magát a pókert lehet-e nyerés nélkül élvezni. Amikor jól adja én is azt érzem, hogy szeretem csinálni minden f*sza, de mondjuk egy átgrindolt -8bi-s nap után még soha nem gondoltam arra, hogy ez egy kellemesen eltöltött x óra volt és húdejót "szellemi párbajoztam" a többi reggel.
Sport (futás) a legjobb mental coach. Nem bullshit, kitisztítja az agyadat, fizikálisan rendbe rak, nekem javította a koncentrációmat, kismillió hasznos előnye van, ellentétben a mental coachok többségével.
Szerintem a sport egyszerűen kihagyhatatlan a kártyával minimálisan is komolyan foglalkozó életéből.
Érdekes volt hallgatni ezt az interjút. Eléggé... talán azt lehetne mondani, hogy olyan keserédesen magyaros volt. Első körben az lepett meg legjobban, hogy már valaki megelőzött a csiga1979 névvel.. :D Nyilván nem számszerűsítettük a dolgot, de gondolom azért havi 6-7-800k HUF átlag minimum megvan ebből a "******" játékból. Most meg ez a cirka 30 misi beesett... Félre ne értsen senki nem akarok támadni, mert tetszik az őszinte hangvétel, de közben meg fáj az összes kínlódó pókeres nevében, hogy azt kell észrevenni, hogy valaki azért szenved, mert pókereznie kell havi (megint csak azt tudom mondani gondolom) min. 6-7-800k HUF-ért... Azt kívánom neked drága barátom, hogy soha nagyobb gondod ne legyen az életben, mint hogy sikeres vagy abban, amit különösebben nem szeretsz csinálni... Sokkal szerencsésebb vagy, mint az, aki imádja és él hal érte, de valahogy mégse akar kikerekedni akármennyire is igyekszik. Remélem azért megbecsülöd, hogy idáig jutottál. Igenis legyél büszke magadra. Jusson eszedbe minden reggel, hogy mennyire jó neked, amiért a magad főnöke lehetsz és szépen el tudod tartani a népes családod. Gl és jó egészséget!
Mi a f@szt lehet ennyit stresszelni akkor, ha evek ota tolod, es mondjuk minimum 3kt keresel atlagosan havonta? (es nincs sok gyereked)
En azt veszem eszre, hogy foleg azok sirnak, akik szarul keresnek. Vagy akik elsonek esnek at egy kemenyebben downswingen.
Nem a zsemle kicsi......