A PokerStars minden orosz játékost kitiltott
Miért az ukrán gyerek tud mekis szendvicset enni kólával az esti turijához?
Én meg megyek kivenni egy nap szabit,hogy megtankoljam a kocsit!
*****anak csak
Nagyon is fair a kollektív büntetés, csak így van értelme
Szívjon csak minden területen az orosz nép
Nagyon is fair a kollektív büntetés, csak így van értelme
Szívjon csak minden területen az orosz nép
Ja nekem van baj a fejembe népírtás meg gazdasági szankciók közé én teszek egyenlőség jelet...
Ja nekem van baj a fejembe népírtás meg gazdasági szankciók közé én teszek egyenlőség jelet...
És szerinted miről tehet a csóró orosz ember, amelyik nem támogatja se a háborút se putint?
Amelyik kimegy az utcára tüntetni a háború ellen?
Én arról írtam mi a kollektív büntetés legrosszabb esete, de ez a nyugattól egy hatalmas öngól, hogy az orosz emberekkel csesznek ki. Ezzel nem a saját vezetésükre fognak megharagudni, hanem a Nyugatra és a velük szembeni diktatórikus módszereikre, így gazdaságilag szépen bezárkóznak majd és külön utakon mennek tovább.
Na és a háború nem tisztán fekete-fehér a harcoló feleket tekintve, ok nélkül egy fél se megy neki a másiknak.
Látom nagyon vágod, érted mi miért történik én viszont megmondom őszintén egyáltalán nem. Segíts hátha végre én is megértem.
Szóval mi volt az invázió oka?
Szerinted mit kéne tennie a nyugatnak? Semmit? Besegíteni az oroszoknak?
Én arról írtam mi a kollektív büntetés legrosszabb esete, de ez a nyugattól egy hatalmas öngól, hogy az orosz emberekkel csesznek ki. Ezzel nem a saját vezetésükre fognak megharagudni, hanem a Nyugatra és a velük szembeni diktatórikus módszereikre, így gazdaságilag szépen bezárkóznak majd és külön utakon mennek tovább.
Na és a háború nem tisztán fekete-fehér a harcoló feleket tekintve, ok nélkül egy fél se megy neki a másiknak.