Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > A PokerStars minden orosz játékost kitiltott

Smasszer
Válasz szroli kommentjére
2022. márc. 12. 11:44

A PokerStars minden orosz játékost kitiltott

Kicsit elmentetek más irányba.
A hirrel kapcsolatban kinek mi a véleménye?
Örültök a hirnek vagy nem?

Ha csak a kis önös érdekeimet nézem akkor igen, mert ennyi tetves regfisht szerintem egyik nemzet sem termel ki. De ha a nagyobb képet nézem, akkor ez egyáltalán nem helyes szerintem.

knockout
Válasz Masters800 kommentjére
2022. márc. 12. 12:10

sakkos000: mert te aztan tudod mi zajlik a krimen… lattal 3 youtube videot? en karpataljan lakok en tudom mi van itt vagy mi nincs, ti meg egytol egyig okoskodtok a foteletekbol arrol hogy nekunk mit kene ereznunk…

cirka
Válasz knockout kommentjére
2022. márc. 12. 12:39

sakkos000: mert te aztan tudod mi zajlik a krimen… lattal 3 youtube videot? en karpataljan lakok en tudom mi van itt vagy mi nincs, ti meg egytol egyig okoskodtok a foteletekbol arrol hogy nekunk mit kene ereznunk…

Mesélj kérlek akkor a közönségnek, hogy a szlovákiai határ melletti ungvári fotelből (speciális katonai művelet epicentrumából), mi van ott és mi nincs?

sakkos000
Válasz knockout kommentjére
2022. márc. 12. 12:39

Nem igazán értem hogy mire írod, ezt nekem a Drábikra vagy az Alex Jones kommentre. De ha már így megszólítottál bodrogközi kis faluban nem érdekel eladó ház? Volna

knockout
Válasz Pokeradmin kommentjére
2022. márc. 12. 14:18

Mesélj kérlek akkor a közönségnek, hogy a szlovákiai határ melletti ungvári fotelből (speciális katonai művelet epicentrumából), mi van ott és mi nincs?

en ezt nem a harci helyzetre irtam, hanem arra hogy mi a kisebbseg helyzete ukrajnaban… erre van ralatasom arra nincs.

orbitor
2022. márc. 12. 19:56

Nem igazán értem hogy mire írod, ezt nekem a Drábikra vagy az Alex Jones kommentre. De ha már így megszólítottál bodrogközi kis faluban nem érdekel eladó ház? Volna

Azert nem kell madarjosnak lenni ahhoz, hogy latszodjon a politikai preferenciad es egyben az orosz-ukran allaspontod, miutan Drabik a mumusod. Az viszont nagy WP ahogy passziv-agresszivan felajanlod, hogy szivesen nyereszkednel a vityilloddal haboruba keveredett honfitarsadon, ha mar igy hozta a helyzet

hokuszpoker
2022. márc. 12. 22:27

Próbálják a kolletkív büntetéssel megértetni az oroszokkal, hogy Putyin vezetése miatt minden rosszabb lesz. A gond csak az, hogy ezek semmit sem érnek diktatúrák esetén (ld. É-Korea, Irán, Afganisztán, stb.). A nép nem fog kimenni az utcára hogy nincs McDonalds vagy Póker. Afganisztánban olyan jól sikerültek a szankciók, hogy végül a tálibok át is vették a hatalmat majd jött az évszázad vicce pár hete amikor a Talibán felszólította az orosz-ukrán háborúzókat hogy hagyják abba a háborút meg a felesleges vérontást. És igen, az ukránok, abból kiindulva hogy hogyan bántak a kárpátaljai magyarokkal, valószínűleg az oroszokat sem kímélték. Csak ugye ekkor jön Hofi Géza örökbecsű vicce: - Kivel szomszédos a Szovjetúnió? - Akivel akar!

sakkos000
Válasz orbitor kommentjére
2022. márc. 13. 0:34

Azert nem kell madarjosnak lenni ahhoz, hogy latszodjon a politikai preferenciad es egyben az orosz-ukran allaspontod, miutan Drabik a mumusod.

Alex Jones táplálék kiegészítőket árult az infowarson miközben showmanként üvöltözve várta a 3. VH-t. Drábik meg minden évben ugyanazt azt a baromságot adta ki könyvben. Persze hogy hülyének nézem őket.

Gizdalord
Válasz Cypress kommentjére
2022. márc. 13. 2:53

Húha, hát hozzád képest egy fekete lyuk lángoló fáklya.
Most még próbáld megmagyarázni azt is, hogy az egészről tulajdonképpen az ukránok tehetnek...

A feketelyukak körül ***** nagy fényjelenségek szoktak lenni, gyakorlatilag az egyik legfényesebb dolog a világűrben XD

Meg itt valaki írta a platót mint az alja valaminek, pedig a platóra a dolgokat feltenni szokták, és mellé földrajzilag fennsíkot jelent ami szintén magasan van, de a platót lehet értelmezni úgy hogy valami ami a dolgok alján van.

De csak hasznos infókkal trollkodok. Igazabol nem trollkodok csak okoskodok XD

TimeBankShove
Válasz Gizdalord kommentjére
2022. márc. 13. 13:14

A feketelyukak körül ***** nagy fényjelenségek szoktak lenni, gyakorlatilag az egyik legfényesebb dolog a világűrben XD

Meg itt valaki írta a platót mint az alja valaminek, pedig a platóra a dolgokat feltenni szokták, és mellé földrajzilag fennsíkot jelent ami szintén magasan van, de a platót lehet értelmezni úgy hogy valami ami a dolgok alján van.

De csak hasznos infókkal trollkodok. Igazabol nem trollkodok csak okoskodok XD

Nyugtass meg hogy vannak azért barátaid, illetve 1-2 értelmes hobbid is akad :)

Élő ügyfélszolgálat