És itt mutatkozik be a kapitalizmus és a moralitás közti végtelen szakadék.
Ami morálisan, emberileg, lelkileg helyes, az le van nézve, meg van vetve, öngyilkosságnak van beállítva, mert a szent cél a tőkeszerzés felül kell írjon mindent XD
Pontosan így működik a világ és pontosan ezért tart ott ahol és megy egyre mélyebben lefele!
Jajj hagyjad mar ezt a picsogast a moralitasrol, embersegrol meg lelki-baszasrol.
Ez a nyomorek valoszinuleg nem tudta feldolgozni, hogy megvagtak az RB-t, emiatt elment mashova. Mi a f@szom moralitas van ebben?
Esetleg lejart a freeroll ticketje, vagy az anyja adataival csinalt uj szamlat, hogy kiszedje a 20$ depo utani bonuszt, es lebukott, esetleg lejavultak az asz parjat vagy valami hasonlo trauma erte, a te rinyapina muveszlelked meg mar ettol triggerelodik, hogy szep magyarosan fejezzem ki magam :)
Amugy meg ha ennyire lenezed a tokeszerzest, akkor ne sirjal 5 oldalon keresztul a blogodban, hogy magas a rake, mert teged nem az erdekel, es emiatt se sirj, hogy sok reg lett GG spinen.
Pontosan emiatt tart itt a vilag, mert a magadfajtak csak hasznaljak az aramot, pusztitod a kornyezetet a "munkaddal", aminek egyetlen celja, hogy a nalad gyengebbek penzet elvedd, ahelyett, hogy a krumplifoldeken kapalnal!!44!!
És itt mutatkozik be a kapitalizmus és a moralitás közti végtelen szakadék.
Ami morálisan, emberileg, lelkileg helyes, az le van nézve, meg van vetve, öngyilkosságnak van beállítva, mert a szent cél a tőkeszerzés felül kell írjon mindent XD
Pontosan így működik a világ és pontosan ezért tart ott ahol és megy egyre mélyebben lefele!
Sőt a poker nyereményt is osszuk ki a szegények közt akkor lennénk morálisan jófiúk nem ? KnipFloyd nem tudom te ki vagy de sajnos észosztáskor lemaradtál. A pokerstars egy szolgáltató oldal. Ha egy szolgáltató cég az ügyfeleinek keresztbe tesz akkor általában lehúzhatja a rolót. Ha te a Mekiben vagy bármilyen étteremben egyszer romlott, hajszállal teli ételt kapsz akkor van esély arra hogy bármikor ott egyél újra? Még akkor is ha ingyen adják a kaját? Ibiza személyeskedő, undorító kommentjét ugyanúgy törölni kellett volna mint a másik személyeskedő Mikkentyűét. Nem értem az admin, Banoster v ki, miért ennyire részrehajló.
Te mégis mi a fenéről beszélsz?
Miért lenne lenézve az ami morálisan helyes? Hol élsz te? Nem veszed észre, hogy merre megy a világ? Elfogadás, megértés, mindenféle izmus elleni harc, ilyen szempontból egyre elfogadóbb a világ, és egyre jobban kirekeszti azt aki kirekesztő. Ez lenne morálisan helytelen?
A tőkeszerzés ellen lehet picsogni és sírni, de kenyeret csak pénzért fogsz kapni a sarki abc-ben, akár tetszik akár nem. Semmit nem adnak ingyen, sőt, sosem adtak semmit ingyen mióta világ a világ. Vagy szerinted ez valami újkeletű dolog, hogy értékért értéket kell adni cserébe?
Abban igazad van, hogy bizonyos szempontból a világ egyre mélyebbre süllyed, de tudod miért? Azért, mert az olyan idióta ****kalapok, mint te, azt hiszik hogy minden idióta gondolataikat meg kell osztani az interneten, hogy az emberek kíváncsiak a véleményükre, hogy mindenhez hozzá kell böfögni az agymenésüket, és ráadásul azzal áltatják magukat, hogy értéket teremtenek. Pedig ahogy Ibiza is fogalmazott, csak az áramot fogyasztjátok, és sokkal jobb lenne mindenkinek ha a köztéri wc-ket pucolnátok valami isten háta mögötti helyen
Sőt a poker nyereményt is osszuk ki a szegények közt akkor lennénk morálisan jófiúk nem ? KnipFloyd nem tudom te ki vagy de sajnos észosztáskor lemaradtál. A pokerstars egy szolgáltató oldal. Ha egy szolgáltató cég az ügyfeleinek keresztbe tesz akkor általában lehúzhatja a rolót. Ha te a Mekiben vagy bármilyen étteremben egyszer romlott, hajszállal teli ételt kapsz akkor van esély arra hogy bármikor ott egyél újra? Még akkor is ha ingyen adják a kaját? Ibiza személyeskedő, undorító kommentjét ugyanúgy törölni kellett volna mint a másik személyeskedő Mikkentyűét. Nem értem az admin, Banoster v ki, miért ennyire részrehajló.
A személyeskedést befejezheted nyugodtan mert csak csaját senkiháziságodat bizonyítod vele.
Na én meg gondoltam lesz itt egy kis eszmecsere az új rakeback rendszerről, hogy lehet jól kihasználni, mit érdemes játszani, mit kevésbé, kinek jó ez, mennyire jönnek vissz a regek, akik elmentek a rakeback megvágásánál stb.
Ehelyett vmi egészen más van itt:) Bár nem mondom, érdekes.
Na én meg gondoltam lesz itt egy kis eszmecsere az új rakeback rendszerről, hogy lehet jól kihasználni, mit érdemes játszani, mit kevésbé, kinek jó ez, mennyire jönnek vissz a regek, akik elmentek a rakeback megvágásánál stb.
Ehelyett vmi egészen más van itt:) Bár nem mondom, érdekes.
Huhh, ennyire komoly a helyzet?:)
Ez azért már gáz.