Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > A PokerStars teljeskörűen bevezette új hűségrendszerét

gabor93
Válasz DennisVT1 kommentjére
2021. okt. 8. 19:20

Az rb bevezetése mellett most már véglegesen rákényszerítettek mindenkit az "új" aurora szoftverükre, ami minden, csak nem reg barát. Szokás szerint egyik kezükkel adtak, másikkal kicsit elvettek.
Cg/spin regeknek/backingeknek régóta nem a ps a fő vadászterülete, akiknek hónapok/évek óta van bevált terme(i)/dealje azokat nehezen fogják visszacsábítani.

torzon
Válasz DennisVT1 kommentjére
2021. okt. 10. 11:05

Na én meg gondoltam lesz itt egy kis eszmecsere az új rakeback rendszerről, hogy lehet jól kihasználni

Egyelőre van egy apró leak a rendszerben (gyanítom, nem sokáig), amit ki lehet használni bizonyos játékosoknak.

Pl. aki havi kb 800$-t termel az diamond szintet teljesítheti ami 20% RB
Ahelyett,hogy csinálná a diamond szintet, inkább vissza kell lépni amint eléri, ugyanis visszalépésnél ad egy + gold ládát ingyen, amivel a 7 helyett 8at nyitunk így a megtermelt 756$-ból visszakapunk 160at ami 21,16% RB

+1% RB nem a kánaán, de szerintem más előnye is van, pl. ha szünetet akarok tartani nem kell kipörgetnem a 375öt, elég a 108at + szerintem magasabb szinten nagyobb eséllyel ad olyan monthly bonust amit nem tudok teljesíteni.

Gordon
Válasz Pokeradmin kommentjére
2021. okt. 10. 11:58

Nem az volt pár éve, hogy összehívták a sokat rakelő regeket és elmesélték nekik, h a póker haldoklik és a régi RB-t adunk játékért model már nem tartható.. aztán most meg évek múltán mégis van Rb .. hülyének néztek mindenkit és egy rakat pénzt húztak ki a játékosok zsebéből csak mert CSAK alapon ..

Smasszer
Válasz Gordon kommentjére
2021. okt. 10. 13:06

Nem az volt pár éve, hogy összehívták a sokat rakelő regeket és elmesélték nekik, h a póker haldoklik és a régi RB-t adunk játékért model már nem tartható.. aztán most meg évek múltán mégis van Rb .. hülyének néztek mindenkit és egy rakat pénzt húztak ki a játékosok zsebéből csak mert CSAK alapon ..

Ha a GG nem jött volna fel ennyire, tuti tolhatnánk 2%-os rb-ért ugyanúgy.

Vikibaba
Válasz Gordon kommentjére
2021. okt. 10. 16:29

Nem csak. Így a terem meg akarta spórolni a regeknek visszaosztott pénzt, illetve elhitték, hogy örökre piacvezetők maradnak, mert a halak száma korlátlan, és a regek a halastóban maradnak, még akkor is ha ez drágább/kevésbé jövedelmező lesz nekik[a megélhetési pókereseknek].
Rosszul kalkuláltak, fejek hullottak és arcvesztéssel, de racionális döntést hoztak, visszavezettek egy értelmezhető rakebacket.Mondom ezt úgy, hogy sportfogadóként még így is sokkal gyengébb a "jutalmam", mint pókeresként lenne(kb. 9x annyit kell megforgatnom, ugyanannyi pontért).

Élő ügyfélszolgálat