Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > Akadémiás Skrill promóció az Unibet Pokeren!

Tarisznya76
Válasz ria05 kommentjére
2019. febr. 19. 21:53

Ez egy oltári nagy baromság, hogy nem kéred ki számlára. Annak mi értelme, ha nyersz és elbaxod direkt, mert be vagy to.va a kifizetéstől?

Írtam, hogy egyénfüggő... Fogalmad sincs róla, hogy konkrétan én miért nem kérhetem ki bankszámlára, nem ismersz, úgyhogy ne legyél nagyon okos. Nálam ez nem opció , maradjunk ennyiben,nyilván nem fogom itt nyilvánosan senkinek megindokolni.

Tolni meg lehet csak játékszeretetből is, remélem nem tiltod meg ;)

törpiszörpi
Válasz Pokeradmin kommentjére
2019. febr. 20. 9:12

ria a legokosabb a világon! ő mindent tud kivéve amit nem! és ilyen elég sok van... csak szegény annyira.. nem látja be! :)

ovechkin
2019. febr. 21. 12:11

Sziasztok. Két napja megadtam az info@pokerakademia.com címre a nickem netelleres befizetés hozzáférése végett, de még nem jött válasz. Mennyi idő, míg visszajeleztek?
Köszi

Admin
2019. febr. 21. 13:25

Sziasztok!

Mindenkitől elnézést kérünk, akinek nem jeleztünk vissza, sajnos a jelentkezések magas száma miatt néha előfordul, hogy ez elmarad. Aki elküldte a kért adatokat, annak nincs más teendője.

Ha valaki esetében felmerül bármilyen probléma, azt mindenképpen jelezni fogjuk az adott illetőknek.

Hunetyx
2019. febr. 24. 19:07

Sziasztok!
Nekem egy olyan problémám van, hogy amikor végre akarom hajtani az első befizetést mastercarddal, akkor nem fogadja el a kártyaszámot, mikor beírom a kártyaszámot, pirossal bekeretezi a kitöltőrublikát majd befizetés gombra kattintva kiírja, hogy hiba történt a kártya hozzáadása során. Próbálkoztam Skrill kártyával és OTP-ssel is, egyiket se fogadja el.
Valaki találkozott már ezzel a problémával, esetleg tudja valaki, hogy ilyenkor mi a teendő?

crazy3317
Válasz Hunetyx kommentjére
2019. febr. 25. 15:52

Sziasztok!
Nekem egy olyan problémám van, hogy amikor végre akarom hajtani az első befizetést mastercarddal, akkor nem fogadja el a kártyaszámot, mikor beírom a kártyaszámot, pirossal bekeretezi a kitöltőrublikát majd befizetés gombra kattintva kiírja, hogy hiba történt a kártya hozzáadása során. Próbálkoztam Skrill kártyával és OTP-ssel is, egyiket se fogadja el.
Valaki találkozott már ezzel a problémával, esetleg tudja valaki, hogy ilyenkor mi a teendő?

írj a terem ügyfélszolgálatának

Hunetyx
2019. febr. 25. 17:02

Azóta már írtam nekik, azt mondták, hogy Magyarországról csak Magyarországon kiállított bankkártyával lehet befizetni, ezért nem működik a Skrill-es. Viszont az OTP-s se működik, azt már nem mondták miért, de nem láttam értelmét vitába szállni, úgy hogy végül banki átutalással fizetek be.

Zoli79
2019. febr. 27. 2:14

Sziasztok!
Most regisztrálnák az Unibetre.
Azt írjátok, hogy ha még nem fizettél be, egy első befizetés végrehajtása valamilyen más befizetési módszerrel.
Ez a befizetés nem probléma, ha február 28. után történik meg?
Illetve ha közben nálam elfogadják a promóban meghirdetett netelleres fizetési lehetőséget, akkor nem hajthatom végre az első befizetést rögtön a netelleről?

kamon
Válasz Admin kommentjére
2019. febr. 27. 9:51

Sziasztok!

Aki elküldte a kért adatokat, annak nincs más teendője.

Ha valaki esetében felmerül bármilyen probléma, azt mindenképpen jelezni fogjuk az adott illetőknek.

Pontosan milyen adatokat is kell elküldeni? Most hirtelen nem találom, pedig mintha valahol olvastam volna. E-mail cím + azonosító kód?

Admin
2019. febr. 27. 10:51

Ahhoz, hogy kérvényezni tudjuk a Skrillt/Netellert, a következő adatokra van szükségünk:

- Unibetes email-cím
- Unibetes azonosító

Nem probléma, ha valaki 28-a után fizet be.

Élő ügyfélszolgálat