Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > Akadémiás Skrill promóció az Unibet Pokeren!

kamon
Válasz Pokeradmin kommentjére
2019. febr. 27. 12:16

Köszönöm a gyors választ!

Citric
Válasz Hunetyx kommentjére
2019. febr. 27. 12:58

Viszont az OTP-s se működik, azt már nem mondták miért, de nem láttam értelmét vitába szállni, úgy hogy végül banki átutalással fizetek be.

Náluk hektikusan működnek a dolgok. Nálam ugyanez volt (hibás kártyaszám, pedig OTP-s, rendszeresen használom online fizetésre), 6 nappal később pedig probléma nélkül tudtam használni.

Citric
2019. márc. 4. 11:16

Kapunk majd valami tájékoztatást, amikor engedélyezik a skrill/netelleres befizetést, vagy minden nap nézegetni az unibeten?

banoster
Válasz Citric kommentjére
2019. márc. 4. 11:44

Kapunk majd valami tájékoztatást, amikor engedélyezik a skrill/netelleres befizetést, vagy minden nap nézegetni az unibeten?

Amint tájékoztatást kaptunk erről az Unibettől, jelezzük nektek.

Admin
2019. márc. 5. 11:34

Sziasztok!

A határidő 28-án lejárt. A hétvégén beérkező igényeket hétfőn még elküldtük az Unibetnek, de garantálni nem tudjuk, hogy ők is megkapják a kívánt befizetési lehetőséget.

Arra kérnénk mindenkit, hogy a továbbiakban ne küldjék el az adataikat, mert azokat már nem tudjuk továbbítani a teremnek!

Megértéseteket köszönjük!

ovechkin
2019. márc. 11. 12:12

Köszi akadémia a beállítást.

Zoli79
Válasz ovechkin kommentjére
2019. márc. 11. 20:39

Köszi akadémia a beállítást.

Köszönöm én is.

Tarisznya76
2019. márc. 11. 23:55

Én is köszönöm szépen ;)
Igaz, az én türelmem pontosan tegnap fogyott L, és elkaszinóztam újra...;) ( Igen előtte csekkoltam, még nem volt, mondom már nem is lesz )
Erre ma már ott van mind kifizetésnél,mind befizetésnél.
Köszönöm még1x, főképp úgy, hogy nem innen regeltem Unibetre.

royaliver
2019. márc. 12. 9:55

Na nekem is bekerült a Skrill. Igaz még csak befizetésre. De befizetés után gondolom engedni fogja a kifizetést is! Ezer köszönet!!!!

kecsege55x
2019. márc. 12. 11:10

Én is köszönöm:)

Élő ügyfélszolgálat