Úgygondolom, lehet hibásan hogy ha az egyik fél beszól onnantól kesztyű le és szabad a pálya.
Én azt se tagadom, hogy nem arcoskodok össze vissza teljes félkomolysággal amikor írkálok, de nem is írólam állítják vagy nem én tagadom ezt. Azért az viszont vetítés hogy "túlértékelem magam" mert nem szoktam értékelni se magam. Nem is vágom honnan veszed. De jól hangzik beszólásnak. Jöhet esetleg valami alátámasztás, bár az ilyen írásos formában ritkán történik.
Nagyon tudatosan nem szoktam leírni az eredményeimet, és általában a blogban pont a hiányosságaimat elemzem, hogy azokat megértsem és ki tudjam javítani.
Koszi. Neked meg tovabbi jo balfszkodast!:)
Megértem a morális problémát,amit feszegettek srácok,de picit erősnek érzem azért ezt a lemarást. Erőlködött évekig,nem ment neki egyedül a póker. Lehet megbeszélte asszonnyal,hogy hiába van 800 ft.- a zsebébe:) még ezt a backinges dolgot próbálják meg,ha ez a vágya emberünknek. Lehet,hogy egyenesen az ő kérése volt,mert mindenben támogatja.
Az hogy miért vállal gyereket egy "ilyen" ember, akkori anyagi háttérrel az meg végképp túlzás. Az ország felének kb nincs egy ezrese hónap végén,mert élére van állítva a forint.
Elég belsős hero körökből tudom,hogy igen becsületesen odateszi magát a tanulásba a játék mellett. Példamutató a hozzáállása a tanuláshoz és elemzéshez,amit mondjuk ki a regek szerintem nagy része se vesz komolyan. Konkrétan név szerint ki lett emelve nekem egy beszélgetésbe,hogy ő az az arc,aki szétszed 1-1 handet a solverrel. Részemről kívánom,hogy ****** meg az nl5k-t is!
(megjegyezném,hogy nem hallgattam meg 100%ban a riportot,kb innen szedegettem össze az infókat. )Ha valami lényeges infó elkerülte a figyelmem,akkor sry:)
Ugyanakkor nem tudom azt mondani sem,h bostef felvetése nem jogos. A pontos körülményekre azért rákérdeztem volna.
Számomra az a zseniális, hogy ahogy te is összefoglaltad gyönyörűen, ilyen pálya után ki tudja jelenteni rólam akiről valszeg nullát tud, hogy
1. Semmi közöm a pókerhez
2. senki nem kiváncsi arra amit írok
Nálam itt lehúzta a rötyin magát teljesen a fickó. Nem megsértődés, mert pont semmit nem jelent számomra h egy ismeretlen mit gondol, hanem az itteni társasághoz és kommunikálásra magánt elszánt emberekhez hogyan áll akik az ő cuccát végig hallgatják és hozzá akarnak tenni. Én felelősségemnek érzem h a blogomba mindenre reagaljak mindig mert idot szantak ra h elolvassak es valamiert kerdeznek v kozolnek dolgokat és szerintem érdemes megvitatni
A morális felvetések amúgy érdekesek én nem akartam ebbe belefolyni, had játszák le egymásközt.
De érdembeli válasz erre se érkezett amúgy ami szintén árulkodó a karakteréről, és hát most arról van szó mert ez az ő interjúja ugyebár.
Ettől még lehet ***** jó player érted, meg szuper inteligens is, de emberileg egy szemeteszsák és morálisan meg teljesen korrupt.
Ahogy még korábban felvetődött valakivel: A szabályoknak megfelelő és azokat teljesen kihasználó viszelkedés példaértékű ha szakmai szemmel nézed és full immorális ha etikaival. (a professzionális kapitalizmus terén merült ez fel)
Még jó, hogy a CEO nem bal****kodik, főleg nem a családja bőrére. A pókeres karriered is milyen szilárd, megfontolt terveken alapult! Lets roll the dice.
Ettől még lehet ***** jó player érted, meg szuper inteligens is, de emberileg egy szemeteszsák és morálisan meg teljesen korrupt.
Hajjj, öregem...:DD Koncentrálj inkább olyan dolgokra, amikhez értesz.
Ettől még lehet ***** jó player érted, meg szuper inteligens is
Szeretlek bostef, mert te értesz mindenhez is.. ha gázszerelő lettél volna, talán vitted volna vmire
Bárcsak...
Egy közepes gázszerelő hazavisz 3kilót. Kérdés, hogy a te utsó 5 éved a pókerben kijött-e ennyire havonta. Vagy az elmúlt 10 éved a "gazdasági pályával" együtt. Költői kérdés- az elmondottak alapján nem igazán hiszem. Vagy legalábbis nem jött ki sokkal több.