Lefty Gekko
Válasz Pokeradmin kommentjére
2021. márc. 10. 23:41
Kéne egy blog neked... szívesen olvasnám a gondolataid
Gizdalord
Válasz Lefty Gekko kommentjére
2021. márc. 10. 23:45
Kéne egy blog neked... szívesen olvasnám a gondolataid
Majd én írok neked. Már érlelődik úgy is evvel kapcsolatba.
Nagyon kaptafa módon viselkedsz és most hogy a sokadik ilyenbe futottam jó lesz kiírni meg fejtegetni egy kicsit a dolgot.
A tények és infók nélkül hadakozó érzelmekre alapuló félrebeszélő XD
Lefty Gekko
Válasz Gizdalord kommentjére
2021. márc. 10. 23:51
Majd én írok neked. Már érlelődik úgy is evvel kapcsolatba.
Nagyon kaptafa módon viselkedsz és most hogy a sokadik ilyenbe futottam jó lesz kiírni meg fejtegetni egy kicsit a dolgot.
A tények és infók nélkül hadakozó érzelmekre alapuló félrebeszélő XD
Bostefnek hívnak téged? ha nem, akkor vszeg nem olvasom el a blogod
novy
2021. márc. 11. 1:06
Nagyon porog ez a topik. Osszefoglalna vki h mirol van szo pontosan?
Gizdalord
2021. márc. 11. 8:40
Bostefnek hívnak téged? ha nem, akkor vszeg nem olvasom el a blogod
Sokat foglalkoztam ovodásokkal. Pont úgy viselkedsz te is XD
Lefty Gekko
Válasz Pokeradmin kommentjére
2021. márc. 11. 9:29
Gondolom pontrol pontra el kellett magyarazniuk neked a dolgaikat es, ha ignoraltak teged akkor rafeszultel.. szuloknek hany oldalas leveleket irtal, hogy leszarjak a gyerekek, amit a "bolond bacsi" mond nekik?:DD
banoster
Válasz novy kommentjére
2021. márc. 11. 9:34
Nagyon porog ez a topik. Osszefoglalna vki h mirol van szo pontosan?
Lefty, feleség és gyerkőc mellett, egy évre elég megtakarítással, 3k mu-ban volt a backingben, amikor úgy döntött, hogy feladja az állását, amit nem szeret, és full time a pókerrel kezd foglalkozni, amit nagyon szeret, mert úgy érezte, hogy csak így tud profivá válni. Ekkoriban NL50 körül volt. Végül ez nehezebben ment, mint remélte, elfogyott a megtakarítás, már ilyen párizsis evős korszak is volt, amikor beérett a munka, és megindult felfelé. Jelenleg az egyik legnagyobb NLHE midstakes nyerő a Starson.
A konfliktus forrása, hogy felelősségteljes-e feleség - aki a párizsis evős korszakban már nem nagyon hitt Lefty sikerében, nem támogatta a pókerkarriert - és gyerek mellett a saját álmaink megvalósítását előtérbe helyezni.
Gizdalord
2021. márc. 11. 9:42
Gondolom pontrol pontra el kellett magyarazniuk neked a dolgaikat es, ha ignoraltak teged akkor rafeszultel.. szuloknek hany oldalas leveleket irtal, hogy leszarjak a gyerekek, amit a "bolond bacsi" mond nekik?:DD
Van ez a szabály, hogy dont feed the troll. Igazából teljesen felesleges bármit írni mert nem tudsz érdemben reagálni semmire, szal részemről ennyi.
Majd kifejtem a blogba amit nem olvasol el, hogy miért vagy paraszt.
Amúgy nem ignoráltak, mert azért jöttek órára hogy velem interakcióba lépjenek. Látod ebben is többek voltak nálad, mert te annak ellenére, hogy interakciót szimulálva valamit ideböfögsz mindig, soha semmilyen kapcsolatba nincsen az elhangzottakkal és a célja sem az, hogy kommunikáció vagy információ áramlás történjen.