Várom a bozótból előlépó antivaxer kommenteket mint a fentebbi is :D
Az mit jelent hogy oltás náci?
Hiszek a tudományban, elfogadom, hogy a víruskutatók jobban értenek hozzá és adok a szavukra, ha azt mondják maximális átoltottság kell akkor azt támogatom.
Én ezt józan észnek hívom.
Az viszont majomparádé amikor a hozzá semmit nem értő emberek elkezdik kitalálni, hogy miért tudják jobban mint azok akik egész életükben ezzel voglalkoztak.
Amúgy a SP-s képet pont az anti vaxerek nyomathatnák mert " azt hittem hogy ez amerika! A szabadok országa"
Pont ma jött meg ez a bánat védettségi kártyám, de én nem oltattam magam, mert van ellenanyag termelésem. Az ilyen emberekkel mi van? (Nem mintha terveztem volna a WSOP-n a részvételt) Csak ezt a csöves oltást erőltetik.
Hiszek a tudományban, elfogadom, hogy a víruskutatók jobban értenek hozzá és adok a szavukra, ha azt mondják maximális átoltottság kell akkor azt támogatom.
Az viszont majomparádé amikor a hozzá semmit nem értő emberek elkezdik kitalálni, hogy miért tudják jobban mint azok akik egész életükben ezzel voglalkoztak.
Amúgy a SP-s képet pont az anti vaxerek nyomathatnák mert " azt hittem hogy ez amerika! A szabadok országa"
Pont ma jött meg ez a bánat védettségi kártyám, de én nem oltattam magam, mert van ellenanyag termelésem. Az ilyen emberekkel mi van? (Nem mintha terveztem volna a WSOP-n a részvételt) Csak ezt a csöves oltást erőltetik.
Szerintem te kevered a víruskutatót a politikusokkal.
Tényleg nem akarok itt vitát generálni, pláne hogy én azon kisebbséghez tartozok, akik szeretik az írásaid. (Meg ez itt amúgy is egy póker tematikájú honlap). De vannak nagyon is mértékadó orvosok, kutatók, biológusok stb., akik a jelenlegi vírushelyzettel kapcsolatban a mainstreimben (és az általad is) hangoztatott álláspontokkal szemben homlokegyenest ellenkező véleményeket fogalmaztak már meg. Csak mondom…
Az oltásnácit meg nem indoklom. Szerintem magadtól is ráérzel a szó jelentésére.
Voltál ellenanyag cuccon amugy hogy tudod hogy termeled?
Ha azért is van termelve mert átestél rajta akkor is relatív hamar elmúlik az így beszerzett védettséged. Hamarabb mint az oltással.
Még mindig nem értem mi a baj a védőoltással. Mi teszi különlegessé ezt a covid védőoltást ami miatt ez ki lett emelve a tömegből, hogy ez galád a többi viszont okés.
Nemhiszem. Én nem a magyar tvből informálódóok, hanem a neten kutatok rá szakértőkre. Nem politikusokra, se nem szóvivőkre, hanem pl ebben az esetben virológusokra, vagy víruskutatókra.
Missread volt eléggé