mióta pokerezek az usd-huf mindig is 200-240 körül mozgott,.
Mióta is létezik online poker, 12-13 éve? És még mindig nincs lehetőség legális keretek között játszani a világ nagy részén. Akármennyire is szomorú szükségszerűen megy az ipar ebbe az irányba.
hát igen, aki egy kicsit is konyít a pókerhez (meg persze másoknak is) annak könnyen leesik egy-két érdekes dolog, ami a hozzászólásokban meg is jelent. Tetszett ez a legmegbízhatóbb duma, amikor nincs mögötte senki, semmilyen szervezet, akkor mégis ki/mi tartja vissza a létrehozókat? amúgy mikor volt 300 a dollár?
250ft volt a csúcson a dollár, és 145ft-ért én még vettem anno 2008 júliusa körül, amikor először depoztam FTPre hufos MB-ről.
Azért az, hogy ennyi ember nem tudja összerakni, hogy működik, nem olyan bonyolult ez a depo/cashout.
Depozol 30btc-t tegyük fel 40 usds árfolyammal -> lesz $1200-od a számlán, mivel $-os a számla, v euro, akármi... majd felpörgeted $2k-ra.
Cashoutolni akarod a $2k-t, ekkor nem a deponál lévő árfolyamot nézi ami $40/btc, hanem ami épp aktuális (ami szerintem a logikus dolog), lehet épp ekkor csak $20 egy btc, ilyenkor mit csinál? Cashoutolja a $2k-t és kapsz 100btc-t, amit eladhatsz $2k-ért.
Ez a bitcoin adás vétel szerintem úgy működik, mint a részvények adás vétele, ezért vannak ilyen kilengések, de ebben nem vagyok teljesen biztos.
De jah, amúgy én se élnék vele, de így talán újra láthatunk majd a közeljövőben amcsi playereket az asztaloknál.
Ez a bitcoin elképesztően zseniális ötlet, akik kitalálták, hihetetlen koponyák. Le a kalappal...
A lényeg nem a pénzmosás, és persze a túlzott kibocsátástól sem kell tartani, egyébként minden tranzakció nyilvános (vicces módon). A pénz árfolyamának ingadozása az egyedüli visszatartó erő nálam, hogy komolyabb összegeket tartsak ilyen módon, megvárom, míg egy kicsit felpörög, ahogy látom, exponenciálisan gyorsul, szerintem hamarosan számottevő fizetőeszközzé válhat, hiszen elvi akadálya nincs annak, hogy bankkártya társuljon hozzá.
Ez a bitcoin elképesztően zseniális ötlet, akik kitalálták, hihetetlen koponyák. Le a kalappal...
250ft volt a csúcson a dollár
Tudsz valamit aminek az értéke állandó ?
Természetesen nem. Mindazonáltal azok felé a devizák felé orientálódom, amiknek a mozgásáról nagyobb képem van. Az USD mozgásáról könnyebben állapíthatod meg, merre mozdul el, mert tisztában vagy (legalábbis nagyjából) a rá ható erőhatásokkal. Ezek mellett mozgatni sem olyan könnyű az árfolyamot, mint egy ilyen mesterséges "deviza" esetében.
Az, hogy milyen marketinggel áll a pénzrontáshoz a cég, azt meg nyilván nem érdemes figyelembe venni. Profitorientált vállalkozás révén valamiből keresniük kell. Miből tudnak a legtöbbet vajon???
Akkor nem pókerezel túl régóta.;)