abból keresik potenciálisan a legtöbbet, ha a lehető legtöbben használják a fizetőeszközt. Ha nem stabil az árfolyama, kb 5 percig se mernének rajta pénzt tartani.
A fizetőeszköz kibocsátása terv szerint megy, nyilvános a módszertan, bárki ellenőrizheti a forráskódot, bárki ellenőrizheti a pénzmennyiséget. Én speciel jobban bízok a közösség erejében, mint Matolcsyban, nem tudom te hogy vagy ezzel...
Egyébként elég sok pénzt keresnek azzal a bitcoinosok, hogy vannak sürgős tranzakciók, ahol levesznek elég jó pénzt (1-3%-ot, ahogy néztem a tranzakciós listát)
Úgy vélem, hogy megtörténhet, hogy elér a bitcoin használata egy kritikus tömeget, és beindul a láncreakció. Egyébként, az még a dologban zseniális, hogy ha megnézed, folyamatosan nő az egy-egy bitcoin értéke... Elvileg megéri, mint befektetés... :D Persze én befektetésként tartanék attól, hogy beszakad a bitcoin piac, egyszer nem lesz elegendő vevő, kitör a pánik, és mindenki eladni akar. Nagyon távolról hasonló lenne a helyzet, mint a Postabank esetében.
Developers
Satoshi Nakamoto
Gavin Andresen - gavinandresen@gmail.com (PGP)
Pieter Wuille - pieter.wuille@gmail.com (PGP)
Nils Schneider - nils.schneider@gmail.com (PGP)
Jeff Garzik - jgarzik@exmulti.com (PGP)
Wladimir J. van der Laan - laanwj@gmail.com (PGP)
Gregory Maxwell - gmaxwell@gmail.com (PGP)
A csupa gmailes cím egy "komoly cég" esetében, nem éppen bízalomgerjesztő....
Tőzsde póker, nagyon király :)
Bitcoin árfolyam | Bitcoin vásárlás
Developers
Satoshi Nakamoto
Gavin Andresen - gavinandresen@gmail.com (PGP)
Pieter Wuille - pieter.wuille@gmail.com (PGP)
Nils Schneider - nils.schneider@gmail.com (PGP)
Jeff Garzik - jgarzik@exmulti.com (PGP)
Wladimir J. van der Laan - laanwj@gmail.com (PGP)
Gregory Maxwell - gmaxwell@gmail.com (PGP)
A csupa gmailes cím egy "komoly cég" esetében, nem éppen bízalomgerjesztő....
ja persze ha bankok támogatnák, akkor biztonsagosabb lenne.. kérdezz meg egy ciprusit..
az aktuális árfolyam:
Bitcoin Charts / Charts
na 103$ az árfolyam :D
szép kis lufi lesz ebből :D
na 103$ az árfolyam :d
szép kis lufi lesz ebből :d