Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > Bitcoin fizetési lehetőség az iPoker hálózatban

Orang3J3ws99
Válasz Wasp kommentjére
2013. márc. 9. 16:52

abból keresik potenciálisan a legtöbbet, ha a lehető legtöbben használják a fizetőeszközt. Ha nem stabil az árfolyama, kb 5 percig se mernének rajta pénzt tartani.

A fizetőeszköz kibocsátása terv szerint megy, nyilvános a módszertan, bárki ellenőrizheti a forráskódot, bárki ellenőrizheti a pénzmennyiséget. Én speciel jobban bízok a közösség erejében, mint Matolcsyban, nem tudom te hogy vagy ezzel...

Egyébként elég sok pénzt keresnek azzal a bitcoinosok, hogy vannak sürgős tranzakciók, ahol levesznek elég jó pénzt (1-3%-ot, ahogy néztem a tranzakciós listát)

Úgy vélem, hogy megtörténhet, hogy elér a bitcoin használata egy kritikus tömeget, és beindul a láncreakció. Egyébként, az még a dologban zseniális, hogy ha megnézed, folyamatosan nő az egy-egy bitcoin értéke... Elvileg megéri, mint befektetés... :D Persze én befektetésként tartanék attól, hogy beszakad a bitcoin piac, egyszer nem lesz elegendő vevő, kitör a pánik, és mindenki eladni akar. Nagyon távolról hasonló lenne a helyzet, mint a Postabank esetében.

Matolcsy-t inkább ne vonjuk bele. Nem érdemes pazarolni rá a betűket. A közösségben viszont miért kéne bíznom?

Ameddig számomra nem hajt hasznot, hogy babszemben játszom USD vagy EUR helyett, addig minek tenném?

Másrészről a dollár és euro devizáknak szabályozott piaca van. A kenyérmorzsákat ki szabályozza?

"A rendszert Satoshi Nakamoto vázolta fel egy 2008-as dolgozatában. Nakamotóról azóta kiderült, nem létező személy, és a mai napig nem tisztázódott, ki áll vagy kik állnak az álnév mögött."

Befektetési részről meg inkább materiális javakba fektetek, hiszen a tőkém nagy része az online világban van.

zeoos77
Válasz Pokeradmin kommentjére
2013. márc. 9. 18:30
MrChaotic
2013. márc. 9. 19:18

Developers

Satoshi Nakamoto
Gavin Andresen - gavinandresen@gmail.com (PGP)
Pieter Wuille - pieter.wuille@gmail.com (PGP)
Nils Schneider - nils.schneider@gmail.com (PGP)
Jeff Garzik - jgarzik@exmulti.com (PGP)
Wladimir J. van der Laan - laanwj@gmail.com (PGP)
Gregory Maxwell - gmaxwell@gmail.com (PGP)

A csupa gmailes cím egy "komoly cég" esetében, nem éppen bízalomgerjesztő....

apuka77
2013. márc. 9. 19:34

Tőzsde póker, nagyon király :)

Orang3J3ws99
Válasz zeoos77 kommentjére
2013. márc. 10. 13:44

Bitcoin árfolyam | Bitcoin vásárlás

Nézzétek meg a bank logókat. Nem tartalmaznak linket. Odarakták őket, mintha a bankok támogatnák ezt projektet...

thomyca
Válasz MrChaotic kommentjére
2013. márc. 19. 2:29

Developers

Satoshi Nakamoto
Gavin Andresen - gavinandresen@gmail.com (PGP)
Pieter Wuille - pieter.wuille@gmail.com (PGP)
Nils Schneider - nils.schneider@gmail.com (PGP)
Jeff Garzik - jgarzik@exmulti.com (PGP)
Wladimir J. van der Laan - laanwj@gmail.com (PGP)
Gregory Maxwell - gmaxwell@gmail.com (PGP)

A csupa gmailes cím egy "komoly cég" esetében, nem éppen bízalomgerjesztő....

Mindig is gondoltam, hogy a Google áll mögötte. Na tessék :)

bobesz
2013. márc. 22. 9:37

ja persze ha bankok támogatnák, akkor biztonsagosabb lenne.. kérdezz meg egy ciprusit..

az aktuális árfolyam:
Bitcoin Charts / Charts

titcar
2013. ápr. 1. 20:54

na 103$ az árfolyam :D
szép kis lufi lesz ebből :D

Littlemage
2013. ápr. 11. 7:23
tikka_masala
Válasz titcar kommentjére