Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > Breaking news - danfiu-t is bannolták a PokerStarson!

banoster
Válasz SajtiEgon kommentjére
2015. okt. 6. 16:08

@Admin:
Firefoxon olvasó nézetben látszik a név, ami a normál nézetben ki van csillagozva.

Köszi, hogy jelezted, javítottuk!

Admin
Válasz Pokeradmin kommentjére
2015. okt. 6. 16:09

Lehetséges, hogy az e-mailben leírtak csak mondvacsinált indokok.

Elképzelhető, hogy a PokerStars elkezdte a hadjáratát a scriptelők ellen:

3rd Party Software on PokerStars: Proposed Rule Changes - Internet Poker - Online Poker Forum

Jymaster111
Válasz junkies330 kommentjére
2015. okt. 6. 16:10

ennyi esze van egy csalónak odaadja a gépét

Milyen jogon ítélkezel látatlanban?! Tudod talán bármivel is alátámasztani, hogy a barát csaló lenne? Vagy csak random le csalózol valakit...

Azért szerintem elég sajnálatos ez az ügy így is.

2+2-n olvasottak alapján, teljesen jogtalan a számla bezárás.

Bízzunk a legjobbakban.

Shaikon
2015. okt. 6. 16:16

2+2-n is a script a téma .Ez a legjobb :I know but that would restore my faith in karma

uav_online
Válasz Admin kommentjére
2015. okt. 6. 16:17

3rd Party Software on PokerStars: Proposed Rule Changes - Internet Poker - Online Poker Forum

Nem hiszem, miért kellene ezt titkolniuk és helyette kamu indokot kitalálni?

balu999
2015. okt. 6. 16:24

Bannolják a nagy nyerőket hogy tovább forogjon a lé a rendszerben, ergo több rake-t szednek le. Én ezt sem tartom kizártnak.

junkies330
Válasz Jymaster111 kommentjére
2015. okt. 6. 16:25

Milyen jogon ítélkezel látatlanban?! Tudod talán bármivel is alátámasztani, hogy a barát csaló lenne? Vagy csak random le csalózol valakit...

Azért szerintem elég sajnálatos ez az ügy így is.

2+2-n olvasottak alapján, teljesen jogtalan a számla bezárás.

Bízzunk a legjobbakban.

Én hiszek a PokerStars-ban. Neked meg majd mákkeranyu megmagyarázza és hihetsz neki :))

Csede45
Válasz junkies330 kommentjére
2015. okt. 6. 16:31

Szerintem is skript lesz a valós ok, nem szépdolog..mint ahogy a ppb -es spin űltető progi sem, hogy bevoltak jelőlve az emberek kikkel nem akar ősszekerűlni...de azt is levágták már..

regie
Válasz Admin kommentjére
2015. okt. 6. 16:42

mi értelme lenne mondvacsinált okból kitiltani valakit holott egyenesen is el lehet mondani . Bár én is arra gondoltam, de nem látom helyénvalónak

imTheDoctor
2015. okt. 6. 16:42

tudom h teljesen elképesztő és külföldön még csak nem is hallottak ilyenről, de mi van akkor, ha egy család, egy számítógép???
játszik rajta apa, játszik rajta fia
a fiú egyik barátja kapcsolatba kerül xy-al, akit bannolnak, innentől kezdve a fiú barátját is bannolják, majd a fiút is? aztán meg az apát, azonos gépről játszik fiával és persze fogalma sincs a fia haverjának az ismerőséről?... csak mert 1 gépről játszanak, azért ez elég érdekes sztori

Élő ügyfélszolgálat