@Admin:
Firefoxon olvasó nézetben látszik a név, ami a normál nézetben ki van csillagozva.
Lehetséges, hogy az e-mailben leírtak csak mondvacsinált indokok.
Elképzelhető, hogy a PokerStars elkezdte a hadjáratát a scriptelők ellen:
3rd Party Software on PokerStars: Proposed Rule Changes - Internet Poker - Online Poker Forum
ennyi esze van egy csalónak odaadja a gépét
2+2-n is a script a téma .Ez a legjobb :I know but that would restore my faith in karma
3rd Party Software on PokerStars: Proposed Rule Changes - Internet Poker - Online Poker Forum
Bannolják a nagy nyerőket hogy tovább forogjon a lé a rendszerben, ergo több rake-t szednek le. Én ezt sem tartom kizártnak.
Milyen jogon ítélkezel látatlanban?! Tudod talán bármivel is alátámasztani, hogy a barát csaló lenne? Vagy csak random le csalózol valakit...
Azért szerintem elég sajnálatos ez az ügy így is.
2+2-n olvasottak alapján, teljesen jogtalan a számla bezárás.
Bízzunk a legjobbakban.
Szerintem is skript lesz a valós ok, nem szépdolog..mint ahogy a ppb -es spin űltető progi sem, hogy bevoltak jelőlve az emberek kikkel nem akar ősszekerűlni...de azt is levágták már..
tudom h teljesen elképesztő és külföldön még csak nem is hallottak ilyenről, de mi van akkor, ha egy család, egy számítógép???
játszik rajta apa, játszik rajta fia
a fiú egyik barátja kapcsolatba kerül xy-al, akit bannolnak, innentől kezdve a fiú barátját is bannolják, majd a fiút is? aztán meg az apát, azonos gépről játszik fiával és persze fogalma sincs a fia haverjának az ismerőséről?... csak mert 1 gépről játszanak, azért ez elég érdekes sztori