Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > Breaking news - danfiu-t is bannolták a PokerStarson!

DeakFerenc
Válasz apa100 kommentjére
2015. okt. 6. 16:47

Hali.
Arra van lehetőség, hogy ezt az azonosítós szarságot elkerüljük? kikerüljük?
Eddig azt hittem elég a cookiek törlése-kliens-törezedetség mentesítés-ccclear és mehet.

erről inkább olyan kontextusban lehet beszélni, hogy minél nagyobb erőfeszítést teszel a nyomok eltüntetésére annál nagyobbat igényel majd a visszakeresésük :D

BIOS frissítéssel elvileg az alaplapra is lehet új azonosító számot húzni, persze nem a gyártó által előírt módon, de ezt csak hallomásból tudom.

egyrész attól, hogy ilyen azonosítókat szerez meg pl PS ezek nem bizonyító erejűek, bármikor ellophatják a gépedet, játszhat netkávézóból stb... a másik hogy adatvédelem is van a világon hivatalosan nem turkálhat senki csak úgy a gépeden aztán használhatja fel ellened amit éppen talál. ettől függetlenül természetesen aki látja ezeket pontosan tudja mi mit jelent.

on: kicsit olyan feelingje van ennek a dolognak mint amikor az élő kaszinó kitessékeli a kártyaszámolókat.

Szigi
Válasz Pokeradmin kommentjére
2015. okt. 6. 16:51

Nem fogják feloldani. Anno nekem vagy 10 nevemet bannolták, hozzáteszem jogosan. De azért azt, hogy összefüggésbe hoznak más számlával a hardver miatt kicsit durvának tartottam én is. Persze azóta már jó útra tértem. A pénzt minden esetben leszedheted, ha nem történt csalás, csak gyanús a számla, hogy kapcsolatban van egy olyannal amin csaltak. Persze tagadni kell, hogy ismerted az illetőt, különben a lóvéd is benyelik. Tenni kell a hülyét, akkor megkapod. Mivel feltelepíted a klienst, bármilyen hardveres adatot begyűjthet a gépedről, mondjuk ezeket mind meg lehet változtatni, egynek a MAC címét kivéve, de nem adok tippeket Starsnak.
Nem kell kétségbe esni, új laptop kell, új net, és lehetőleg ne a facebook ismerősöd nevére csinálj! Figyelni kell a note-okra is, ill. hogy kikre keresel rá, ezentúl afféle inkognitó módban kell told, és nem lesz baj. :)

sakkos000
Válasz Szigi kommentjére
2015. okt. 6. 16:58

Nem fogják feloldani. Anno nekem vagy 10 nevemet bannolták, hozzáteszem jogosan. De azért azt, hogy összefüggésbe hoznak más számlával a hardver miatt kicsit durvának tartottam én is. Persze azóta már jó útra tértem. A pénzt minden esetben leszedheted, ha nem történt csalás, csak gyanús a számla, hogy kapcsolatban van egy olyannal amin csaltak. Persze tagadni kell, hogy ismerted az illetőt, különben a lóvéd is benyelik. Tenni kell a hülyét, akkor megkapod. Mivel feltelepíted a klienst, bármilyen hardveres adatot begyűjthet a gépedről, mondjuk ezeket mind meg lehet változtatni, egynek a MAC címét kivéve, de nem adok tippeket Starsnak.
Nem kell kétségbe esni, új laptop kell, új net, és lehetőleg ne a facebook ismerősöd nevére csinálj! Figyelni kell a note-okra is, ill. hogy kikre keresel rá, ezentúl afféle inkognitó módban kell told, és nem lesz baj. :)

Nem PLO50-en játszik hogy ezt megtudná oldani. Magas téteken rögtön kiszúrják.

DonCsicsko
Válasz junkies330 kommentjére
2015. okt. 6. 17:04

ennyi esze van egy csalónak odaadja a gépét

Ennyi eszed van, hogy ilyeneket szólsz hozzá... Vagy hogy ne szépítsem ennyire, úgy néz ki, hogy trollnak is hülye vagy....

DeakFerenc
Válasz Szigi kommentjére
2015. okt. 6. 17:04

egynek a MAC címét kivéve

külső LAN routert nyilván soha nem fognak bannolni, ezért is kár bármit belelátni a hardver eszközök utáni nyomozásba mert sakk-matt a vége, ezt a PSnél is jól tudják, max egyszer-kétszer rápróbálnak a lakáson belüli eszközökre hátha, aztán ha vissza tudott jönni a játékos onnantól halott ügy.
formális indoklásnak persze ideális...

Guten3213
Válasz Szigi kommentjére
2015. okt. 6. 17:15

Ne is adj nekik tippeket! Tartsd meg magadnak az ilyen jellegű ötleteidet!

Starsnál nem dolgoznak olyan szakemberek, akiknek ez nem jutott még eszébe :))) .

Csoszogi33
Válasz Csede45 kommentjére
2015. okt. 6. 17:15

Szerintem is skript lesz a valós ok, nem szépdolog..mint ahogy a ppb -es spin űltető progi sem, hogy bevoltak jelőlve az emberek kikkel nem akar ősszekerűlni...de azt is levágták már..

az nem ppb-s ültető progi volt, hanem egy nemzetközi szoftver. Amit rajtunk kívül még több 100-an -köztük pl.: a Sharkosok is - használtak. Október 1-től a seating scriptekkel és sok mással együtt ezeket is betiltották.

junkies330
2015. okt. 6. 17:21

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="class: alt2"]Originally Posted by Killerwhale Image
very good decision by Stars. bye
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

+1

Csede45
Válasz Csoszogi33 kommentjére
2015. okt. 6. 17:23

Végűlis lényegtelen ki gyártotta....nagyon helyes,hogy betiltották ,mert ami spingon ment az már gusztustalan volt

iKeksz
2015. okt. 6. 17:24

lol junkies neked danfiuval vagy a seating scriptekkel van a problémád?

Élő ügyfélszolgálat