Azt hitte Ász magasa van aztán megnyomja a call J magassal :D
J4 hungarian natz
Szerintem ilyen kétkedő módon feltenni a kérdést, mint ahogy a címben van, cinikus és rohadtul része a problémának. Pont erről írtam és tessék... megint igazam van? Miért nem lehet kimondani az egyértelműt?
Mikor van az a pont, amikor elismeritek, hogy nektek is az az érdeketek, hogy kiálljatok a csalók ellen, mert amilyen iramban szaporodnak, úgy nem fog sokáig megmaradni a biznisz. A jóhírén már nagyon többet lassan rontani sem lehet.
Mikor ismernétek el, hogy ja csalás volt? Be kell hogy vallja az ember csak akkor? Nem értem komolyan!
Szerintem része vagytok a problémának mindenkivel együtt aki játsza az 50-50 kétkedőt, az ilyen kristály tiszta egyértelmű helyzetekben is.
Olyanok vagytok mint az anti klímafelmelegedés lobbi, hogy beállítotok egy 99% bizonyosságú helyzetet ilyen 50-50 szarnak az álságos kétkedéssel!
Szerintem egy oldal nem teheti meg, hogy csalónak nevezzen valakit bizonyíték hiányában. De ha a véleményem kérdezed, akkor szerintem is csalt. Amúgy nem igazán látom, hol érzékelsz kétkedést a címben, szerintem nem billen el a dolog abba az irányba, hogy nem csalt, és még talán az is mondható: sőt. Nem tudom, miért akarod mindig azt kihozni, hogy az Akadémia szentnek állítja be a pókert, a termeket, stb. Csomószor írt az oldal csalásokról, kábé a világon egyedül volt cikk itt arról, hogy igen, a GGPoker jogtalanul bannol nyerő játékosokat. Pedig partnerről volt szó. Na mindegy.
Ok, tegyük fel csalt, valaki mondja már meg, HOGY? Hogy nézett ki a csalás a kivitelezés oldaláról?
Ok, tegyük fel csalt, valaki mondja már meg, HOGY? Hogy nézett ki a csalás a kivitelezés oldaláról?
Én olyat olvastam hogy már vissza is adta a pénzt :D
Pl. valaki belülről kiadta a live képet, vagy stream-jét, vagy nézte és ő jelzett. Félelmetesebb hogy valaki odatett valamilyen eszközt ami érzékeli az rfid jeleket és ott hekkelt.
Szerintem egy oldal nem teheti meg, hogy csalónak nevezzen valakit bizonyíték hiányában. De ha a véleményem kérdezed, akkor szerintem is csalt. Amúgy nem igazán látom, hol érzékelsz kétkedést a címben, szerintem nem billen el a dolog abba az irányba, hogy nem csalt, és még talán az is mondható: sőt. Nem tudom, miért akarod mindig azt kihozni, hogy az Akadémia szentnek állítja be a pókert, a termeket, stb. Csomószor írt az oldal csalásokról, kábé a világon egyedül volt cikk itt arról, hogy igen, a GGPoker jogtalanul bannol nyerő játékosokat. Pedig partnerről volt szó. Na mindegy.