Tipikus kis sunyi róka g.ci az inas, elég ránézni a fejére, menten megkap a hányinger, pedig most nem is vagyok másnapos.
Ez a grafikon olyan mint nekem a gg-n töltött hónapjaim, de az összes :D Aztán nemrég olvastam, hogy bannoltak onnan botokat. Mondjuk akkor én ezt kb csak úgy éreztem, hogy valami nem oké, ilyet a 10+ évem alatt nem éreztem, olyan volt egyes profilok ellen, mintha pontosan arra tennének amim van, szóval felhúztam a nyúlcipőt.
Ez a grafikon olyan mint nekem a gg-n töltött hónapjaim, de az összes :D Aztán nemrég olvastam, hogy bannoltak onnan botokat. Mondjuk akkor én ezt kb csak úgy éreztem, hogy valami nem oké, ilyet a 10+ évem alatt nem éreztem, olyan volt egyes profilok ellen, mintha pontosan arra tennének amim van, szóval felhúztam a nyúlcipőt.
Gondolkodtam a party-n, de akkor inkább nem gondolkodom tovább rajta, amúgy is ki voltam tiltva a teljes party hálózatból, mert találtam pár hibásan magas oddsot bwin sportfogadáson, törölték a fogadásaimat, amit szóvá tettem a supportnak, ezért kitiltottak az egész hálózatból... Szóval nem szimpik.
Valaki elmgyrázná nekem az 5 ös és 6 os pont közötti összefügést.
Valaki elmgyrázná nekem az 5 ös és 6 os pont közötti összefügést.
Jelenleg NL 100 CG. Zoom és regular asztal vegyesen. (Nem backelve hanem önerőből )
De ha év végén kérdeznéd ezt akkor remélem az lesz a válaszom, hogy NL 200.
2018 Decemberében váltottam CG re. NL 50 en kicsit sokáig elvoltam mire ráhangolódtam a CG re.
De most már nem is értem, hogy bírtam MTT-ni. És le a kalappal azok előtt akik tudják csinálni a verseny pókert.
A CG mentálisan és szociálisan sokkal könnyebb. Cserébe jobban lehet vele keresni :)
fals info, sorry
Jó Iátni hogy a közösség 2 nehézsuIyú alfája Pads ügyében megtalálta a közös nevezőt.
Több száz, de inkább több ezer játékos játszik közvetetten/ közvetlenül neki, még magyar Staking groupokkal is van kapcsolata (hedgehog pl, amiről 100% infom van).