csiga19794
Válasz Zsolax kommentjére
2020. jún. 20. 6:35
Szép gondolat levezetés, de a hedghog-nak semmi köze nincsen padshez, az infód elég silány és láss csodát minden gondolatod megkérdőjelezhető 99%-ban, lényegében f@szság a live nevezést kivéve.
Ha már százalékozgatunk. (már látom, te leszel a kedvenc beszélgető partnerem 2013.11.05. óta, de még mondjuk 10-20 hozzászólást tudok nélkülözni a meglévő 15 darabomhoz)
Bostefet megkérdőjelezni??? Vigyázz a szádra öcsém! Gyalázat, már-már istenkáromlás!
fszt2
Válasz Pokeradmin kommentjére
2020. jún. 20. 10:16
PPB-el van kapcsolata, nem csak mint edző.
Krono01
Válasz bostef kommentjére
2020. jún. 20. 12:20
még magyar Staking groupokkal is van kapcsolata (hedgehog pl, amiről 100% infom van).
Soha, semmilyen kapcsolatunk nem volt Padsel.
Az általad felsorolt vádakat Pads felé mindenki ismeri, azonban a HSG-t ne mosd össze ezekkel a dolgokkal please, mert nálunk ezek a dolgok teljes mértékben tiltottak (ghostolás pl.)
Mi voltunk az egyik legnagyobb ellenzője a hudok betiltásának a Partyn, mert szerintünk is csökkenti a transzparenciát és elég easy terepet teremt a házilag barkácsolt hudoknak - amikhez sok HS playának meg van a kapcsolata.
Sajnos Padsnek óriási a marketingértéke, és el tudja játszani az elefánt a porcelánboltban szerepet. :)
PCdude
2020. jún. 20. 13:18
"(hedgehog pl, amiről 100% infom van)"
Akkor elég megbízható infó lehet minden, ami tőled származik.
"na de mi a ****t tudok én?
Ez az egész póker világ egy illuzió. Aki azt hiszi, hogy avg run-nal 60% $EVnél többet fog hozni hosszútávon az egy igazi idióta."
Nem tudom, de kérlek magyarázd el nekünk, halandónak, hogy mit jelent pontosan az 1% $EV?
bostef
Válasz Krono01 kommentjére
2020. jún. 20. 15:17
Soha, semmilyen kapcsolatunk nem volt Padsel.
Az általad felsorolt vádakat Pads felé mindenki ismeri, azonban a HSG-t ne mosd össze ezekkel a dolgokkal please, mert nálunk ezek a dolgok teljes mértékben tiltottak (ghostolás pl.)
Mi voltunk az egyik legnagyobb ellenzője a hudok betiltásának a Partyn, mert szerintünk is csökkenti a transzparenciát és elég easy terepet teremt a házilag barkácsolt hudoknak - amikhez sok HS playának meg van a kapcsolata.
Sajnos Padsnek óriási a marketingértéke, és el tudja játszani az elefánt a porcelánboltban szerepet. :)
Megbízható forrásból hallottam (akit jól le is basztam egyúttal). Sajnos most nem volt megbízható az infó, én pedig tévedtem, jobban vigyázok a jövőben. Bocsi.
(ma reggel körbekérdeztem az ismerősöket, még egy ember amúgy ugyanazt mondta, amit én is hallottam. Ezek szerint azért valamiért mégiscsak elterjedt ez a dolog, mégha tévesen is. Ez azért nem egy olyan infó volt, amivel bárkinek kárt okoztam volna, ezért nem gondoltam, hogy annyira fact checkelnem kéne... De obv nem szeretek ****ságokat beszélni, odaírhattam volna, hogy 99% a 100 helyett.)
bostef
Válasz PCdude kommentjére
2020. jún. 20. 15:18
"(hedgehog pl, amiről 100% infom van)"
Akkor elég megbízható infó lehet minden, ami tőled származik.
"na de mi a ****t tudok én?
Ez az egész póker világ egy illuzió. Aki azt hiszi, hogy avg run-nal 60% $EVnél többet fog hozni hosszútávon az egy igazi idióta."
Nem tudom, de kérlek magyarázd el nekünk, halandónak, hogy mit jelent pontosan az 1% $EV?
Azt jelenti, hogy mondjuk van 100 $, amit megkeresel EV-ben, ebből valszeg 60at fogsz tudni átlagban kivenni. Lesznek outlierek, de arra építeni nem lehet.
Persze még így is ***** jól lehet keresni csóró magyar fizukhoz képest. Még így másodállásban is.
Zsolax
2020. jún. 20. 16:42
(ma reggel körbekérdeztem az ismerősöket, még egy ember amúgy ugyanazt mondta, amit én is hallottam. Ezek szerint azért valamiért mégiscsak elterjedt ez a dolog, mégha tévesen is. Ez azért nem egy olyan infó volt, amivel bárkinek kárt okoztam volna, ezért nem gondoltam, hogy annyira fact checkelnem kéne... De obv nem szeretek ****ságokat beszélni, odaírhattam volna, hogy 99% a 100 helyett.)
Nem teljesen értem, mit szeretnél bizonyítani azzal, hogy mindenkinek elújságolod, hogy az ismerőseidet ma reggel körbekérdezted, mikor ez nem változtat a tényen, miszerint a HSGnek 0, azaz nulla köze van a bitbhez/padshez.
Viszont az tiszteletre méltó, hogy nem szeretsz f@szságokat beszélni obv. Ezt jobban meg tudod erősíteni azzal, hogy mielőtt írsz valamit nem olyan forrást használsz, ami szájról szájra, mondaként terjed a jól informált ismerőseid között. Így már azt is ki tudod küszöbölni, hogy bármikor százalékokat kelljen írnod.