A tv-s szereplésén kívül nem ismerem, amennyit láttam belőle abból kb VV Alekosz kategóriába tettem, így nem is érdekelt. Amúgy arckifejezéseiből nekem olyan érzésem volt, mintha lennének problémák a fejében. Sok lelkileg sérült ember fordult meg a környezetemben, már tekintetekből ki szoktam olvasni sok mindent, az ő arca meg tele van fájdalommal, lehet hogy mert függő gambler. Így viszont ösztönösen kerülném.
Lehet azért az a legkevesebb, mert egyértelműen ott van screenshotokon hogy már korábban is utalgatott magának és nem egyedi estről van szó. Bizonyos %-ban persze hihető, hogy valaki folyamatosan lenyúlja a laptopját amikor ő annyira leissza magát hogy semmiről sem tud, de lássuk be ez a % elég kicsi. Uh technikailag hihető persze, de én csak annyit mondok hogy "NE MÁÁÁ"
Én inkább arra gondolnék,hogy Györgyiben benne volt ez simán. Volt neki 1 jó hete. Bemákolta a tikettet Monte Carlóra. Ott kapott egy run-t. Tele lett a srác,de tudta mindenki,hogy mi lesz a vége. Nem ő az első és nem is az utolsó,aki így jár,hogy egyből megélhetési pókeres lesz, meg látja magát a hall of fame-be,de a hs regek gyorsan észhez térítik. Jön a bustó. Nem is biztos,hogy függőről beszélünk. Aki látta pl. az észbontók című műsorban,annak 1 mondat után lejött,hogy a szellemi színvonala kb. egy 6 éves gyerek szintjén van. Full buta, már-már szégyellni valóan. Nem érti meg és soha nem is fogod tudni neki megmagyarázni,hogy belőle nem lesz ennyi ésszel megélhetési játékos.
Fricirics meg egy kb mindenki által kedvelt tagja volt a pókeres társadalomnak és még mindig nehezen hiszi el az ember,hogy belemászott egy ilyenbe és jelenleg is fenntartásokkal kezeli a bűnösségét.
Nem veszem támadásnak. Semmi közöm Ricsihez és én sem tartozom azokhoz az emberekhez,akik az ártatlanságában hisznek. Nem fogalmaztam elég pontosan. Akik nem ismerik csak a cikkekből azokat biztosan megrázott ez a sztori illetve a pókerből megélők szerintem azért valamilyen szinten csalódottak lehetnek,hogy egy ilyen történet napvilágot lát,mert ez csak egy megerősítés arra,hogy a "szerencsejátékosok" "kutyaütők"a laikusok szemében. Főleg,hogy vannak itt fórumtagok is,akik annak tartják őket:D
Azért, hogy Fricirics mindenki által kedvelt lett volna elég erős túlzás. Számtalan embert ismerek, aki minimum bohócnak tartotta, de inkább csalónak már a nagy balhé előtt is. Ne vedd támadásnak, de én egyáltalán nem kezelem fenntartásokkal a bűnösségét.
Nem veszem támadásnak. Semmi közöm Ricsihez és én sem tartozom azokhoz az emberekhez,akik az ártatlanságában hisznek. Nem fogalmaztam elég pontosan. Akik nem ismerik csak a cikkekből azokat biztosan megrázott ez a sztori illetve a pókerből megélők szerintem azért valamilyen szinten csalódottak lehetnek,hogy egy ilyen történet napvilágot lát,mert ez csak egy megerősítés arra,hogy a "szerencsejátékosok" "kutyaütők"a laikusok szemében. Főleg,hogy vannak itt fórumtagok is,akik annak tartják őket:D
NA igen, ez azért kemény, hogy egy teljesen külsős ember rendelkezhet a pénzeddel. Nem is beszélve arról, hogy mindezt akár pánzmosásra használva :D
Azért borzasztóan kár ezért a sztoriért. Hányszor fordul elő, hogy ekkora aranyhalat dobjon a gép egy efféle arcnak? Ha egy kicsit is rendben lenne a srác, micsoda példa lehetett volna? Mekkora motiváció, mekkora húzóerő? "Oké, látjátok, mákom volt, ezt most szépen elrakom tarcsiba és minden reggel megköszönöm a sorsnak, hogy mostmár ennyivel könyebb lesz beletanulnom a dolgokba. Akár veled is megtörténhet, és látod, kezeld te is alázattal ahogyan én..."
A világ legboldogabb hegesztője lehetett volna. Tálcán adta neki a sors azt a hátteret, amiért többezren hajtanak nap mint nap. Mi meg irígykedhetnénk rá, és büszkék lehettünk volna rá, hogy látod, a mi kutyánk kölyke.
Jóval többet hajított a kukába, mint a saját renoméját. Mélyebb sztori ez, mint hogy most egy-két hétig kapja az ívet. Kár volt a sorsnak épp rá pazarolni ezt az lehetőséget, ez a legszomorúbb.
Azért borzasztóan kár ezért a sztoriért. Hányszor fordul elő, hogy ekkora aranyhalat dobjon a gép egy efféle arcnak? Ha egy kicsit is rendben lenne a srác, micsoda példa lehetett volna? Mekkora motiváció, mekkora húzóerő? "Oké, látjátok, mákom volt, ezt most szépen elrakom tarcsiba és minden reggel megköszönöm a sorsnak, hogy mostmár ennyivel könyebb lesz beletanulnom a dolgokba. Akár veled is megtörténhet, és látod, kezeld te is alázattal ahogyan én..."
A világ legboldogabb hegesztője lehetett volna. Tálcán adta neki a sors azt a hátteret, amiért többezren hajtanak nap mint nap. Mi meg irígykedhetnénk rá, és büszkék lehettünk volna rá, hogy látod, a mi kutyánk kölyke.
Jóval többet hajított a kukába, mint a saját renoméját. Mélyebb sztori ez, mint hogy most egy-két hétig kapja az ívet. Kár volt a sorsnak épp rá pazarolni ezt az lehetőséget, ez a legszomorúbb.