A legszomorúbb az egészben, hogy semmit nem változtatott az életén. Amikor kirobban a botrány rákerestem facebookon és azon kívül, hogy párszor gamblingelt itt-ott ugyanaz a szakadt paraszt maradt. Beutazhatta volna a világot, felpróbálhatott volna pár mutatós lánykát, félretehetett volna későbbre, de nem......
Inkább visszaforgat mindent a baromja, mert kötve hiszem, ha még lenne pénze rászorult volna erre. Kellemes lehet most realizálnia, hogy a középszerű élet jutott ki neki, szar meló, család, gyerek meg a többi szarság
A legszomorúbb az egészben, hogy semmit nem változtatott az életén. Amikor kirobban a botrány rákerestem facebookon és azon kívül, hogy párszor gamblingelt itt-ott ugyanaz a szakadt paraszt maradt. Beutazhatta volna a világot, felpróbálhatott volna pár mutatós lánykát, félretehetett volna későbbre, de nem......
Inkább visszaforgat mindent a baromja, mert kötve hiszem, ha még lenne pénze rászorult volna erre. Kellemes lehet most realizálnia, hogy a középszerű élet jutott ki neki, szar meló, család, gyerek meg a többi szarság
Lehet vett egy kéglit, kocsit ezt-azt. De csak LEHET!
Azonban ,aki lopásra adja a fejét, gyanítom nem ez az utolsó "félrelépése". Valszeg megy az ingó-ingatlan dolog is a rendszerbe hamarosan,mert ő nem azt látja,hogy lejátszották,hanem,hogy lemákolták. (szinte biztos)
Az édesanyjának vett egy házat azt hallottam.
Amit most elkezdett visszaperelni, vagy valami ilyesmi.
Az édesanyjának vett egy házat azt hallottam.
Amit most elkezdett visszaperelni, vagy valami ilyesmi.
Már nem szeretlek anyukám, *******!
Nincs ott, nincs ott, nincs ott, nincs ott!
Nincs ott *******! Mi nincs, mi nincs! Gyuri vagyok a pusztáról, csóró utolsó gambler.
https://www.youtube.com/watch?v=33jh8MOnb9c
Kólát iszik és busszal jár....
Most meg vizet iszik és gyalogol akkor ha így downgradelt?
Kellemes lehet most realizálnia, hogy a középszerű élet jutott ki neki, szar meló, család, gyerek meg a többi szarság
Hűűha valaki nagyon magas lóról beszél.
Isi a másik oldalról feltörte az accodat?
A családalapításnak úgy van értelme, ha előtte elérted az életben, amit szerettél volna + megteremtetted rá az anyagi hátteret, nem csak úgy becsúszik és a világra szarnak egy újabb hegesztőt Németországba