mióta lenyelte/fuzionált a Flutter a Starsal, tavaly nyár óta, kb. a régi Supernovával megegyező rakebacket kapok, gondolom mindenki megkapja a régi játékmennyiségének megfelelő rakebacket. (jót tett az új vezetés)
szóval affiliate oldalról lehet, hogy tragikus a helyzet, de nekem pl. jobb a helyzet.
az amcsik azért rohadtul hiányoznak, lemondanék a rakebackről értük cserében! :D
ez hogy lehetséges?:confused: ha jól emlékszem a sn 35-40% rb-et jelentett
Még véletlenül sem kapja meg mindenki az rb-t. Nekem 1 hónapig adták a 40%osat. El is vették egyből. Jelenleg 10%os redemption-el próbálnak visszacsalogatni és abból is 30 dolcsisat adnának,pedig el tudnék rake-elni pár k-t.
Ja, lehet pokerbol kene megtanulni elni, nem a csoves rakebackeket, chaseket, leaderboardokat meg a promokat nyalazni... komolyan sokszor ugy csinalnak pokerjatekosok mintha valami magasztos dolog/kuldetes lenne az, hogy o ebbol a jatekbol meg tud elni/penzt tud keresni, es ha neki nem kedvezo tendenciakkal talalkozik, ugy lazadozik mintha bezarna a gyar ahol dolgozik... kivaltsagos aki evvel penzt tud keresni, hiaba gondolja azt barki, hogy o ezert vert izzadva megdolgozott, attol ez meg nem valtozik igazi munkava... en ossze tennem a kezem, ha eleg jo lennek ebben a jatekban, ahhoz, hogy penzt lassak belole, de biztos nem csodalkoznek/panaszkodnek, ha egyszer elzarnak a csapot...
Ember még az utolsó privát gamekben is van valami high hand jackpot az ingyen kaja pia mellé. Egy cash regnek kb. sose kell full üresbe játszani valami promó mindig van legyen az live vagy online. Persze hogy nézzük hogy mi hol van, mert +EV
Még véletlenül sem kapja meg mindenki az rb-t. Nekem 1 hónapig adták a 40%osat. El is vették egyből. Jelenleg 10%os redemption-el próbálnak visszacsalogatni és abból is 30 dolcsisat adnának,pedig el tudnék rake-elni pár k-t.
Jaja, most nyomul a Stars, hogy rájuk mászott a GG, de nem hiszem, hogy ezek hosszú távú ajánlatok lesznek, és csak bizonyos játékosokat érint. Meglátjuk.
Szép Új Világ
Ja, lehet pokerbol kene megtanulni elni, nem a csoves rakebackeket, chaseket, leaderboardokat meg a promokat nyalazni... komolyan sokszor ugy csinalnak pokerjatekosok mintha valami magasztos dolog/kuldetes lenne az, hogy o ebbol a jatekbol meg tud elni/penzt tud keresni, es ha neki nem kedvezo tendenciakkal talalkozik, ugy lazadozik mintha bezarna a gyar ahol dolgozik... kivaltsagos aki evvel penzt tud keresni, hiaba gondolja azt barki, hogy o ezert vert izzadva megdolgozott, attol ez meg nem valtozik igazi munkava... en ossze tennem a kezem, ha eleg jo lennek ebben a jatekban, ahhoz, hogy penzt lassak belole, de biztos nem csodalkoznek/panaszkodnek, ha egyszer elzarnak a csapot...
Arról van esetleg infója az okosabbaknak- elsődlegesen a staffnak, de más hsz is érdekel-, hogy ez hogyan működik a gyakorlatban?
Tegyük fel van a GG hálózatban 2számlája heronak, a limit egyik lenagyobb nyerőjeként zárolják a számláját és a pénzét kifizetik, mert nem csalt. Pl Betkingsen. Tudja használni / tud új számlát regisztrálni ezután GGpokerre?
Vagy mondjuk Ipokeren banolják betfairről, akkor az egész hálózatban érvényes ez?
Van info megosztás a termek között? előfordulhat, hogy mondjuk ha GG-ről kitiltanak,akkor esetlegesen más hálózatok, akivel információ-megosztási megállapodásuk van is ezt csinálják?
mert mondjuk ha ilyesmi várható, akkor már érdemes lehet most inkább még több hálózatra/ teremben szétosztanom a játékot, hogy minél inkább próbáljak eltűnni a rendszerben.
Bocsanat, hogy le mertem irni a velemenyem es az nem egyezik a tieddel, az en hibam, hogy azt hittem, lehet mas elkepzelese az embernek a dolgokrol, de mostmar, hogy idebofogtel egy lehulyezest, belatom igazad van. Kosz, hogy jottel