ammákalács
Válasz detox kommentjére
2009. okt. 30. 15:47

Süle 50k HITNRUN, bár elég LAG volt

spiderbond
Válasz ammákalács kommentjére
2009. okt. 30. 16:20

Nekem olyan érzésem volt mintha a szervezők / kommentátorok nem igazán tudnák eldönteni hogy milyen célközönségnek szánják a műsort.

1, Ha a pókerhez kevésbé értő emberek a célközönség, akkor szerintem sokkal több csinnadratta kell. Pörgősebbé kellett volna tenni a műsort, korábban felvett riportok bevágásával, sztorikat kellett volna mesélni (akár bad beat) és még sorolhatnám, hogy mivel lehetett volna a hétköznap,i szórakozásra vágyó ember számára vonzóvá tenni a műsort.

2, Ha viszont a pókerezni tudók számára készült a műsor, akkor a c-bet fogalmának magyarázása helyett mélyebb szakmai elemzés nem ártott volna. (Pl.:mit tennél a helyében ha xy lap lenne nálad? milyen laptartománnyal mit, lépnél ebben a helyzetben? és hasonló kérdések boncolgatása az egyes handek kapcsán)

A mostani műsor valahogy egyik célközönséget sem szolgálta ki 100%-osan.
(ami a chat ablakba ment az pedig botrányos, legalábbis a pókertáboros chat-hez képest)

gorcsy
Válasz spiderbond kommentjére
2009. okt. 30. 17:02

Nemtudom miért kell leszólni ennyire a műsort?

Szerintem kiváló kezdeményezés!!! Nyilván sok volt a hiba benne de ez egy "teszt adás" volt. Nyilván a szervezők is arra törekszenek majd hogy minél jobb minőségű közvetítést hozzanak létre és a visszajelzéseket is tudják hasznosítani.
A pénz pedig nagyon korlátozza a lehetőségeiket sajnos. Reméljük hogy szponzorok lehetőséget látnak majd benne és akkor akár HSP szintű műsor is kisülhet belőle. A játékot pedig szerintem nem érdemes minősíteni-mindenki úgy játszik ahogy akar- Ha pedig úgy érzi valaki hogy ő sokkal jobb akkor üljön be bátran szerintem még lehet jelentkezni

ammákalács
Válasz gorcsy kommentjére
2009. okt. 30. 17:03

Szerintem kiváló kezdeményezés!!! Nyilván sok volt a hiba benne de ez egy "teszt adás" volt. Nyilván a szervezők is arra törekszenek majd hogy minél jobb minőségű közvetítést hozzanak létre és a visszajelzéseket is tudják hasznosítani.
A pénz pedig nagyon korlátozza a lehetőségeiket sajnos. Reméljük hogy szponzorok lehetőséget látnak majd benne és akkor akár HSP szintű műsor is kisülhet belőle. A játékot pedig szerintem nem érdemes minősíteni-mindenki úgy játszik ahogy akar- Ha pedig úgy érzi valaki hogy ő sokkal jobb akkor üljön be bátran szerintem még lehet jelentkezni

Sztm is jo volt.Az eletbe is van sok ilyen mindenen siránkozó ember, akiknek semmi se jó

ThxLittleFish
2009. okt. 30. 17:08

Ha pedig úgy érzi valaki hogy ő sokkal jobb akkor üljön be bátran szerintem még lehet jelentkezni

hát szívesen be is ültem volna ha lenne hozzá kényelmes roll meg kijönne a hosszútáv :p

gorcsy
Válasz ThxLittleFish kommentjére
2009. okt. 30. 17:11

hát szivesen be is ültem volna ha lenne hozzá kényelmes roll meg kijönne a hosszútáv :p

Mondjuk ez rám is igaz (néha fizikai fájdalmam volt hogy mit csinálnak )
Mondjuk én maniac vagyok:)

HSP-be is vannak érdekes move-ok mégis szeressük:)

hetya
2009. okt. 30. 17:18

kérdezd meg magadtól még egyszer, hátha lesz rá válasz l o l

gorcsy
Válasz hetya kommentjére
2009. okt. 30. 17:20

kérdezd meg magadtól még egyszer, hátha lesz rá válasz l o l

Erre inkább nem reagálok

ammákalács
2009. okt. 30. 17:25

Sztm is jo volt.Az eletbe is van sok ilyen mindenen siránkozó ember, akiknek semmi se jó

Vannak itt MO. olyan emberek akiknek még az előző minisztrerelnökünk se volt jo szidták bántották. Pedig aki vele konfrontálódni tudott az ritka volt, kenyérre lehetet keni Ferit :(. Szoval ezen ne lepődj meg h a kákán is csomőt keresnek

spiderbond
2009. okt. 30. 17:42

Szerintem meg minden kritika egy ingyenes tanács, amiből lehet meríteni. (persze nem azokra a kritikákra gondolok hogy "sz@r volt és kész")

Élő ügyfélszolgálat