Süle 50k HITNRUN, bár elég LAG volt
Nekem olyan érzésem volt mintha a szervezők / kommentátorok nem igazán tudnák eldönteni hogy milyen célközönségnek szánják a műsort.
1, Ha a pókerhez kevésbé értő emberek a célközönség, akkor szerintem sokkal több csinnadratta kell. Pörgősebbé kellett volna tenni a műsort, korábban felvett riportok bevágásával, sztorikat kellett volna mesélni (akár bad beat) és még sorolhatnám, hogy mivel lehetett volna a hétköznap,i szórakozásra vágyó ember számára vonzóvá tenni a műsort.
2, Ha viszont a pókerezni tudók számára készült a műsor, akkor a c-bet fogalmának magyarázása helyett mélyebb szakmai elemzés nem ártott volna. (Pl.:mit tennél a helyében ha xy lap lenne nálad? milyen laptartománnyal mit, lépnél ebben a helyzetben? és hasonló kérdések boncolgatása az egyes handek kapcsán)
A mostani műsor valahogy egyik célközönséget sem szolgálta ki 100%-osan.
(ami a chat ablakba ment az pedig botrányos, legalábbis a pókertáboros chat-hez képest)
Nemtudom miért kell leszólni ennyire a műsort?
Szerintem kiváló kezdeményezés!!! Nyilván sok volt a hiba benne de ez egy "teszt adás" volt. Nyilván a szervezők is arra törekszenek majd hogy minél jobb minőségű közvetítést hozzanak létre és a visszajelzéseket is tudják hasznosítani.
A pénz pedig nagyon korlátozza a lehetőségeiket sajnos. Reméljük hogy szponzorok lehetőséget látnak majd benne és akkor akár HSP szintű műsor is kisülhet belőle. A játékot pedig szerintem nem érdemes minősíteni-mindenki úgy játszik ahogy akar- Ha pedig úgy érzi valaki hogy ő sokkal jobb akkor üljön be bátran szerintem még lehet jelentkezni
Szerintem kiváló kezdeményezés!!! Nyilván sok volt a hiba benne de ez egy "teszt adás" volt. Nyilván a szervezők is arra törekszenek majd hogy minél jobb minőségű közvetítést hozzanak létre és a visszajelzéseket is tudják hasznosítani.
A pénz pedig nagyon korlátozza a lehetőségeiket sajnos. Reméljük hogy szponzorok lehetőséget látnak majd benne és akkor akár HSP szintű műsor is kisülhet belőle. A játékot pedig szerintem nem érdemes minősíteni-mindenki úgy játszik ahogy akar- Ha pedig úgy érzi valaki hogy ő sokkal jobb akkor üljön be bátran szerintem még lehet jelentkezni
Ha pedig úgy érzi valaki hogy ő sokkal jobb akkor üljön be bátran szerintem még lehet jelentkezni
hát szivesen be is ültem volna ha lenne hozzá kényelmes roll meg kijönne a hosszútáv :p
kérdezd meg magadtól még egyszer, hátha lesz rá válasz l o l
Sztm is jo volt.Az eletbe is van sok ilyen mindenen siránkozó ember, akiknek semmi se jó
Szerintem meg minden kritika egy ingyenes tanács, amiből lehet meríteni. (persze nem azokra a kritikákra gondolok hogy "sz@r volt és kész")