Dikk a supernova elit svindler kutya nem tud egy házat felmutatni a pókerből, mikor az aranykorban is tolta már.
Kölcsönök kellenek neki, hogy szobája legyen az inasnak. Kölcsönök
Dikk a supernova elit svindler kutya nem tud egy házat felmutatni a pókerből, mikor az aranykorban is tolta már.
Kölcsönök kellenek neki, hogy szobája legyen az inasnak. Kölcsönök
Én ezt nem értem. A videóban szinte hogy brokenak állítja be magát. A házat az előző ház árából építette vidéken, majd ahhoz hogy befejezze egy pókeres barátja adott kölcsön. Újra kezdett sngz-ni 7-15 dolláron most már 30-at is játszik, kis tőzsde lehet kb 10k-ja (már ha igazat mond vagy legalább részben) 2015-ig volt egy baromi sikeres póker karrierje, többszörös SNE, WSOP FT, PPB-nél coach is volt. Majd jött ez az állítása szerint "TUTI" üzlet. Hol folyt el a pénze? A vallási szektának adta vagy mi?
Ricsike kicsit sus...
Ekkora intelligencia hányadossal a tőzsdén, akkor hol lehet a pénz szeritnetek? :D
Amúgy van itt olyan, aki meg tudja mondani, az iratok, és elmondottak alapján, hogy be fogják-e csukni őket? Van rá esély? Vagy megúszhatják egy jó ügyvéddel?
Gondolom megússzák, hisz nem 100.000 HUF-ot loptak, hanem több száz millával vertek át embereket a leírtak szerint.. #magyarvalosag
Én ezt nem értem. A videóban szinte hogy brokenak állítja be magát. A házat az előző ház árából építette vidéken, majd ahhoz hogy befejezze egy pókeres barátja adott kölcsön. Újra kezdett sngz-ni 7-15 dolláron most már 30-at is játszik, kis tőzsde lehet kb 10k-ja (már ha igazat mond vagy legalább részben) 2015-ig volt egy baromi sikeres póker karrierje, többszörös SNE, WSOP FT, PPB-nél coach is volt. Majd jött ez az állítása szerint "TUTI" üzlet. Hol folyt el a pénze? A vallási szektának adta vagy mi?
Engem csak az szomorít el a sztoriban hogy ilyen képet fest rólunk, pókerjátékosokról...
Nekem az a következtetésem, hogy nyakig sáros. Az elején lebeszélte a sógorral hogy ő mossa kezeit ha gáz lesz. Házát eladta, majd épít egy másikat amit nem tud befejezni. Gyanítom akkor már elkezdődött az MNB vizsgálat... Albiba kellett mennie amit nem bírt fizetni??? Kérdem, előtte miből tartotta el magát? Szegény hírtelen földönfutóvá vált ahogy beborult az egész, csak a fiókba ne nézzen be senki...