Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > Félelmetes swingekkel a meggazdagodás felé - MynJoe-val beszélgettünk

Gizdalord
Válasz szvazur kommentjére
2021. júl. 20. 19:24

úristen és mi van ha nem jött volna be, ti gyereketek? ő élete... semmi közötök hozzá :D
amúgy meg 1x élünk, szimpatikus figura!! gl

Neharagudj de ha interjút ad akkor a mi közünk lesz hirtelen. Milyen szöveg sérelmezni az interjúban elhangzottakra való kritikát?

Én írom már a hosszab bejegyzésem az interjúval kapcsolatba. Nem ismerem a srácot akivel készült nem derült ki eddig mennyi idős, vagy hogy mióta tolja, de az első másfél év full betegségnek tűnt az elmondások alapján amihez párosult a szülők pénzének lenyúlása.

Még a tipikus "csak kölcsön veszem" is elhangzik benne amit nyilván amúgy mindenki megért amikor ellpoják a cuccát. Ha meg nem kapod vissza akkor meg nem kölcsön volt XD

szvazur
Válasz Gizdalord kommentjére
2021. júl. 20. 19:30

Neharagudj de ha interjút ad akkor a mi közünk lesz hirtelen. Milyen szöveg sérelmezni az interjúban elhangzottakra való kritikát?

Én írom már a hosszab bejegyzésem az interjúval kapcsolatba. Nem ismerem a srácot akivel készült nem derült ki eddig mennyi idős, vagy hogy mióta tolja, de az első másfél év full betegségnek tűnt az elmondások alapján amihez párosult a szülők pénzének lenyúlása.

Még a tipikus "csak kölcsön veszem" is elhangzik benne amit nyilván amúgy mindenki megért amikor ellpoják a cuccát. Ha meg nem kapod vissza akkor meg nem kölcsön volt XD

nem haragszom. te se haragudj, nem akartam senkit megbantani, viszont szerintem sok embernek savanyu a szolo.. ennyi, en itt lezartam.
gl mindenkinek!

dobimano
Válasz Pokeradmin kommentjére
2021. júl. 21. 9:55

Szerintem tartalmas, és igenis tanulságos interjú volt.
Személy szerint nagyon örülök, hogy vannak ilyenek.
MynJoe kockázatosan indított, és sok hülyeséget csinált,
amelyek miatt lehetne ez a sztori most sokkal negatívabb is,
de tanult ezekből, nem adta fel a célokat, kitartott.
Különösen értékesnek tartom, hogy öszinte, és a hibáit is feltárja,
nem csupán önfényezés.
A tanulságokat levonva motiváló interjú, bár több hasonlót hallhatnánk,

Köszönet érte!

lourker
2021. júl. 21. 11:17

Szerintem is jó az interjú és érdekes az alany. Szó van benne az elkövetett hibákról a szerencse óriási szerepéről az egész karrier felfutásában. Egyáltalán nem sugallja az interjú, hogy követendő példa lenne az alany.

Volt szerencsém az azóta törölt blogját olvasni a cashes/kriptós időkről ott is őszintén írt az early 20as években kriptón elbukott 100k dollárról a 30k-s pókeres swingekről , a fél év alatt 5-6 limit lépésről.

Egy nagyon jó képességű karakter az alany(anélkül ezt a pókeres felfutást ilyen hozzáállással nem lehet megcsinálni) aki sok hülyeséget csinált és ezekről őszintén beszél is és ez önmagában egy jó interjú alap.

És az is természetes, hogy egy x éve keményen grindoló/elemző emberben aki havi 2-3k-t keres lesz egy kis irigység a havi 20k-t kereső majd 100k-t elszóró 20évesről olvasva.

Tony9
2021. júl. 21. 13:55

Utolsó pár perc a lényeg, ahol elmondja, hogy nagyon speciális személyiség kell ahhoz, hogy valakinek való lehessen a póker. Ezzel szemben az emberek a legtöbb helyen azt olvassák, hogy bárki eljuthat pl NL100-ig, ami egy nyilvánvaló hazugság. Nyilván ha az emberek ezt tudnák, akkor kevesebb ember próbálkozna meg a magassabb tétekkel, csakhát így a mid-high stakes rageknek már nem érné meg ezeken a téteken tolni mert az emberek tudnák az igazságot és nem lenne elég reménykedő, gyengébb képességekkel megáldott regulár aki próbálkozik és leszedik. A tehetséges, kiemelkedő regek és pókeroldalak célja, hogy fenntartsák ezt a hamis illúziót, hazugságot a pókerről, hogy saját magut megélhetését biztosítsák. Nem mondhatjuk ki azt, hogy a játékosok 95%-a elégedjen meg kisebb tétekkel vagy el se kezdje mert nem igazán alkalmas erre, mert ha kimondanák az sok ember számára felismerés és megkönnyebülés lenne és hatalmas - EV a magas téteken játszóknak és nekünk pókeroldalaknak meg pláne. Hányinger.. Srác interjúja is bebizonyította, ha te igazán jó szeretnél lenni, valamilyen szinten betegnek, játékfüggőnek kell lenned, és elengedhetetlen a tehetség, kiváló matek-logikai készség.

csiga19794
2021. júl. 21. 15:31

Áruld már el pls, hogy mi köze van egy nyílvánvaló csalásos lehúzásnak, ahhoz, hogy egy jobb képességű/többet tanult reg nyer egy másik gyengébb regen....

Tony9
Válasz csiga19794 kommentjére
2021. júl. 21. 15:44

Áruld már el pls, hogy mi köze van egy nyílvánvaló csalásos lehúzásnak, ahhoz, hogy egy jobb képességű/többet tanult reg nyer egy másik gyengébb regen....

Azt a mondatot töröltem, az erős volt valóban.

zempo
Válasz Mikkentyű kommentjére
2021. júl. 21. 16:20

Lehet nekem vannak szövegértelmezési problémáim, de szerintem azt mondta, hogy mivel a szülei külföldön éltek ezért csináltak neki egy bankszámlát amire utaltak időnként és ezt kenyérre meg más alapvető dologra költhette, szóval ha te is adsz a gyerekednek X pénzt, akkor benne van a pakliban, hogy másra is fog abból költeni, tehát azért itt határozottan nem arról van szó, hogy meglopta a szüleit, szerintem...

Mikkentyű
2021. júl. 21. 16:48

neked vannak zempo, ha egy backingben vagy és megbeszélt játékra kapsz pénzt de te elrulettezed a gyors nyeremény reményében akkor a backing adta így az nem lopás a te h**** fejedben igaz ?

zempo
Válasz Mikkentyű kommentjére
2021. júl. 21. 17:20

Ezután válaszra sem méltatlak....

Élő ügyfélszolgálat