Gratula. Sikerült megszerezni a Spin Szent Grálját.
Mindig érdekelne egy élő felvétel az emberről aki éppen kipörgeti meg egy instant a nyeremény utáni beszámoló hogy mit érez.
Az is, hogy hány éve tolta mennyi nehézségen esett át és hogy ezután mit fog csinálni? Elég ez nyugdíjnak h ne kelljen többet foglalkozni vele? Szerette e csinálni, vagy a $ miatt túl jó volt nem tolni? Mennyit tolt le mire kijött és egy millió másik kérdés.
30 millió Ft-tal még nem mész nyugdíjba
persze fugg egy millio dologtol. PL hogy mennyi a havi kiadasa, van e mas bevetele, van e felretett egyeb penze v befektetése. Lesz e allami nyugdija, van e parja akinek van bevetele.
Csak nem birom az ilyen "én majd megmondom" cuccot nulla gondolat vagy alátámasztással. Csak az a biztos h nekem nincs igazam XD
persze fugg egy millio dologtol. PL hogy mennyi a havi kiadasa, van e mas bevetele, van e felretett egyeb penze v befektetése. Lesz e allami nyugdija, van e parja akinek van bevetele.
Csak nem birom az ilyen "én majd megmondom" cuccot nulla gondolat vagy alátámasztással. Csak az a biztos h nekem nincs igazam XD
Alátámasztod, hogy miért igen, vagy nem? Egyébként támasztottak már neked alá, hogy ennyire alátámasztásra van azóta szükséged??
Idézet magamtól: "Elég ez nyugdíjnak h ne kelljen többet foglalkozni vele?"
.
Nemtudom hogy mit nem értesz. Feltettem egy kérdést hogy elég e.
Ha én válaszolnék erre a kérdésre akkor pedig már megfogalmaztam a feltételeit annak, hogy mitől függ hogy elég e vagy nemelég.
Arról ne is beszéljünk, hogy pókerből meg spinezésből nyugdíjba vonulni nem egyenlő ugye a bevételnélkül maradással tehát még akár a kérdésem úgy is lehetne értelmezni hogy abbahagyod e a spinezést ezután.
No mind1. Szerintem elég magyarul és szájbarágósan fogalmaztam. Remélem elég ennyi
Gizda , tenyleg no offense
de van valami baj, szeretnel rola beszelni ? :)
itt arra gondolok , hogy egy ilyen oromteli topikot miert kell tele szemetelni ezel a sok f.. saggal.
Ha van valami eletfajdalmad , nyiss neki egy topicot es kesz.
koszonom elore is