Gizda , tenyleg no offense
de van valami baj, szeretnel rola beszelni ? :)
itt arra gondolok , hogy egy ilyen oromteli topikot miert kell tele szemetelni ezel a sok f.. saggal.
Ha van valami eletfajdalmad , nyiss neki egy topicot es kesz.
koszonom elore is
Itt arra utaltam , hogy nem kell mindent szemelyes tamadasnak venni , es 3 hsz- ban megvedeni az igazadat.
Kicsit lazulj le mester, nem jo ez a sok idegeskedes.
Szerintem tul sokat foglalkozol azzal hogy masok mit gondolnak rolad.
en itt ve is fejeznem , ne szemeteljuk mar tele ezt a topikot,
inkabb oruljunk csiga sikerenek egyutt
Hatalmas Gratulacio neki megegyszer
"ne szemeteljuk mar tele ezt a topikot,
inkabb oruljunk csiga sikerenek egyutt"
Na ez az!!! Elmentek ti a ********************* na meg a******************!
Ja és **********************:)
Se nem voltam offenzív se nem voltam támadó
ja a lényeg majdnem lemaradt:
@csiga19794: grat neki ill neked!
30 millió Ft-tal még nem mész nyugdíjba
Gratulálok!
30M val szerintem ha egészségesen élsz akkor megkockáztatom 70 évesen sem tudsz elmenni nyugdijba..
Ha azt nézzuk h pl 30 év mulva simán fogsz havi 1M kolteni ugy h csak a koltségeidet fedezi..
nyilván ez csak elmélet, némi tulzassal, de 30M foleg ha van csaladod vagy akirol esetleg gondoskodnod kell, azért nem mondhatsz fel.
Gratulálok!
30M val szerintem ha egészségesen élsz akkor megkockáztatom 70 évesen sem tudsz elmenni nyugdijba..
Ha azt nézzuk h pl 30 év mulva simán fogsz havi 1M kolteni ugy h csak a koltségeidet fedezi..
nyilván ez csak elmélet.
relativ, szerintem ha azt nezzuk 4 fos csalad rezsije , ha szamolunk egy fix 70k hitel vagy 200k albérleti dijjal szerintem 500-1200.000 kozott lehet. Nem hinném hogy 1,2M elrugaszkodott foleg a fovárosban. Nyilván a nyugdijat ki hogy képzeli, de ha egeszsegesen éltél nem szenvedsz balesetet szerintem simán tobbet élsz mint amennyit gondolsz előre. Persze ha egyedul élsz egy zsákfaluban-nem ledegradálva nyilván- meg jó neked a parizer is khm khm :D akkor igen 30M sokáig elég tud lenni.
A lényeg igazabol nem a 30M lett volna, hanem a pénzromlás ami addig végbemegy amig eléred a nyugdijad, mert 30 év alatt a parizer ára is meg fog többszöröződni.
relativ, szerintem ha azt nezzuk 4 fos csalad rezsije , ha szamolunk egy fix 70k hitel vagy 200k albérleti dijjal szerintem 500-1200.000 kozott lehet. Nem hinném hogy 1,2M elrugaszkodott foleg a fovárosban. Nyilván a nyugdijat ki hogy képzeli, de ha egeszsegesen éltél nem szenvedsz balesetet szerintem simán tobbet élsz mint amennyit gondolsz előre. Persze ha egyedul élsz egy zsákfaluban-nem ledegradálva nyilván- meg jó neked a parizer is khm khm :D akkor igen 30M sokáig elég tud lenni.
A lényeg igazabol nem a 30M lett volna, hanem a pénzromlás ami addig végbemegy amig eléred a nyugdijad, mert 30 év alatt a parizer ára is meg fog többszöröződni.