Hát nem tudom. Bárki bármit mond, nekem ez kicsit bűzlik azért.
Pocsék 10k lejátszott hand után az a kép, hogy tönkreverik, majd elmegy 1 hónap szünetre, és egy top profi több éves munkáját behozza ennyi idő alatt és óriási fordítást produkál...
hol vagy danfiu ? mi történt ? az öreg mégis kifújta a solveres nagymenő orrát ? :D
Hat kifujasnak nem lehet nevezni. En meg mindig Venire tennek. Amugy meg, nem tudhatjuk h Galfond a majdnem 1 honapos idoszakban mit csinalt...Az en velemenyem h 1 hetet pihent es 2.5 hetet kepezte magat.
Azt tudni kell h kb 1 honapja integralta a runitonce a plo vision nevezetu gyakorlo progit, ami nem mellesleg HU-ra is van+Galfondnak rengeteg HU kanadai spanja van, akik top HU jatekosok+twitteren elismerte h Elliot Roe mentalisan coacholta.
Szoval szerintem nem volt itt semmi erenge atallitas, csak szimplan kijavitotta a hibait+solverezett meg kicsit jol futott.
Ha te mondod biztos úgy van, hiszen már az elején megmondtad, hogy Veni kivégzi ezt a kiöregedett Galfondot, aztán mégsem úgy lett. Tehát ha nem haragszol inkább hiszek Galfondnak azt illetően, hogy mit csinált az egy hónap alatt, mint neked. De nincs harag...
Sztem galfond Pt4-Ben elemzett es a barátait is megkérdezte.
Chaotic a kiraly a dunaban a PLO cash asztaloknal... eleg beirni vmi forumba, hogy mrchaotic es mindenki tudni fogja a vilagon... probald ki ugyanezt a "danfiu" szoval.... ugyhogy, ha nem haragszol en is chaoticnak hiszek
Chaotic vs Dán 25 ezer hand, 100/200 PLO hu? Mehet?
És mennyit rékelt, mennyit rékelt, engem az érdekel :D
A vilagon 3 ember van, aki totalis tiltre tud tenni 0.5 masodperc alatt, ebbol az egyik Mr.Chaotic. Ilyen negativ, pocskondiazo,fikazo embert (kozben meg nagy a melleny a 8 millas Duna kulcsolassal) meg nem lattam. Barmilyen hozzaszolas jon Akademian, csak a negativ, a sertegetes.Probalj meg magadba nezni picit imo.
ui: Tegnap 70kt bekulcsoltam a gep elott, puszi
A vilagon 3 ember van, aki totalis tiltre tud tenni 0.5 masodperc alatt, ebbol az egyik Mr.Chaotic. I