Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > Galfond megnyerte a VeniVidi1993 elleni PLO challenge-et

papamsjdsd
Válasz Pokeradmin kommentjére
2020. ápr. 15. 0:49

Hát nem tudom. Bárki bármit mond, nekem ez kicsit bűzlik azért.
Pocsék 10k lejátszott hand után az a kép, hogy tönkreverik, majd elmegy 1 hónap szünetre, és egy top profi több éves munkáját behozza ennyi idő alatt és óriási fordítást produkál...

MrChaotic
Válasz 1LaszloBujtas1 kommentjére
2020. ápr. 15. 2:11

hol vagy danfiu ? mi történt ? az öreg mégis kifújta a solveres nagymenő orrát ? :D

Örülök neki, hogy ezt nem nekem kellett megkérdeznem...:-)

MrChaotic
Válasz danfiu kommentjére
2020. ápr. 15. 2:16

Hat kifujasnak nem lehet nevezni. En meg mindig Venire tennek. Amugy meg, nem tudhatjuk h Galfond a majdnem 1 honapos idoszakban mit csinalt...Az en velemenyem h 1 hetet pihent es 2.5 hetet kepezte magat.

Azt tudni kell h kb 1 honapja integralta a runitonce a plo vision nevezetu gyakorlo progit, ami nem mellesleg HU-ra is van+Galfondnak rengeteg HU kanadai spanja van, akik top HU jatekosok+twitteren elismerte h Elliot Roe mentalisan coacholta.

Szoval szerintem nem volt itt semmi erenge atallitas, csak szimplan kijavitotta a hibait+solverezett meg kicsit jol futott.

Ha te mondod biztos úgy van, hiszen már az elején megmondtad, hogy Veni kivégzi ezt a kiöregedett Galfondot, aztán mégsem úgy lett. Tehát ha nem haragszol inkább hiszek Galfondnak azt illetően, hogy mit csinált az egy hónap alatt, mint neked. De nincs harag...

zo6Hwf
Válasz MrChaotic kommentjére
2020. ápr. 15. 6:18

Ha te mondod biztos úgy van, hiszen már az elején megmondtad, hogy Veni kivégzi ezt a kiöregedett Galfondot, aztán mégsem úgy lett. Tehát ha nem haragszol inkább hiszek Galfondnak azt illetően, hogy mit csinált az egy hónap alatt, mint neked. De nincs harag...

Játszod is az Omahát vagy csak oktatod?

regie
2020. ápr. 15. 9:05

Sztem galfond Pt4-Ben elemzett es a barátait is megkérdezte.

Lefty Gekko
2020. ápr. 15. 9:37

Chaotic a kiraly a dunaban a PLO cash asztaloknal... eleg beirni vmi forumba, hogy mrchaotic es mindenki tudni fogja a vilagon... probald ki ugyanezt a "danfiu" szoval.... ugyhogy, ha nem haragszol en is chaoticnak hiszek

banoster
2020. ápr. 15. 9:52

Chaotic vs Dán 25 ezer hand, 100/200 PLO hu? Mehet?

Wild500
2020. ápr. 15. 13:51

És mennyit rékelt, mennyit rékelt, engem az érdekel :D

danfiu
2020. ápr. 15. 15:03

A vilagon 3 ember van, aki totalis tiltre tud tenni 0.5 masodperc alatt, ebbol az egyik Mr.Chaotic. Ilyen negativ, pocskondiazo,fikazo embert (kozben meg nagy a melleny a 8 millas Duna kulcsolassal) meg nem lattam. Barmilyen hozzaszolas jon Akademian, csak a negativ, a sertegetes.Probalj meg magadba nezni picit imo.

ui: Tegnap 70kt bekulcsoltam a gep elott, puszi

daniboy
Válasz danfiu kommentjére
2020. ápr. 15. 15:07

A vilagon 3 ember van, aki totalis tiltre tud tenni 0.5 masodperc alatt, ebbol az egyik Mr.Chaotic. I

ez élete csúcspillanata, többen foglalkoztak vele emiatt az egy idióta kijelentése miatt mint egész életében bármikor :D

Élő ügyfélszolgálat