Chaotic vs Dán 25 ezer hand, 100/200 PLO hu? Mehet?
Játszod is az Omahát vagy csak oktatod?
Chaotic a kiraly a dunaban a PLO cash asztaloknal... eleg beirni vmi forumba, hogy mrchaotic es mindenki tudni fogja a vilagon... probald ki ugyanezt a "danfiu" szoval.... ugyhogy, ha nem haragszol en is chaoticnak hiszek
ui: Tegnap 70kt bekulcsoltam a gep elott, puszi
70k? "Abból elég sok minőségi sunázás jön ki." Roman Pearce
Csak csodálom, távolról.
Dánfiú, megértem a MrChaotic ellenszenvét ha így tudsz visszavágni csak hogy minap épp 70Kt "bekulcsoltál" amire a backerednek, segítőprogramjaidnak és segítőidnek hála képes voltál véghezvinni és netán még egy kis upswing is jutott, és megértem hogy erre büszke vagy, hamár sok más dologra az életedben nem lehetsz az, ez afféle egyenlőség jele másokkal, te ebben vagy tehetséges és büszke vagy rá hogy 200 kilósan energiaitalt szürcsölve, ide-oda dörgölőzve ezt véghezviszed csomó hamis emberrel körbevéve akik melletted nem lennének egy darabig sem ha nem volna a píz, más meg abban mondjuk hogy évi 7K ból, 80kilósan tartalmasabb élet él mondjuk egy év alatt mint te 100 alatt... magyarul nem hiszem hogy más véleményét balkáni személyeskedésekkel kellene megcáfolni (persze ha máshogy nem tudod akkor csak ez marad) ... aztán jöhet az ima hogy mert meg mertem mondani én is a véleményem a forumon légyszi a kedves akadémia szabadságkorlátozó cenzúrája ne tiltson ki, mert sírva fakadt az egyik legtöbb pénzt hozó emberük... Mert erről van szó, itt sokszor a véleményed nem tudod elmondani, lásd a mentálsámános téma... Megjegyzem az abc pokert játszó boomhunteres jelzőm erre is igaz, bár ha 70K össze tudsz szedni vele akkor nincs vele gond amúgy, csak hagy ne szédüljünk már el ettől...
vigyázz! vissza fog neked vágni keményen! el ne sírd majd magad..:p
Dánfiú, megértem a MrChaotic ellenszenvét ha így tudsz visszavágni csak hogy minap épp 70Kt "bekulcsoltál" amire a backerednek, segítőprogramjaidnak és segítőidnek hála képes voltál véghezvinni és netán még egy kis upswing is jutott, és megértem hogy erre büszke vagy, hamár sok más dologra az életedben nem lehetsz az, ez afféle egyenlőség jele másokkal, te ebben vagy tehetséges és büszke vagy rá hogy 200 kilósan energiaitalt szürcsölve, ide-oda dörgölőzve ezt véghezviszed csomó hamis emberrel körbevéve akik melletted nem lennének egy darabig sem ha nem volna a píz, más meg abban mondjuk hogy évi 7K ból, 80kilósan tartalmasabb élet él mondjuk egy év alatt mint te 100 alatt... magyarul nem hiszem hogy más véleményét balkáni személyeskedésekkel kellene megcáfolni (persze ha máshogy nem tudod akkor csak ez marad) ... aztán jöhet az ima hogy mert meg mertem mondani én is a véleményem a forumon légyszi a kedves akadémia szabadságkorlátozó cenzúrája ne tiltson ki, mert sírva fakadt az egyik legtöbb pénzt hozó emberük... Mert erről van szó, itt sokszor a véleményed nem tudod elmondani, lásd a mentálsámános téma... Megjegyzem az abc pokert játszó boomhunteres jelzőm erre is igaz, bár ha 70K össze tudsz szedni vele akkor nincs vele gond amúgy, csak hagy ne szédüljünk már el ettől...
Ti, akik folyamatosan negatív, pocskondiázó és személyeskedő hangnemben szidjátok az akademiát, dant és a TH-t, ha rajtam múlna permabannt kapnátok. Lehet, hogy ez egy nyílt fórum, de ez a hangnem nem fér bele. Nem mellesleg, ha totyapóker nick alatt az az arc van, akivel Rozvadovban talalkoztunk két éve, akkor annyi megjegyzésem van, hogy te se vagy egy kis ember apukám.
Dan egy végtelenül jóindulatú ember,-nem,nem töm pénzzel-, és szerintem mást sem, Ti, akik minden létező témában és módon állandóan feszültséget keltetek és gyomorforgató módon nyilatkoztok mindennel kapcsolatban, fasorba se vagytok. Élvezkedjteek más fórumon. Annyi szerencsétek van, hogy nem vagyok admin, mert az én türelmem mostanra fogyott el. Remélem az akadémia is levonja a konzekvenciát, és kivág benneteket mint macskát szarni.
Üdv!