Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > GGPoker - az online pókerpiac elmúlt öt évének nagy sztorija

G4mbl3r
Válasz Pokeradmin kommentjére
2020. jún. 5. 15:55

Szerintem a kliens nagyon gagyi! próbál a fulltilt-re hasonlítani, gyerekes nagyon, de ha ez tetszik vaakiknek játszanak ott :D számadatilag hány tízezerrel van a stars alatt player/nap- ra gondolok.. 80-100 ezer?
Sokan az alapján ítélik meg hogy ott van leszerződtetve Daniel Negreanu+ egyéb 'profik' de ők oda mennek ahol a legtöbbet ajánlják nekik, ha ez egy zug Moldova-i kaszinó lenne akkor azt a plecsnit raknák a ruhájukra.. pénz beszél..

G4mbl3r
Válasz zo6Hwf kommentjére
2020. jún. 5. 15:59

Olyan mint a piacos kínai Adidos.
Lehet jól néz ki de valami nincs rendben vele!

Ez a terem jól néz ki?? Szerintem ocsmány témák vannak, skin-ek meg minden grafikai elem gagyi.

aggressivepostflopcbet
Válasz G4mbl3r kommentjére
2020. jún. 5. 16:57

Szerintem a kliens nagyon gagyi! próbál a fulltilt-re hasonlítani, gyerekes nagyon, de ha ez tetszik vaakiknek játszanak ott :D számadatilag hány tízezerrel van a stars alatt player/nap- ra gondolok.. 80-100 ezer?
Sokan az alapján ítélik meg hogy ott van leszerződtetve Daniel Negreanu+ egyéb 'profik' de ők oda mennek ahol a legtöbbet ajánlják nekik, ha ez egy zug Moldova-i kaszinó lenne akkor azt a plecsnit raknák a ruhájukra.. pénz beszél..

egyáltalán nem lepődnék meg, ha negró egyetlen partit sem játszott volna még az oldalon (ha van egyáltalán regisztrált fiókja:D)

daniboy
Válasz aggressivepostflopcbet kommentjére
2020. jún. 5. 17:57

egyáltalán nem lepődnék meg, ha negró egyetlen partit sem játszott volna még az oldalon (ha van egyáltalán regisztrált fiókja:D)

Ezen felbuzdulva rákerestem, hogy van-e vmi elérhető játszott handje és sikerült erre a videóra akadnom: https://www.youtube.com/watch?v=2gvXNuAVSMw

nem néztem végig, kb addig bírtam hogy magyarázza hogyan kell aranyat bányászni a spin&go-hoz vagy vmi ilyen marhaság.. mindig van lejjebb úgy tűnik :D

vargassss
Válasz daniboy kommentjére
2020. jún. 5. 18:08

Ezen felbuzdulva rákerestem, hogy van-e vmi elérhető játszott handje és sikerült erre a videóra akadnom: https://www.youtube.com/watch?v=2gvXNuAVSMw

nem néztem végig, kb addig bírtam hogy magyarázza hogyan kell aranyat bányászni a spin&go-hoz vagy vmi ilyen marhaság.. mindig van lejjebb úgy tűnik :D

laza egy millió dolláros egyenleg befigyel. persze ilyen variancia mellett nem árt :D

zo6Hwf
Válasz G4mbl3r kommentjére
2020. jún. 5. 19:18

Ez a terem jól néz ki?? Szerintem ocsmány témák vannak, skin-ek meg minden grafikai elem gagyi.

Hát sztem is gyerekes, inkább hasonlít valami internetes game-re de sokaknak tetszik.

Smasszer
Válasz Pokeradmin kommentjére
2020. jún. 5. 22:01

A magas rakeback ellenére is ez a terem egy túlhypeolt kalap szar szerintem.

forexnub
Válasz Smasszer kommentjére
2020. jún. 6. 6:30

A magas rakeback ellenére is ez a terem egy túlhypeolt kalap szar szerintem.

20%ot nem mondanám magasnak... inkább kevésnek annak tükrében hogy milyen magas a rake

G4mbl3r
Válasz vargassss kommentjére
2020. jún. 6. 10:03

Igen az így elég masszívnak tűnik elsőre :D de komolyan kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy (már amennyire) ismerve így a tv-ből, internetről Negreanu életvitelét ( bellaggio bobby's room, super hyper high roller mtts... etc...) mit csinál a GG Pokeren reklámon kívül??? Nem létezik hogy van rá ideje, jó most pont volt meg van ez a pár hónap bezártság, elhiszem h játszik is online, de ahogy vége sztem elő sem veszi a laptopját kb 2 évig :D
Véleményem szerint semmi valóság alapja nincs annak hogy ő neten grindol életvitelszerűen..

G4mbl3r
Válasz zo6Hwf kommentjére
2020. jún. 6. 10:12

Hát sztem is gyerekes, inkább hasonlít valami internetes game-re de sokaknak tetszik.

És még tudod hogy mit nem értek?
Persze ez is szubjektív vélemény, a jó nőkön is lehet vitatkozni, valakinek a vörös, valakinek a fekete, szőke...
De szerintem többen vagyunk azon az állásponton, hogy ha már pénzről van szó, és elég komoly összegekről, (valakinek $100, $1000$ valakinek $10K....) ez is szubjektív, de a lényeg hogy nem játékpénz.. szóval nem érzik úgy hogy ennek meg kellene azért adni a legalább 'komolynak tűnő hátteret' ? Gyerekfilmre emlékeztető figurák stb... Persze valakinek a 'Harry Potter', valakinek a 'Bárányok hallgatnak' a komoly.
Ha egy pokerhez full nem értő külső szemlélő megkérdezné hogy mit csinálsz miközben high stakes pokerezel ( vagy mid stake, vagy mikro, teljesen mindegy) a válaszodra nem hinné el hogy te pénzben játszol, mert egyszerűen GAGYI KISgyerekes az egész. Nem akarom a PS-t sztárolni, de azon látszik hogy nem 12 éveseknek készült..

Kicsit körülményesen írtam, de remélem érthető..

Sokaknak tetszik-kel meg az a véleményem, hogy nagy része azért játszik ott mert új, és valóban élvezik ezt a gagyi stílust, kisebb részük meg azért játszik ott, mert valszeg valamilyen okból a választott játéktípusban hatalmas edge-t éreznek ott, és csak bizniszként tekintenek rá, nem érdekli a körítés, egyszerűen pozitív hozamú a játék ott. Mint például Németh András!

Élő ügyfélszolgálat