Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > GGPoker - az online pókerpiac elmúlt öt évének nagy sztorija

kacsa1st
Válasz forexnub kommentjére
2020. jún. 6. 10:30

20%ot nem mondanám magasnak... inkább kevésnek annak tükrében hogy milyen magas a rake

Szetintem ha ott cg-n kapsz 20%-ot az kifejezetten magasnak nevezhető GG mércével :)

el_bandy
Válasz G4mbl3r kommentjére
2020. jún. 6. 10:42

sztem a korites teljesen mellekes, ami miatt inkabb aggodnek, hogy kezd nagyon hasonlitani a terem a megboldogult full tiltre es nem csak kulsoleg .. valamint a ps sem fogja mar sokaig bekesen szemlelni, ahogy egy mindenfele kormos modszerekkel operalo vetelytars, hosszu hosszu evek utan, elkezdi veszelyeztetni a piacvezeto szerepet .. szoval csak ovatosan sracok :)

G4mbl3r
Válasz el_bandy kommentjére
2020. jún. 6. 10:48

sztem a korites teljesen mellekes, ami miatt inkabb aggodnek, hogy kezd nagyon hasonlitani a terem a megboldogult full tiltre es nem csak kulsoleg .. valamint a ps sem fogja mar sokaig bekesen szemlelni, ahogy egy mindenfele kormos modszerekkel operalo vetelytars, hosszu hosszu evek utan, elkezdi veszelyeztetni a piacvezeto szerepet .. szoval csak ovatosan sracok :)

Jaja valószínűleg a Stars-nál sem hülyék dolgoznak, biztos folyamatosan reagálnak majd, de a játékosállomány mennyisége még meg sem közelíti a Stars-ét.. Amúgy a Party Poker is mérföldekkel előtte van..

Masters800
Válasz Pokeradmin kommentjére
2020. jún. 6. 11:38

MTT-n viszont jobb PS-nél az elmondások szerint, gyengébb és kisebb mezőny, és kisebb rake.

regie
2020. jún. 6. 13:30

Mennyi a fd visszatérítés ? Sajnos en semmi rakebacket nem kapok fd miatt es eddig 110 dollart fizetett ki

Ibiza
2020. jún. 6. 15:17

Sikerult mindenrol beszelni, csak a lenyegrol nem (ki a ****t erdekel, hogy tetszik-e neked a kliens vagy sem)

Milyen a mezony? Ennyi szamit, utana a rake es tarsai

Smasszer
Válasz Ibiza kommentjére
2020. jún. 6. 16:30

Sikerult mindenrol beszelni, csak a lenyegrol nem (ki a ****t erdekel, hogy tetszik-e neked a kliens vagy sem)

Milyen a mezony? Ennyi szamit, utana a rake es tarsai

Hogyha minden ok nélkül kibaszkod a kliens úgy, hogy nem tudsz visszalépni és bukod a buyint igenis számít a kliens minősége. De a csöves rabbit hunting és mindenféle ratyi animáció hiba nélkül működik. A mezőny se hinném, hogy olyan nagy durranás spin and gold szarásig volt reggel.

Ibiza
2020. jún. 7. 0:34

Igen, az fontos, ha allandoan kifagy, bukod a buyineket stb. De a topik foleg Gambler agymeneseivel volt tele. Igazabol neki kellett volna cimeznem, mert volt par ertelmes hsz:)

Potte
Válasz zo6Hwf kommentjére
2020. jún. 7. 19:58

Sziasztok,

Ti hogy fizettetek be a GG-re?

Nekem nem sikerült se Neteller-el, se Skrill-el, se Paysafe-el...

Köszi!

G4mbl3r
Válasz Potte kommentjére
2020. jún. 7. 20:39

Ez egy jel hogy nem szabad ott játszanod! Felejtsd el! :D
Csak poént tudtam írni, mert eszem ágába sincs letölteni a GG klienst.. szóval passz..

Élő ügyfélszolgálat