20%ot nem mondanám magasnak... inkább kevésnek annak tükrében hogy milyen magas a rake
sztem a korites teljesen mellekes, ami miatt inkabb aggodnek, hogy kezd nagyon hasonlitani a terem a megboldogult full tiltre es nem csak kulsoleg .. valamint a ps sem fogja mar sokaig bekesen szemlelni, ahogy egy mindenfele kormos modszerekkel operalo vetelytars, hosszu hosszu evek utan, elkezdi veszelyeztetni a piacvezeto szerepet .. szoval csak ovatosan sracok :)
sztem a korites teljesen mellekes, ami miatt inkabb aggodnek, hogy kezd nagyon hasonlitani a terem a megboldogult full tiltre es nem csak kulsoleg .. valamint a ps sem fogja mar sokaig bekesen szemlelni, ahogy egy mindenfele kormos modszerekkel operalo vetelytars, hosszu hosszu evek utan, elkezdi veszelyeztetni a piacvezeto szerepet .. szoval csak ovatosan sracok :)
MTT-n viszont jobb PS-nél az elmondások szerint, gyengébb és kisebb mezőny, és kisebb rake.
Mennyi a fd visszatérítés ? Sajnos en semmi rakebacket nem kapok fd miatt es eddig 110 dollart fizetett ki
Sikerult mindenrol beszelni, csak a lenyegrol nem (ki a ****t erdekel, hogy tetszik-e neked a kliens vagy sem)
Milyen a mezony? Ennyi szamit, utana a rake es tarsai
Sikerult mindenrol beszelni, csak a lenyegrol nem (ki a ****t erdekel, hogy tetszik-e neked a kliens vagy sem)
Milyen a mezony? Ennyi szamit, utana a rake es tarsai
Igen, az fontos, ha allandoan kifagy, bukod a buyineket stb. De a topik foleg Gambler agymeneseivel volt tele. Igazabol neki kellett volna cimeznem, mert volt par ertelmes hsz:)
Sziasztok,
Ti hogy fizettetek be a GG-re?
Nekem nem sikerült se Neteller-el, se Skrill-el, se Paysafe-el...
Köszi!
Ez egy jel hogy nem szabad ott játszanod! Felejtsd el! :D
Csak poént tudtam írni, mert eszem ágába sincs letölteni a GG klienst.. szóval passz..