Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > GGPokeres balhé - elkobozták egy játékos 180 ezer dollárját

Pokeradmin
2020. aug. 13. 16:47

GGPokeres balhé - elkobozták egy játékos 180 ezer dollárját

Tovább a cikkre

ewoksamurai
Válasz Pokeradmin kommentjére
2020. aug. 13. 17:15

Szia Fedor, na mi van, beálltunk 6 forintér Negreanu meg Pads mögé a sorba? Jól van na, csak vicc volt, már az oktatóvideó sorozatodból is tudtuk, hogy nincs gerinced, és 5 fillérért anyudat is eladod. Értené az ember mindhármótoknál, hogy van az a pénz, ha nem nyertetek volna előtte milliókat...

Gotcha87
2020. aug. 13. 17:22

Annak nagyon örülök, hogy foglalkoztok a témával, mivel az egész nagyon gáz és talán ez a téma most a "legforróbb" a 2+2-n (és talán a twitteren is). Szintén köszi, hogy írtok GooseCore-ról és Fedorról (aki kb. a pókervilág új Negreanu-jává kezd válni imo).
Viszont ha már foglalkoztok vele, hogy idézhettek Smallflushtól? Ebben a hónapban regelt 2+2-ra és kb. csak ehhez a témához szólt hozzá. Vagy a GG-nek dolgozik, vagy csak sziplán egy troll, aki szeret konfrontálódni és/vagy egy csomót vesztett Tobihoz hasonló jó játékosok ellen.
Szívesebben láttam volna idézetet/véleményt Padstól vagy az ősakadémiás Naggeritől, akik viszont elég releváns és markáns véleményt fogalmaztak meg.

Gotcha87
Válasz ewoksamurai kommentjére
2020. aug. 13. 17:23

Szia Fedor, na mi van, beálltunk 6 forintér Negreanu meg Pads mögé a sorba? Jól van na, csak vicc volt, már az oktatóvideó sorozatodból is tudtuk, hogy nincs gerinced, és 5 fillérért anyudat is eladod. Értené az ember mindhármótoknál, hogy van az a pénz, ha nem nyertetek volna előtte milliókat...

Én sem bírom nagyon Padsot, viszont itt egyébként szerintem eléggé beleállt a témába.

kacsa1st
2020. aug. 13. 17:30

a botringes balhéra nem figyelt fel senki az akadémiától vagy az nem olyan fontos?!

ewoksamurai
Válasz Gotcha87 kommentjére
2020. aug. 13. 17:31

Én sem bírom nagyon Padsot, viszont itt egyébként szerintem eléggé beleállt a témába.

Ami, annak ellenére, hogy igaza van, elég gáz tőle, hisz a fő konkurens terem nagykövete, vagy mije.

Ibiza
Válasz kacsa1st kommentjére
2020. aug. 13. 20:49

a botringes balhéra nem figyelt fel senki az akadémiától vagy az nem olyan fontos?!

Annyi botring bukik le, hogy talan jobb is nem irni, mert csak a kedve megy el az embernek az egesztol...

ipoker/bet365os par evvel ezelotti dolog
888 botring
WPN-es botring amit nemreg beraktam
Tiger/ipoker/WPN/Bodog/kisebb brazil siteok, amit te raktal be

Legjobb lenne, ha Akademia epitene ki egy botringet, mert rohadtul el fognak ezek szaporodni (felig poen). Errol tobbet nem irok, mert 1 poen botos hozzaszolasomat toroltek, de ami teny, hogy egyre olcsobb botozni plane a fostalicska siteokon, mint a felsoroltak. Mert ott tenyleg barmit megtehetsz.

Ezt jobb elfogadni, alkalmazkodni, bumhuntolni 110%kal.
Oda sullyedtunk, hogy mar bizonyos appok bizonyos klubjai a legbiztonsagosabbak. Meg persze ott a PS.

Ibiza
2020. aug. 13. 20:53

Kicsit megijedtem a cikktol, de azert arnyalja a kepet, hogy ok mar ki voltak tiltva, es elvileg tudniuk kell, hogy mit vallalnak, ha ujra reggelnek.
"Nem tudtam, hogy Natural8 = GG" mondjuk eleg lol, ha nem mintha szamitana

Ettol fuggetlenul fereg dolog engedni oket jatszani, plane, hogy verifikalniuk is kellett magukat. Meg alapbol a kitiltas oka is undorito, szoval tenyleg bekaphatja az izzadt tokomet a GG, de legalabb azoknak nem kell felni, akiket eddig nem tiltottak vagy meg nem jatszottak ott.

Ibiza
Válasz Ibiza kommentjére
2020. aug. 13. 21:08

de legalabb azoknak nem kell felni, akiket eddig nem tiltottak vagy meg nem jatszottak ott.

Vissza is szivom...

https://twitter.com/coopah88/status/1293556064869322753

https://twitter.com/coopah88/status/1293554998396297217

Ibiza
Válasz ewoksamurai kommentjére
2020. aug. 13. 21:19

Ami, annak ellenére, hogy igaza van, elég gáz tőle, hisz a fő konkurens terem nagykövete, vagy mije.

Annyira gaz pads, hogy kiszallt bitB-bol, mert nem akar a csapataval szaz ezer/millio $ raket adni bizonyos termeknek, mert nem ert egyet veluk/azzal ahogy menedzselik, ugyanakkor a jatekosainak megis +EV ott jatszani, tehat azt se tudja megtenni, hogy szopat csomo jatekost, amiatt, mert a sajat elvei miatt tobbe nem fer bele, hogy ennyi raket/penzt fizessenek ezeknek a termeknek.

Bar lehet ezt is csak amiatt csinalta, mert a partypokeresek sokat fizettek neki...

Élő ügyfélszolgálat