Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > Györgyi Krisztián GGPokeres affiliate-ként lopott játékosszámlákról?

Admin
Válasz Doronani kommentjére
2020. dec. 16. 20:16

Úgy tűnik, sokan félreértitek a dolgot azzal kapcsolatban, hogy az elkövető hogyan lehetett képes ellopni a játékosok pénzeit.

Itt nem arról volt szó, hogy jelszavakat szerzett meg, majd sorra belépett a játékosok accountjaira, ahonnan aztán elutalgatta magának a pénzeket. Egy központi felületen fért hozzá az összes általa regisztrált játékos egyenlegéhez és ezen a rendszeren keresztül mozgatta a bankrollokat.

Erre a GG hálózatban az agent accountok esetében azért van lehetőség, mert sok játékos csak így képes és/vagy hajlandó online pókerezni. Jellemzően olyan játékosokról van szó, akik technikai vagy jogi akadályok miatt nem lennének képesek "hagyományosan" befizetni a terembe. (pl dúsgazdag fish, aki nem szeretné, ha a pénzmozgásairól be kéne számolni egy pókerteremnek vagy olyan piacról érkező játékos, amelyről elvileg nem fogadhatna játékost a terem)

Ők előszeretettel veszik igénybe az agentek szolgáltatásait, azonban ezek mindig nyíltan zajlanak, a játékosok kérésére mozgatják a pénzt az ügynökök.

Jelen helyzetben sajnos a két dolog összemosódott. A gyanútlan játékosok azt hitték, a hagyományos "affiliate-felállás" szerint zajlik a dolog, így valószínűleg döntő többségük nem tudta, hogy az elkövető milyen extra jogosultságokkal bír.

Doronani
Válasz Admin kommentjére
2020. dec. 16. 20:37

Úgy tűnik, sokan félreértitek a dolgot azzal kapcsolatban, hogy az elkövető hogyan lehetett képes ellopni a játékosok pénzeit.

Itt nem arról volt szó, hogy jelszavakat szerzett meg, majd sorra belépett a játékosok accountjaira, ahonnan aztán elutalgatta magának a pénzeket. Egy központi felületen fért hozzá az összes általa regisztrált játékos egyenlegéhez és ezen a rendszeren keresztül mozgatta a bankrollokat.

Erre a GG hálózatban az agent accountok esetében azért van lehetőség, mert sok játékos csak így képes és/vagy hajlandó online pókerezni. Jellemzően olyan játékosokról van szó, akik technikai vagy jogi akadályok miatt nem lennének képesek "hagyományosan" befizetni a terembe. (pl dúsgazdag fish, aki nem szeretné, ha a pénzmozgásairól be kéne számolni egy pókerteremnek vagy olyan piacról érkező játékos, amelyről elvileg nem fogadhatna játékost a terem)

Ők előszeretettel veszik igénybe az agentek szolgáltatásait, azonban ezek mindig nyíltan zajlanak, a játékosok kérésére mozgatják a pénzt az ügynökök.

Jelen helyzetben sajnos a két dolog összemosódott. A gyanútlan játékosok azt hitték, a hagyományos "affiliate-felállás" szerint zajlik a dolog, így valószínűleg döntő többségük nem tudta, hogy az elkövető milyen extra jogosultságokkal bír.

A cikkből:

"Szóltam egyik regular ismerősömnek, akiről tudtam, hogy szintén rajta keresztül regelt, és kiderült, hogy neki is ellopták az összes pénzét, és még a jelszót is megváltoztatták."

Számomra akkor is érthetetlen a rendszer. Elutalhat az agent, annyi pénzt, amennyit akar- anélkül hogy a játékos részéről bármilyen kérés érkezne- és a cikk szerint a jelszavat is megtudta változtatni. Nincs semmiféle szűrő, ami figyeli, ki mennyi pénzt utal el, kapott-e rá engedélyt meg ilyenek. 2+2 is volt pár hasonló ügy, számomra érthetetlen, hogy BÁRKI miért kap ilyen jogosultságot más számlája felett. A mutyi az érthető, a mutyi végrehajtási formája nem.

BódogTomi
Válasz Doronani kommentjére
2020. dec. 16. 20:45

"haljak meg testvérem, hogyha nyertem volna, akkor a 100xosát utaltam volna vissza, esküszöm jézus sírjára. Ti meg itt rágalmaztok engem, holott csak segíteni akartam"

Amúgy még: Hogyha Agent volt ez a bohóc, akkor biztos sok pókeres ismerőse van. Mi garantálja azt, hogy nem ismerős arcokkal játszott HSCg-t, akiknek szimplán átbukta a pénzt, most meg egymás közt szétosztják? Kap egy permabant és keresett pár ezer dollárt. Erről szó lesz esetleg?

Györgyiről beszélünk nem gondolta ezt ő ennyire túl.
Off: a fórum nagyágyújáról AriPariról tud valaki valamit? Szinte felszívódott.

2014WSOP
Válasz Pokeradmin kommentjére
2020. dec. 16. 21:12

Egy dologról nem olvastam itt. Hogy ezzel hosszútávon mennyit bukik,szerintem ezért is nagyon hülye.... Mert ha van annyi játékosod,hogy 10.000$-t bent tartanak rollban,akkor egész biztos hoztak volna ennek a félkegyelműnek havi 60-80-100-200e Ft-t (Ha tényleg 600 account,és mindegyik csak egy ezrest hoz,akkor végképp kretén....) Ami ha csak 1-2 évig is megy egész szép summa. De ennek is off.....

koviii
2020. dec. 16. 22:52

Sok esze lehet, ebből sehogy sem jöhetett volna ki jól. Ha összemákol valamit nagyobb téten sem tudná kiszedni, átchipdumpolja másnak sem biztos, hogy elég gyorsan írják jóvá a kifizetést. Biztos tilten volt, ha még az 50$-os számlákhoz is hozzányúlt és mivel egyre kínosabb a hallgatás tuti, hogy sáros.

Jön a lejtő, ugrik a barátnő meg a többi aranyásó rajongása, normális melót már biztosan nem talál, a nyereményét meg alighanem rég visszaforgatta a rendszerbe.

Monopoly Live
2020. dec. 16. 23:22

Úgy látom nem csak a HS cash ment hanem egy kis MTT is. 11 entry egy 20 dolcsis versenyen??WTF
Vajon hányszor kaphatott 72-t?
Vagy csak sietett gyorsan megnyerni még mielőtt lebukna? :))

iKeksz
Válasz Monopoly Live kommentjére
2020. dec. 16. 23:37

Úgy látom nem csak a HS cash ment hanem egy kis MTT is. 11 entry egy 20 dolcsis versenyen??WTF
Vajon hányszor kaphatott 72-t?
Vagy csak sietett gyorsan megnyerni még mielőtt lebukna? :))

Uhhh, hogy tudom beállítani az éjszakai módót SC-n? Sokat segítene!:cool:

Monopoly Live
Válasz iKeksz kommentjére
2020. dec. 16. 23:39

Dark Reader Chrome Addon-t használok ez minden oldalt éjszakaiba jelenít meg.

BódogTomi
Válasz koviii kommentjére
2020. dec. 16. 23:53

Sok esze lehet, ebből sehogy sem jöhetett volna ki jól. Ha összemákol valamit nagyobb téten sem tudná kiszedni, átchipdumpolja másnak sem biztos, hogy elég gyorsan írják jóvá a kifizetést. Biztos tilten volt, ha még az 50$-os számlákhoz is hozzányúlt és mivel egyre kínosabb a hallgatás tuti, hogy sáros.

Jön a lejtő, ugrik a barátnő meg a többi aranyásó rajongása, normális melót már biztosan nem talál, a nyereményét meg alighanem rég visszaforgatta a rendszerbe.

Én tiszteltem becsültem Krisztiánt de azért nem az a sármos dzsigoló akit körüldonganak a nők tömegei.

pilotkex
Válasz BódogTomi kommentjére
2020. dec. 17. 0:03

nem olvastam végig; a lényeg hogy
egyre több pókeresről, akit itt 'tisztelnek' derül ki hogy mocskos csaló!
és emberi hulladék nem mellesleg! ez nem lehet véletlen..
gratulálok ehhez a 'szakmához'!
de azért toljátok még a rózsaszínt meg a backing teameket ugye?

Élő ügyfélszolgálat