Györgyi Krisztián válasza a GGPokeres lopással kapcsolatban
Szerintem van jövője a srácnak, a jobb és bal oldal is szívesen látna egy ilyen tehetséget
Amúgy hétfő este? Remélem nem 8 után...
Amúgy hétfő este? Remélem nem 8 után...
És bár senki nem hagyta el a buli helyszínét a tilalom miatt, a laptop és teló valahogy nem került elő. :D
Azért ott komoly agymunka lehetett amíg 2 nap alatt megszülte ezt a magyarázatot. Hasonlóan jól kivitelezett, akár az EPT-s blöffje.
És bár senki nem hagyta el a buli helyszínét a tilalom miatt, a laptop és teló valahogy nem került elő. :D
Engem meggyőzött,simán hihető. Már-már unalmas és 7köznapi sztori,bárkivel előfordulhat. Ezért is ne járjatok kocsmába:D
Nemcsak az a bosszantó, hogy ez a csöveslelkű ilyet csinál, hanem hogy még hülyének is nézi azokat, akik aztán kérdőre vonják. A "A továbbiakban kérlek ne keressetek se engem, se a párom ezzel kapcsolatban" pedig egyenesen parádés lezárás. Kijelenti, hogy a részéről lezártnak minősíti a sztorit. :D
Krisztián!
Legalább több százezer forint kár ért téged (laptop plusz telefon), és több százezer forint, ha nem millió forint kár érte a játékosaid. Én szeretném látni a rendőrségi feljelentést... mert ugye az első utad a rendőrségre vezetett...ugye? Főleg, hogy ha jól értem ismered is az elkövetőket.