Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > Györgyi Krisztián válasza a GGPokeres lopás vádjával kapcsolatban

EUBANK
Válasz Pokeradmin kommentjére
2020. dec. 18. 13:00

Krisztián!
Legalább több százezer forint kár ért téged (laptop plusz telefon), és több százezer forint, ha nem millió forint kár érte a játékosaid. Én szeretném látni a rendőrségi feljelentést... mert ugye az első utad a rendőrségre vezetett...ugye? Főleg, hogy ha jól értem ismered is az elkövetőket.

A világon mindenkinél jobban ismeri az elkövetőt

Fairytale
2020. dec. 18. 13:14

Jobb lett volna, ha meg sem szólalsz te idióta, ezt egyedül sikerült kitalálni vagy többen is segítettek?
Szerintem menj el meseírónak, lehet többet keresnél vele, mint a pokerrel. Nem elég, hogy elloptad mások pénzét még annyi gerinc sincs benned, hogy vállalnád a felelősséget.

A kis esti meséd már ott megdőlt, hogy nem egy nap alatt repült át az ellopott pénz hozzád, hanem rendszeresen utalgattál magadnak, hogy a súlyos szenvedélybetegségedet kielégítsd, vagy minden nap bulika volt és minden nap eltűnt a laptop, de aztán mindig előkerült, aztán megint eltűnt…..megint megkerült és így tovább?

Majd amikor a rendőrség kopogtat, nyugodtan mondd el a storyt nekik, legalább nevetnek egy jót a nyomozók. Ilyen embereknek, mint te a sitten van a helyük! Ott majd blöffölgethetsz, hogy van-e rajtad bugyi vagy nincs.

kritttt1888
2020. dec. 18. 14:23

Szerintem simán lehet, hogy valami itteni rosszakaró akadémiás arc hívatlanul megjelent a bulin beginázta a blöffkirályt aztán, csak tudásához mérten játszogatott egy kicsit HS-en....

Sajnos a pókeres közeg rettentően belterjes. Megjelent egy új arc akinek a játékával nem tudtak mit kezdeni az itteni múmiák, tisztában voltak vele hogy csak idő kérdése, hogy a blöffkirály kiforgassa őket minden vagyonukból, nőik haját pedig sperma itatónak használja. Az is beszédes, hogy szószólónak a politológiát tanult félceleb Ricsárdot használják...

Krisztián szerintem ne add fel. Nem kell neked az együttműködés. Önerőből bőven oktatsz te bárkit.

fairlane12
2020. dec. 18. 15:31

Györgyi for president!

Gordon
2020. dec. 18. 16:04

sötét majom

iKeksz
2020. dec. 18. 17:55

Huh, ja jó. Már azt hittük baj van! Így akkor minden rendben!:rolleyes:

....:))

Monopoly Live
2020. dec. 18. 19:20

GG-re kiváncsi leszek a tippem nem tesznek semmit, és reménykednek, hogy nem kap nyilvánosságot a dolog.
Valakinek nincs kedve 2+2 topikot nyitni a témának? Szivesen megtenném én is de nyelvtanom miatt jobb lenne mindenkinek ha inkább valaki más

KisMuck
Válasz EUBANK kommentjére
2020. dec. 19. 19:06

Lehet brüsszeli buli volt és kimásztak a laptoppal az ereszen... csak tipp

Azt mondod euroorgia lehetett?

peti29
2020. dec. 19. 20:38

Jencike a Stars szamlamra kerek 50 dollart.

bellaurora
2020. dec. 21. 16:24

Ebbűűűl baj lesz More! :)

Élő ügyfélszolgálat