Krisztián!
Legalább több százezer forint kár ért téged (laptop plusz telefon), és több százezer forint, ha nem millió forint kár érte a játékosaid. Én szeretném látni a rendőrségi feljelentést... mert ugye az első utad a rendőrségre vezetett...ugye? Főleg, hogy ha jól értem ismered is az elkövetőket.
Jobb lett volna, ha meg sem szólalsz te idióta, ezt egyedül sikerült kitalálni vagy többen is segítettek?
Szerintem menj el meseírónak, lehet többet keresnél vele, mint a pokerrel. Nem elég, hogy elloptad mások pénzét még annyi gerinc sincs benned, hogy vállalnád a felelősséget.
A kis esti meséd már ott megdőlt, hogy nem egy nap alatt repült át az ellopott pénz hozzád, hanem rendszeresen utalgattál magadnak, hogy a súlyos szenvedélybetegségedet kielégítsd, vagy minden nap bulika volt és minden nap eltűnt a laptop, de aztán mindig előkerült, aztán megint eltűnt…..megint megkerült és így tovább?
Majd amikor a rendőrség kopogtat, nyugodtan mondd el a storyt nekik, legalább nevetnek egy jót a nyomozók. Ilyen embereknek, mint te a sitten van a helyük! Ott majd blöffölgethetsz, hogy van-e rajtad bugyi vagy nincs.
Szerintem simán lehet, hogy valami itteni rosszakaró akadémiás arc hívatlanul megjelent a bulin beginázta a blöffkirályt aztán, csak tudásához mérten játszogatott egy kicsit HS-en....
Sajnos a pókeres közeg rettentően belterjes. Megjelent egy új arc akinek a játékával nem tudtak mit kezdeni az itteni múmiák, tisztában voltak vele hogy csak idő kérdése, hogy a blöffkirály kiforgassa őket minden vagyonukból, nőik haját pedig sperma itatónak használja. Az is beszédes, hogy szószólónak a politológiát tanult félceleb Ricsárdot használják...
Krisztián szerintem ne add fel. Nem kell neked az együttműködés. Önerőből bőven oktatsz te bárkit.
Györgyi for president!
sötét majom
Huh, ja jó. Már azt hittük baj van! Így akkor minden rendben!:rolleyes:
....:))
GG-re kiváncsi leszek a tippem nem tesznek semmit, és reménykednek, hogy nem kap nyilvánosságot a dolog.
Valakinek nincs kedve 2+2 topikot nyitni a témának? Szivesen megtenném én is de nyelvtanom miatt jobb lenne mindenkinek ha inkább valaki más
Lehet brüsszeli buli volt és kimásztak a laptoppal az ereszen... csak tipp
Jencike a Stars szamlamra kerek 50 dollart.
Ebbűűűl baj lesz More! :)