Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > Györgyi Krisztián válasza a GGPokeres lopás vádjával kapcsolatban

Pokeradmin
2020. dec. 18. 10:50

Györgyi Krisztián válasza a GGPokeres lopással kapcsolatban

Tovább a cikkre

EUBANK
Válasz Pokeradmin kommentjére
2020. dec. 18. 11:30

Szerintem van jövője a srácnak, a jobb és bal oldal is szívesen látna egy ilyen tehetséget

EUBANK
2020. dec. 18. 11:41

Amúgy hétfő este? Remélem nem 8 után...

koviii
Válasz EUBANK kommentjére
2020. dec. 18. 12:00

Amúgy hétfő este? Remélem nem 8 után...

lehet ottalvós bulika volt vagy pizsama party :D

banoster
2020. dec. 18. 12:08

És bár senki nem hagyta el a buli helyszínét a tilalom miatt, a laptop és teló valahogy nem került elő. :D

koviii
2020. dec. 18. 12:16

Azért ott komoly agymunka lehetett amíg 2 nap alatt megszülte ezt a magyarázatot. Hasonlóan jól kivitelezett, akár az EPT-s blöffje.

EUBANK
2020. dec. 18. 12:22

És bár senki nem hagyta el a buli helyszínét a tilalom miatt, a laptop és teló valahogy nem került elő. :D

Lehet brüsszeli buli volt és kimásztak a laptoppal az ereszen... csak tipp

csiga19794
2020. dec. 18. 12:25

Engem meggyőzött,simán hihető. Már-már unalmas és 7köznapi sztori,bárkivel előfordulhat. Ezért is ne járjatok kocsmába:D

Krejdül
2020. dec. 18. 12:36

Nemcsak az a bosszantó, hogy ez a csöveslelkű ilyet csinál, hanem hogy még hülyének is nézi azokat, akik aztán kérdőre vonják. A "A továbbiakban kérlek ne keressetek se engem, se a párom ezzel kapcsolatban" pedig egyenesen parádés lezárás. Kijelenti, hogy a részéről lezártnak minősíti a sztorit. :D

MADriD
2020. dec. 18. 12:57

Krisztián!
Legalább több százezer forint kár ért téged (laptop plusz telefon), és több százezer forint, ha nem millió forint kár érte a játékosaid. Én szeretném látni a rendőrségi feljelentést... mert ugye az első utad a rendőrségre vezetett...ugye? Főleg, hogy ha jól értem ismered is az elkövetőket.

Élő ügyfélszolgálat