Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > Koroknai András 6. helyet szerzett a WSOP Main Eventen

csako92
Válasz fkf131 kommentjére
2012. okt. 30. 13:28

Nagyon csalódott vagyok, mert szerettem volna egy top3-at, de ÉN és persze az akadémia 99%-a else jut a ME-ig nemhogy FT-zen az mit okoskodjon itt olyan embernek aki MO-on a legnagyobb sikereket éri el.Inkább szépen teljes szívemből hatalmas tiszteletet és gratulációt kívánok Andrásnak!Minden magyarnak ezt kéne csinálnia!

(Ha az FT a PS-en lett volna jött volna a Q 100%!!#psrng4ever :D:D)

birs320
Válasz Sindu kommentjére
2012. okt. 30. 13:28

Respect Korinak a FT-ért, meg a hatodik helyért, szép volt. Az első magyar a WSOP ME döntő asztalán, ezt senki nem veheti el tőle, mint ahogy az $1.6M-t sem.

Ezzel azért vitatkoznék

szfvkrisz
Válasz fecooka kommentjére
2012. okt. 30. 13:33

Gyenge játékos sajnos, nem is érdemelt többet !

Itt a következő szánalmas ×××× (PS-en is kicsillagozzák) :)
Inkább tapsolnál TEEEEEE.... fogalmatlan!!
Óriási RESPECT!!
További sok sikert (legalább ilyet) a Magyar pókereseknek!!

trixilw
Válasz birs320 kommentjére
2012. okt. 30. 13:33

Ezzel azért vitatkoznék

Szóval te stakelted? :p

ChocG
Válasz trixilw kommentjére
2012. okt. 30. 13:36

Luigi is nagyon vigyorgott :D

Threwory
Válasz Pokeradmin kommentjére
2012. okt. 30. 13:51

Gratula nagyon szép eredmény

Kispagat
2012. okt. 30. 13:51

Sírva könyörgök, nehogy leírjátok ide, hogy ki stakelte, meg kinek jut belőle lé, mert a NAV szeme mindent lát. A twitter is kamu volt, tudom.

benya
2012. okt. 30. 13:59

Kezdjük avval, hogy én azért irigy vagyok Korira. Egyáltalán nem sajnálom tőle amit elért, de sokkal jobban érezném magam ha én lettem volna ott.

A partival kapcsolatban.
Én már nem igazán MTT-zem, de hallottam valami olyasmiről, hogy ICM hatás. Millió$-s fizetési lépcsőknél, ilyen sok indulónál ez kibaszott nagy. Lehet egy döntés +chipev, amit még rá lehet fogni a partira, de attól még $ev szerint meg lehet hogy épp 1M$ mínusz. (Van olyan pókerjátékos aki ezt kiszámolja neked kb centre, én nem vagyok az) Lehetséges az, hogy ezt a move-ot meglépte növelte az esélyét a győzelemre, de az biztos, hogy átlagban jóval kevesebb $-al távozik.
Véleményem szerint, azért valamilyen szinten minden pókeres (aki ebből él) a pénzért játszik. Ha ő is, akkor rosszul döntött. Ha neki tökmindegy 500k-1M$ akkor lelke rajta. Ebben az esetben elég vagány is.

sNNi
Válasz benya kommentjére
2012. okt. 30. 14:07

Fura volt

Én személy szerint nem értem hogy már a 3bet után minek 4betelt nem hogy a 5betre mért ment all in ,pedig max visszaesett volna asszem a 3.helyre de minek kellett all int mondani arra a 5betre azt nem értem,de azért grat neki meg minden csak sajnálom mert megnyerhette is volna :///

ChocG
Válasz sNNi kommentjére
2012. okt. 30. 14:13

Grat Kory! Szép volt!

Viszont mindenképp kíváncsi lennék Holdenper véleményére a partival kapcsolatban.

Élő ügyfélszolgálat