Gratula!!!
moderált hozzászólás
Kezdjük avval, hogy én azért irigy vagyok Korira. Egyáltalán nem sajnálom tőle amit elért, de sokkal jobban érezném magam ha én lettem volna ott.
A partival kapcsolatban.
Én már nem igazán MTT-zem, de hallottam valami olyasmiről, hogy ICM hatás. Millió$-s fizetési lépcsőknél, ilyen sok indulónál ez kibaszott nagy. Lehet egy döntés +chipev, amit még rá lehet fogni a partira, de attól még $ev szerint meg lehet hogy épp 1M$ mínusz. (Van olyan pókerjátékos aki ezt kiszámolja neked kb centre, én nem vagyok az) Lehetséges az, hogy ezt a move-ot meglépte növelte az esélyét a győzelemre, de az biztos, hogy átlagban jóval kevesebb $-al távozik.
Véleményem szerint, azért valamilyen szinten minden pókeres (aki ebből él) a pénzért játszik. Ha ő is, akkor rosszul döntött. Ha neki tökmindegy 500k-1M$ akkor lelke rajta. Ebben az esetben elég vagány is.
Nem kell elfogultnak lenni szerintem sem. Tiszteletben kell tartani a korábbi eredményeit, hiszen nem kis eredmények. De a handekről szerintem ezektől függetlenül, "vákumban" kell véleményt alkotni. És szerintem hibás move volt. Elég nagy ICM hiba volt.
Továbbá, azt állítod, hogy Greg Merson volt ott a leglazább és legjobb játékos ott. Hát ja, lazának laza volt, mert idióta módon 3bet és 4beteket callolgatott minden szarral, teljesen feleslegesen.
jobb nem idekeverni az icm-et, mert még páran azon fognak zizegni mekkora fishcall volt AKs-el megadni :o
moderált hozzászólás
bárcsak rám szállna a NAV a több millió dolláros pókernyereményeim miatt
Kori a kiesése utáni videóban elmondta, hogy ő sem biztos benne, hogy jó lépés volt ez a push, de meglépte, mert Merson nagyon light3/4 betelgetett Sylviával együtt. A korábbi videókat visszanézve, volt néhány hand amiből kiderült, hogy Kori jó játékos, meg bizonyára az eredményei is ezt igazolják. Viszont ez egy olyan szituáció, ahol több dolog szól amelett, hogy ez rossz move volt. Voltak nála gyengébb, kevesebb stackel ülő játékosok, akik előtt kellett volna végeznie.
Sokkal fontosabb dolog és érdekesebb összeesküvés teória, ezt ha kicsit ragoznátok:
Kori polóján cocaine felirat volt. ezt itt jol latszik: http://www.bankrollmob.com/pokernews_images/WSOP/2012_wsop_final_nine.png
A final table-re viszont egy fekete teglalap volt ott, leragasztva mint anno jamie gold sapkajan a logo.
ez azert erdekes, mert gregy-rol a kozvetites alatt vegig azt magyaraztak hogy mennyire jo, hogy elojott a drog problemaival es nyiltan beszel rola. Korin meg egy cocaine feliratot nem engednek. Lehet ezzel akarta megzavarni gregy-t?