Reméljük innen már nem lesz visszaút .
Emlékszem egyszer elhívtak egy ilyen beszélgetésre egy kínai étterembe és 600 ft-ért meghívtak egy menűre meg egy csésze lóhúgy izű teára.
Két órán keresztül mosták az agyamat mekkora befektetés üdülési jogot venni Miamiban. Közben jegyzeteltem és a végén megkérdeztem: Az életedet rátennéd erre a bizniszre?
Egyből rávágták, Igen.
Itt tudtam, hogy ez nem az én utam lesz.
Viszont azóta se ettem olyan jó pirított tésztát
Fricit pedig szerintem Isten próbára tette. Ellen tud e állni a kisértésnek?
Bár, amikor én találkoztam vele alma helyett sárgadinnyét hozott, és még se kínált.
SZVSZ: már a multy szónál kicsit ledobtam az ékszíjat... :D ha csak valaki a szöveget olvassa nem tudom hogy nem neveti ki az egészet, értelmetlenül agyon bonyolított struktúra (nyilván ezt amúgy sem kell átlátni hiszen az okosokat már mindent kitaláltak...) közben csak úgy puffognak a full üres de nagyon szakmainak tűnő kifejezések: szállodakontingens(???), gondoltam kiszedek párat de igazából felesleges szinte minden szava arany a best price opcióval meg a többivel :D :D
A szerződésről meg annyit, hogy egy robogó adás-vételije néz így ki :D
Nyílván maga az átverés az irigységre apellál amikor egy sikeres jól szituált "barát" vagy ismerős bevesz a tutiba... Ehhez mondjuk pont kapóra jöhet egy ilyen lefeslett SNE aki ugye aztán érti a matekot meg nagy géniusz kockázati téren, azt most hagyjuk hogy ezek jó része mekkora senki volt világ életében (tisztelet a kivételnek akinek nem csak a PS fújta a hátszelet), erre egy kívülálló nem lát rá, de még talán az se nagyon aki akkoriban nem játszott aktívan még, csak hogy jó pár éve sok tíz meg százezer dollárt csinált azt ugye szintén senki nem tudja hogy ennek csak a töredékét tarthatta meg
"A magyar pókeres közösségben, de még a velünk beszélgetésbe elegyedők között sem egyhangú Fridvalszki megítélése. Az viszont biztos, hogy a kuponbizniszes sztoriba belekeveredettek közül szinte egyedüliként látszik még mindig védeni sógorát:
“Bízom Attilában. Nagyon jó szándékú, kedves embernek ismertem meg. A szándékos lopásos, csalásos károkozásban, igen, ártatlannak tartom. Követett el hibákat a pénz kezelésében (átadás, átvétel stb.), kommunikációban.”"
via Atlatszo
Ha meghallom azt a szót, hogy MLM, akkor már rohanok, otthagyva csapot-papot. Biztos van pár jó MLM-es cég, de a 90-99%-a vagy átverés vagy ócska terméket próbál meg értékesíteni aranyáron.
Ha Fricirics ártatlan lenne a sztoriban már régen megírta volna ide a "védőbeszédét". Szerintem.
DE!!! Az hogy egy hete meg sem szólal az ügyben elég sokat mondó... legalább annyit írna ide, hogy: "héjj itt vagyok én is, hallgassátok meg az én oldalamról az ügyet, de kérek pár napot, amíg össze szedem a gondolataimat, köszi!" ennyit sem tud ideböf..ni az siralmas.
Ráborult a kártyavár, amit épített, ennyi.
SZVSZ: már a multy szónál kicsit ledobtam az ékszíjat... :D ha csak valaki a szöveget olvassa nem tudom hogy nem neveti ki az egészet, értelmetlenül agyon bonyolított struktúra (nyilván ezt amúgy sem kell átlátni hiszen az okosokat már mindent kitaláltak...) közben csak úgy puffognak a full üres de nagyon szakmainak tűnő kifejezések: szállodakontingens(???), gondoltam kiszedek párat de igazából felesleges szinte minden szava arany a best price opcióval meg a többivel :D :D
Ezért teljesen értelmes a szöveget úgy megfogalmazni hogy a gazdaságilag kicsit is képben lévők eldobják. Nem ők a célcsoportod.